InnoPan TECH Kft.

Innopan PIR hőszigetelő táblák homlokzatok, magas- és lapostetők szigetelésére

A PIR kiemelkedő hővezetési képessége mellett számos kedvező tulajdonsággal rendelkezik, mint kiváló hőátbocsátási tulajdonság, remek nyomószilárdság, 1-2%-os vízfelvételi képesség, emellett környezetvédelmi szempontból is pozitív hatása van, különösen alacsony energiafelhasználású épületek építése során. Mindezeknek és a rendkívül sokoldalú alkalmazhatóságnak köszönhetően az Innopan PIR hőszigetelő táblák ipari és lakossági környezetben egyaránt optimális választást jelentenek legyen szó akár tető, terasz, padló, ablakkáva hőszigeteléséről vagy lakóházak homlokzatának szigeteléséről. A táblákat két standard méretben (1200×600, 2400×1200), két különböző fegyverzettel (alumínium és üvegfátyol) gyártják egyenes és lépcsős élképzéssel.

Termékcsalád tagjai

ALU/Therm alumínium kasírozású PIR panelek – egyenes élképzés
 
ALU/Therm alumínium kasírozású PIR hőszigetelő tábla

Az alumínium kasírozással ellátott Innopan hőszigetelő tábla legkedvezőbb tulajdonságai tetőbe építve hasznosulnak a legjobban, a kasírozás a napsugarak jelentős részét visszaveri, míg a belső réteg felelős az épület melegét megtartani. Emellett padlószigetelésként is kiváló megoldás, különösen, ha padlófűtés alá fektetik, de a beépített redőnytokok alatt is remek szolgálatot tesz. Az Innopan termékek az építőanyag-piacon elérhető szigetelések között a legkedvezőbb hőszigetelési értékkel rendelkeznek, az ALU/Therm hőszigetelő tábla hővezetési tényezője λD= 0,022 W/mK.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
MF/Therm üvegfátyol kasírozású PIR panelek – egyenes élképzés
 
MF/Therm üvegfátyol kasírozású PIR hőszigetelő tábla

Az üvegfátyol kasírozással ellátott Innopan hőszigetelő tábla remek nyomószilárdságának és kedvezőbb árának köszönhetően ideális választás lapostető hőszigetelésére. Lépcsős élképzéssel, egyrétegű hőszigetelésként kerül beépítésre, így csökkentve a kivitelezési időt és beépítési vastagságot más, hagyományos szigetelőkkel szemben. Az Innopan termékek az építőanyag-piacon elérhető szigetelések között a legkedvezőbb hőszigetelési értékkel rendelkeznek, az MF/Therm hőszigetelő tábla hővezetési tényezője λD= 0,024 W/mK.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
MF/Therm Front-E üvegfátyol kasírozású PIR panelek – egyenes élképzés
 
MF/Therm Front-E üvegfátyol kasírozású PIR hőszigetelő tábla

Hazánkban első PIR szigetelésként az Innopan üvegfátyol kasírozású Front-E hőszigetelő táblája rendelkezett TÜV és ÉMI engedéllyel homlokzati felhasználásra, továbbá a rendszerben alkalmazott termék 45 perces tűzgátlási határértékkel és rendszergaranciával is rendelkezik. Az Innopan termékek az építőanyag-piacon elérhető szigetelések között a legkedvezőbb hőszigetelési értékkel rendelkeznek, az MF/Therm Front-E hőszigetelő tábla hővezetési tényezője λD= 0,024 W/mK.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...