Socomec

Socomec ESS energiatároló rendszerek

Napjaink egyik, ha nem a legnagyobb villamos energia oldali kihívása az energia tárolása, megfelelő időben történő felhasználása akár otthoni felhasználásban, akár ipari vagy energia szolgáltatói oldalon. A Socomec ESS energiatárolók kültéri- beltéri kivitelben skálázható teljesítményben elérhetőek egyedi megkeresések alapján.

Termékcsalád tagjai

SUNSYS HES L energiatároló rendszer
 
SUNSYS HES L energiatároló rendszer

1000 kVA rendszerméretig ajánlják. A SUNSYS HES L egy kültéri, moduláris - ezáltal rugalmasan bővíthető megoldás. A power konverziós egység 50 kVA, a tárolókapacitás 186 kWh lépésenként növelhető. A CATL-lel együttműködve a Socomec az EnerOne folyadékhűtéses LFP akkumulátorrendszert választotta a SUNSYS Hybrid energiatároló optimális akkumulátorának.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
SUNSYS HES XXL energiatároló rendszer
 
SUNSYS HES XXL energiatároló rendszer

1000 kVA rendszerméret felett a SUNSYS HES XXL ajánlják, ami szintén kültérre tervezett, moduláris megoldás. A power konverziós egység 1 MVA, a tárolókapacitás 372 kWh lépésenként bővíthető. A rendszer a HES L esetében jól bevált LFP technológiájú CATL akkumulátorcellákra épül. A biztonságos működést a folyadékhűtés, valamint a beépített tűzjelző és tűzoltórendszer biztosítja.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...