proidea.hu online termékinformációs katalógus

Minden építés alapja 2019 - Betonpályázat tervezőknek és hallgatóknak


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2019. május 12.

Ismét fókuszban a legszínvonalasabb beton megoldások

Minden építés alapja 2019 – Betonpályázat tervezőknek és hallgatóknak

A Beton.hu által immáron ötödszörre kiírt pályázat bruttó 2 millió forint összdíjazású. Fontos célkitűzése, hogy megismertesse nem csak a szakmával, de a közvéleménnyel is azokat a köz- és lakóépületeket, üzemeket, telephelyeket és egyéb, kreatív megoldásokat, amelyek esetében a tervezés és a megvalósítás során a központi elem a beton volt.

Az elmúlt négy év sikeres és magas színvonalú pályaművei megerősítették a tényt a szervezőkben, hogy szükség van a pályázat kiírására. A 2018-as évhez hasonlóan, idén is egységes keretben, de külön kategóriákban díjazzák a tervezők és a hallgatók beküldött műveit.

A Beton.hu felhívására elsősorban olyan építésztervezők, belsőépítészek, kreatív alkalmazók projektjeit, valamint egyetemi hallgatók elképzeléseit várják, akik nem félnek kihasználni a betonban rejlő lehetőségeket, és kreatívan alkalmazzák azt. Emellett a hallgatók olyan munkákat mutathatnak be, amelyek a betonhoz, alapanyagaihoz, valamint a hozzá társuló technológiához kapcsolódnak.

Pályázni az alábbi 3 kategóriában lehet:
  • Betonépítészet tervezőknek
  • Betonépítés, építészet egyetemi hallgatóknak
  • Anyag, technológia egyetemi hallgatóknak
A pályázat beadási határideje: 2019. június 30. 24:00
A beérkezett munkákat független zsűri véleményezi, és azokat a pályázókat díjazzák, akik egyedi látásmóddal, új felfogásban, illetve a legmagasabb szakmai színvonalon használják a betont.
Ismerje meg a 2018-as év nyertes pályázatait ezen a linken!

További információ és a pályázatok benyújtása: http://beton.hu/palyazat/

Minden építés alapja 2019 – Betonpályázat tervezőknek és hallgatóknak

Minden építés alapja 2019 – Betonpályázat tervezőknek és hallgatóknak
 

Cég
E-mail:
Web: www.beton.hu
Betonpályázat
   
A betonban, mint építőanyagban rejlő lehetőségek ismertetése a mai napig nem érte el a célját. A beton némely esetben még mindig pejoratív értelemben él a hétköznapi emberek fejében. Asszociáció tekintetében is sokszor a panelrengeteg jelenik meg. Ezzel szemben a beton és az egyedi betonelemek gyártásának szépsége megmutatható. Céljuk a betonnal szembeni előítéletek, tévhitek eloszlatása, bemutatni a beton felhasználási területeit, sokszínűségét. Visszaszerezni a beton hírnevét, hiszen a beton tradíció, tartósság, tartalom.
Kulcsszavak:  beton  betonpályázat  betonszerkezet  beton  hu  MABESZ  CeMBeton