Wienerberger csiszolt tégla oktatás és termékbemutató a TFH+E Kiállításon

Archív hír
Az itt szereplő cikk tartalma már lehet, hogy nem aktuális.

Syma csarnok, TFH+E Oktatási Sziget, február 11-13.

TFH, Syma Csarnok
TFH, Syma Csarnok
 
TFH+E Szakkiállítás és Konferencia logója
TFH+E Szakkiállítás és Konferencia logója

Idén első alkalommal a Tetők Falak Homlokzatok + Energetika Kiállítás és Konferenciasorozaton, február 11-13. között, a Syma Csarnokban nyílik lehetőség a csiszolt tégla technológiával, a Porotherm Profival való munka fortélyainak megismerésére.

A „TFH+E Oktatási Sziget”-én tartandó képzésre azon kivitelezőket várják, akik a jövőben a Porotherm Profi felhasználásával tervezik megrendelőik házát megépíteni. Az ehhez szükséges képzést és oklevelet a Kiállítás három napja alatt bármely napon megszerezhetik az elméleti és gyakorlati részből álló oktatáson. A gyakorlati oktatáson résztvevő kivitelező szakemberek oklevelükkel jogosulttá válnak a Porotherm Profi termékek beépítésére.

Az építészek számára Porotherm Profival történő tervezéshez nem szükséges az oklevél megszerzése, de szívesen látják mindazokat, akik szeretnének közelebbről megismerkedni az új technológiával.

Az alig több mint egy éve - több nyugat-európai ország után - Magyarországon is bevezetett, a csiszolt téglatechnológiát jelentő Porotherm Profi kivitelezésének fogásaival 2008 végéig több mint ezer szakember ismerkedett már meg, és több mint 150 ház épült belőle.
A visszaeső kereslet ellenére úgy tűnik, hogy az építkezők szívesen használják a magasabb lakóminőséget, komfortosabb otthont ígérő termékeket, ezért a fogyasztók és szakemberek oldaláról is tapasztalható érdeklődésnek eleget téve szervezte meg a Wienerberger Téglaipari Zrt. a februári oktatásokat.

Az oktatások időpontja: 2009. február 11-12–13., minden nap 11.00-14.00 óráig

Az oktatáson való részvétel, az azt követő ebéd és egyben a TFH+E kiállítás megtekintése előzetes jelentkezés esetén térítésmentes.
A helyszínen történő jelentkezés esetén - a kiállításra történő belépő díjon felül - az oktatáson való részvétel díja 2.000 Ft+ÁFA.

További információ a képzésről és jelentkezési lap


Kapcsolódó hír:
Újra Tetők–Falak-Homlokzatok szakkiállítás és konferencia

Ha a rendezvénnyel kapcsolatban információt szeretne kérni a Wienerberger Téglaipari Zrt. munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot.
 

Kategóriák

Téglák, falazóblokkok
Téglák, falazóblokkok
Teherhordó szerkezetek, falazatok
Teherhordó szerkezetek, falazatok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...