Legrand  Zrt. - Legrand Kereskedelmi Iroda

Legrand ipari csatlakozórendszerek

A Legrand továbbfejlesztette ipari csatlakozórendszerét. Az új fejlesztések formavilágukkal jobban megfelelnek az elvárásoknak, kiválóan illeszkednek a felhasználási helyekhez, gyors bekötést, összeszerelést tesznek lehetővé, így időt takarítanak meg a felhasználóknak.

Termékcsalád tagjai

P17 Tempra Pro ipari csatlakozódugók és aljzatok P17 Tempra ipari csatlakozótáblák P17 Tempra komplett reteszelt csatlakozóegységek P17 hordozható ipari elosztósorok és csatlakozószekrények
 
P17 Tempra ipari csatlakozórendszer
4 termék

A P17 Tempra csatlakozódugók és aljzatok gyorsabb bekötést, összeszerelést és ezáltal időmegtakarítást is nyújtanak a felhasználónak. A P17 Tempra ipari csatlakozórendszer választéka tökéletesen megfelel az EN 60309-1-2 szabvány által támasztott legszigorúbb biztonsági követelményeknek is. A teljes P17 Tempra Pro választék kompatibilis az összes Legrand által forgalmazott ipari aljzattípussal, ezért bármilyen konfiguráció megvalósítható.

4 termék
Termékismertető
CAD
BIM
Tovább
Termék kártya
Hypra ipari csatlakozódugók és aljzatok Hypra ipari csatlakozószekrények
 
Hypra ipari csatlakozórendszer
2 termék

IP 44 és IP 66 védettségű csatlakozóaljzatok és dugók fém, műanyag és gumi, illetve beépíthető és ráépíthető kivitelben. Kalapsínnel ellátott furatozott üres dobozok, valamint furatozható üres dobozok kalapsínnel vagy anélkül ipari csatlakozószekrények összeállításához.

2 termék
Termékismertető
BIM
Tovább
Termék kártya
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...