proidea.hu online termékinformációs katalógus

Iratkozzon be az Energy University képzéseire


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2011. október 06.

Webes szakmai képzések a Schneider Electric szervezésében

Mivel a Schneider Electric elkötelezett az energiamegtakarítás és ezáltal a zöld jövő ügye iránt, az energiamenedzsment globális specialistájaként életre hívta az Energy University weboldalukat. Ingyenes, webes szakmai képzésekkel segítenek mindenkinek, hogy megtanulja, hogyan takaríthat meg pénzt, energiát és hogyan védheti a környezetet.

Tudjon meg többet arról, hogy miként befolyásolhatja az energiagazdálkodás változását vállalatán belül, és fejlessze tovább szakmai tudását. Az Energy University segítségével minden szükséges információt elérhet, akkor, amikor és ott, ahol akarja.

A tanfolyamok angol nyelvűek és ingyenesek, csupán regisztrálni kell.

Regisztrálás
 

Ha az Energy University oktatásaival kapcsolatban bővebb információt szeretne kérni a Schneider Electric Hungária Villamossági Zrt. munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot.
 
 

Cég
Székhely: H-1133 Budapest, Váci út 96-98.
Telefon: +36 1 382 2800
Fax: +36 1 382 2606
E-mail:
Web: www.se.com/hu
Schneider Electric Vevőszolgálat
  +36 1 382 2800
   
   
   
A Schneider Electricnél hisznek abban, hogy az energiához és a digitális technológiákhoz való hozzáférés mindannyiunk alapvető emberi joga. Ezért mindent megtesznek annak érdekében, hogy kisebb ráfordítással többet érjenek el, és biztosítsák az energiát mindig, mindenhol és mindenki számára. Olyan digitális energiaellátási és automatizálási megoldásokat kínálnak, amelyek növelik a hatékonyságot és a fenntarthatóságot. Integrált megoldásokban egyesítik a vezető energiahatékonysági technológiákat, a valós idejű automatizálást, a szoftvereket és a különféle szolgáltatásokat az otthonok, az épületek, az adatközpontok, az infrastruktúrák és a különböző iparágak számára. Minden eszközzel támogatják folyamatosan fejlődő, nemzetközi, nyílt közösségük kibontakozását, amelynek tagjai elkötelezettek legfőbb értékeik, a befogadó környezet és a szabad gondolkodás iránt.
Márkanevek: Merlin Gerin, Telemecanique, Square D, Prodax, TAC, Merten
Kulcsszavak:  Schneider  Electric  Energy  University  oktatás