Billerbeck ágyak prémium kategóriás szállodákban

Billerbeck ágyak - BAMBARA Hotel**** premium (kép forrása: bambara.hu)

A Billerbeck ProGuest programot kifejezetten szállodák számára fejlesztették ki. A minőségi szállodai fekhelyek a legkedvezőbb vendégéjszakára jutó ráfordítást jelentik.

A pihentető alvásról az alábbi szállodákban a Billerbeck ágyai, matracai, luxus ágyneműi gondoskodnak.

A BAMBARA Hotel**** premium épülete Nyugat-Afrikát idézi, míg kényelme az Európában megszokott ötcsillagos szállodai színvonalat biztosítja. A varázslatos BAMBARA Hotel az évtized legjobb szállodája címet is elnyerte, melyben az alváskomfortért a Billerbeck matracai és ágyneműi felelősek.

Billerbeck ágyak - BAMBARA Hotel****premium
Billerbeck ágyak - BAMBARA Hotel**** premium (kép forrása: bambara.hu)
kép forrása: bambara.hu

A Hotel Azur***** Prémium ötcsillagos szárnyában az alváskörnyezet és az ágyneműk kiválasztásánál igen fontos volt ötvözni a kiemelkedő luxust és a 4 évszakos alkalmazhatóságot. Tekintettel kellett lenni a téli hónapokra, illetve az igen meleg Balaton-parti nyári napokra, amikor a szálloda teljes kihasználtsággal működik. Ezt a Hotel Azur***** Prémium a Billerbeck exkluzív 4 évszakos pehelypaplanjaival és pehelypárnáival oldotta meg, amiről azóta folyamatos kiemelkedő vendégvélemények érkeznek mind a hotelhez, mind pedig a Billerbeck-hez.

Billerbeck ágyak - Hotel Azur***** Prémium
Billerbeck ágyak - Hotel Azur***** Prémium (kép forrása: hotelazurpremium.hu)
kép forrása: hotelazurpremium.hu

A Hunguest Hotel Palota**** Lillafüred kastélyszálló a Bükk hegység keleti részén, három hegy által körülvett festői völgyben áll. A Szinva-patak völgyére és a Hámori-tóra nyíló kilátást még varázslatosabbá teszi a közvetlen közelében csobogó Szinva-patak vízesésének moraja. A Mátyás-korabeli vadászkastélyokra emlékeztető szálloda 1930. június 5-én nyitotta meg a kapuit. A nemzeti értéknek minősülő, neoreneszánsz stílusban, Lux Kálmán tervei alapján épült szálloda 131 szobája és közösségi terei, bútorzata patinás hangulatot idéz, ugyanakkor mindenben megfelel a kikapcsolódni, feltöltődni vágyók kényelmi és minőségi elvárásainak. Ezen elvárásoknak való megfelelést az idén 100 éves Billerbeck Box-Spring ágyai, matracai és ágyneműi biztosítják.

Billerbeck ágyak - Hunguest Hotel Palota**** Lillafüred
Billerbeck ágyak - Hunguest Hotel Palota**** Lillafüred (kép forrása: hotelpalota.hu)
kép forrása: hotelpalota.hu

A Kolping Hotel Spa & Family Resort – a családok második otthona – alig néhány kilométerre található a Balatontól. A 10 hektáros park minden szeglete élményt rejt. A családokat a szobákban az otthon kényelme várja bababarát kiegészítőkkel és a lakosztályokban külön légterű, színes gyerekszobával. Ebben a vidám és aktív környezetben gondoskodik a Billerbeck az ágyaival, matracaival a családok nyugodt és pihentető alvásáról.

Billerbeck ágyak - Kolping Hotel Spa & Family Resort
Billerbeck ágyak - Kolping Hotel Spa & Family Resort (kép forrása: kolping.hotel.hu)
kép forrása: kolping.hotel.hu
A hírben szereplő termékek
Billerbeck szállodai box-spring ágy
 
Billerbeck szállodai box-spring ágy

A box-spring ágy ugyanolyan bonell rugós testtel készül, mint egyes matracok, így a matracok rugalmasságát, a testhez történő alkalmazkodását jelentősen megnöveli.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Szállodabútorok
Szállodabútorok
Bútorok
Bútorok
Berendezések
Berendezések
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...