proidea.hu online termékinformációs katalógus

Wienerberger csiszolt tégla oktatás és termékbemutató a TFH+E Kiállításon


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2009. január 21.

Syma csarnok, TFH+E Oktatási Sziget, február 11-13.

TFH, Syma Csarnok   TFH+E Szakkiállítás és Konferencia logója

Idén első alkalommal a Tetők Falak Homlokzatok + Energetika Kiállítás és Konferenciasorozaton, február 11-13. között, a Syma Csarnokban nyílik lehetőség a csiszolt tégla technológiával, a Porotherm Profival való munka fortélyainak megismerésére.

A „TFH+E Oktatási Sziget”-én tartandó képzésre azon kivitelezőket várják, akik a jövőben a Porotherm Profi felhasználásával tervezik megrendelőik házát megépíteni. Az ehhez szükséges képzést és oklevelet a Kiállítás három napja alatt bármely napon megszerezhetik az elméleti és gyakorlati részből álló oktatáson. A gyakorlati oktatáson résztvevő kivitelező szakemberek oklevelükkel jogosulttá válnak a Porotherm Profi termékek beépítésére.

Az építészek számára Porotherm Profival történő tervezéshez nem szükséges az oklevél megszerzése, de szívesen látják mindazokat, akik szeretnének közelebbről megismerkedni az új technológiával.

Az alig több mint egy éve - több nyugat-európai ország után - Magyarországon is bevezetett, a csiszolt téglatechnológiát jelentő Porotherm Profi kivitelezésének fogásaival 2008 végéig több mint ezer szakember ismerkedett már meg, és több mint 150 ház épült belőle.
A visszaeső kereslet ellenére úgy tűnik, hogy az építkezők szívesen használják a magasabb lakóminőséget, komfortosabb otthont ígérő termékeket, ezért a fogyasztók és szakemberek oldaláról is tapasztalható érdeklődésnek eleget téve szervezte meg a Wienerberger Téglaipari Zrt. a februári oktatásokat.

Az oktatások időpontja: 2009. február 11-12–13., minden nap 11.00-14.00 óráig

Az oktatáson való részvétel, az azt követő ebéd és egyben a TFH+E kiállítás megtekintése előzetes jelentkezés esetén térítésmentes.
A helyszínen történő jelentkezés esetén - a kiállításra történő belépő díjon felül - az oktatáson való részvétel díja 2.000 Ft+ÁFA.

További információ a képzésről és jelentkezési lap


Kapcsolódó hír:
Újra Tetők–Falak-Homlokzatok szakkiállítás és konferencia

Ha a rendezvénnyel kapcsolatban információt szeretne kérni a Wienerberger Téglaipari Zrt. munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot.
 
 

Cég
Székhely: H-1119 Budapest, Bártfai u. 34.
Telefon: +36 1 464 7030
Fax: +36 1 203 9988
E-mail:
Web: www.wienerberger.hu
Horváth András
műszaki szaktanácsadó - Nyugat-Magyarország +36 30 185 5241
   
   
   
A Wienerberger Konszern a világ legnagyobb téglagyártója és tartja európai vezető pozícióját a műanyag csövek, tetőrendszerek és térburkoló kövek gyártása területén is. A Wienerberger Téglaipari Részvénytársaságot 1990-ben alapította meg - magyar partnerek bevonásával - az osztrák Wienerberger-konszern, amelynek eltökélt szándéka volt, hogy elismert technológiáját és termékeit egész Közép-Kelet-Európában meghonosítsa, mégpedig mindenütt helyi gyártás révén.
Márkanevek: Porotherm, Tondach, Terca
További hírek a Téglák, falazóblokkok termékkategóriában
További hírek a Teherhordó szerkezetek, falazatok termékkategóriában
További hírek az Épületszerkezetek termékkategóriában
Kulcsszavak:  Wienerberger  Téglaipari  Zrt  termékbemutató  szakmai  rendezvény  oktatás  képzés  Porotherm  Profi  Tetők  Falak  Homlokzatok  Energetika  TFHE  THF+E  konferencia  kiállítás  SYMA  Rendezvénycsarnok  csarnok  oklevél