proidea.hu online termékinformációs katalógus

A hang hatása az emberekre - akusztikus konferencia a Saint-Gobain Ecophon rendezésében


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2019. április 11.

A konferencia időpontja: 2019. május 07., a részvétel díjtalan

A hang hatása az emberekre - akusztikus konferencia - Saint-Gobain Ecophon A szakmai konferencián Mai-Britt Beldam (Concept Developer, Ecophon) és Dr. Huszty Csaba (akusztikus tervező, ENTEL Kft.) tart előadást, amelyekben a teremakusztika fiziológiai szempontból is bemutatásra kerül, szó esik akusztikai tervezési trendekről, egészségügyi, oktatási, irodai intézményekben, valamint az előadók az akusztikus komfort hosszú távú gazdasági, társadalmi előnyeit is bemutatják. A prezentációk nyelve angol és magyar.

Időpont: 2019.05.07 (kedd) 09:00 -13:00 óra

Helyszín: Hotel Hungaria City Center 1-es konferencia terem, 1074 Budapest, Rákóczi út 90.

A részvétel díjtalan, de regisztrációhoz kötött. Részvételi szándékát az info@ecophon.hu e-mail címen 2019.05.01-ig szíveskedjen jelezni.

A konferenciával kapcsolatban bővebb információt a Saint-Gobain Ecophon munkatársától, az Információkérés gomb segítségével kaphat.

 

Termék
Cég
Bemutatóterem: H-1031 Budapest, Záhony u. 7.
Graphisoft Park Hy ép.
Web: www.ecophon.hu
   
   
Lalia Ákos
area sales manager +36 20 386 5761
Györe Tamás
area sales manager +36 20 315 2020
A Saint-Gobain Ecophon vezető, az egész világra kiterjedő vállalat, amely akusztikus álmennyezeteket és fali hangelnyelő rendszereket fejleszt, gyárt és forgalmaz, innovatív szemlélettel és nagy tapasztalattal, ezáltal hozzájárul az emberek komfortérzetéhez. Az Ecophon termékek fő felhasználási területei az irodai, oktatási, egészségügyi, ipari és sportlétesítmények.
Márkanevek: Ecophon
További hírek az Álmennyezetek termékkategóriában
További hírek a Szerelt válaszfalak, álmennyezetek, álpadlók termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  Saint-Gobain  Ecophon  Ecophon  álmennyezet  akusztikus  álmennyezet  szabadon  álló  álmennyezet  akusztika  hangelnyelő  álmennyezet