Husqvarna Magyarország Kft.

Husqvarna felület-előkészítő gépek

A Husqvarna a felületek előkészítésre szolgáló megoldások széles választékát kínálja, melyekkel a szemcse- és acélfelületi szemcseszórástól kezdve a kaparásig, marásig és csiszolásig minden felület előkészítési igényt ki lehet elégíteni. A felület-előkészítő gépek termékválasztékban megtalálhatók különböző típusú szemcseszóró, burkolatmaró, betonmaró és csiszoló gépek is.

Termékcsalád tagjai

Husqvarna Blastrac 1-10DPS75 szemcseszóró
 
Husqvarna Blastrac 1-10DPS75 szemcseszóró

A Husqvarna Blastrac 1-10DPS75 gyalogkíséretű szemcseszóró gép ideális választás a közepes és nagy méretű felület-előkészítési feladatokhoz. Alkalmazható a felületek, például beton vagy aszfalt tisztítására és előkészítésére az új bevonat felhordása előtt. A hajtómotor segít fenntartani a sebességet a rámpákon és emelkedőkön, így kiváló választás parkolóházakban vagy raktárpadlókon a csúszásgátlás és a tapadás helyreállítására. A Blastrac 1-10DPS75 szemcseszóró gép könnyen kezelhető és szállítható.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Husqvarna BS 110 burkolatbontó
 
Husqvarna BS 110 burkolatbontó

A Husqvarna BS 110 egy nagy teljesítményű, önjáró burkolatbontó gép, amely ideális a közepes méretű bel- és kültéri felújítási munkákhoz. A hosszú élettartam és tartósság érdekében a BS 110 padlókaparó masszív fémből készül. Előre- és hátrameneti funkcióval rendelkezik, valamint alapfelszereltségként sebességszabályozóval van felszerelve. A főként elektronikus alkatrészekből álló burkolatbontó szinte semmilyen karbantartást nem igényel, a gép elejére felszerelt szabványos szállító kerék pedig megkönnyíti szállítást. A BS 110 egy nagyon csendes és könnyen kezelhető burkolatbontó, melyhez az eltávolítandó padlóburkolat anyagától függően kések vagy vésők széles választékából lehet választani. A BS 110 padlókaparó képes eltávolítani a legtöbb padlóburkolatot, például linóleumot, vinilt, szőnyeget, ragasztót, stb.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Husqvarna BMP 265 betonmaró
 
Husqvarna BMP 265 betonmaró

A Husqvarna BMP 265 betonmaró gép ideális a közepes és nagy méretű munkákhoz. A BMP 265 betonmaró ergonomikus kialakítású és felhasználóbarát. A precíz és nagy teljesítményű betonmarás érdekében a kormányfogantyúval egybeépített fékrendszerrel egyszerűen lelassítható a gép. A dob munkamélysége a vágó- és marószerszámokkal könnyen és milliméterre pontosan állítható. A Husqvarna BMP 265 betonmaró elérhető villanymotorral hajtott és benzines (BMP 265 Petrol) kivitelben is.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Husqvarna PG 280 egytárcsás padlócsiszoló
 
Husqvarna PG 280 egytárcsás padlócsiszoló

A Husqvarna PG 280 egy egytárcsás padlócsiszoló, amelyet gyorsan át lehet alakítani a kétoldalú élcsiszoláshoz. Hatékonyan távolítja el a ragasztót, festéket, epoxigyantát és gittet. 280 mm csiszolási szélességével kis és közepes méretű betonpadlókhoz alkalmas. A PG 280 padlócsiszolót az ergonomikus munkapozíció szem előtt tartva tervezték, így könnyen és kényelmesen használható. A Husqvarna PG 280 könnyű és kompakt, ezért egyszerűen szállítható.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Husqvarna PG 400 egytárcsás padlócsiszoló
 
Husqvarna PG 400 egytárcsás padlócsiszoló

A Husqvarna PG 400 egy sokoldalú és nagyon hatékony egytárcsás padlócsiszoló, mely 400 mm széles csiszolási szélességének köszönhetően legkülönbözőbb alkalmazásokhoz használható. Hatékonyan távolítja el a ragasztót, festéket, epoxigyantát, gittet a közepes és nagyobb méretű betonfelületekről. A PG 400 kompakt és összecsukható vázának köszönhetően könnyen szállítható. A PG 400 padlócsiszolót az ergonomikus munkapozíciót szem előtt tartva tervezték, így könnyen és kényelmesen használható.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...