A.P.P. Kft.

DiaSafe® és RoofX® kikötési rendszerek

A DiaSafe® kikötési rendszer egy olyan – a TÜV Ausztria által vizsgáztatott, EN 795:2012 normának megfelelő – leesés elleni védelmi pont vagy pontrendszer, amely egy megfelelő személyi védőfelszereléssel (hevederzettel) biztosítja a lapostetőkön munkát végző személyek biztonságát. A DiaSafe® termékek egyaránt alkalmazhatóak visszatartó, illetve zuhanást felfogó kikötési rendszerként. A DiaSafe® rendszerek teljesítik mind a magyarországi, mind az európai uniós biztonsági előírásokat. A rendszer installációja a tetőszigetelés áttörése nélkül, vagy pedig fixen rögzítetten történhet.

Termékcsalád tagjai

DiaSafe® Line biztonsági kikötési rendszer DS 21 fej KIT-tel DiaSafe® Single Szoliter biztonsági kikötési pont SEAT fejjel DiaSafe® Line biztonsági kikötési rendszer DS Glide fej KIT-tel DiaSafe® Single biztonsági kikötési pont
 
DiaSafe® rétegrenddel biztosított kikötési rendszerek
5 termék

A rendszer installációja a tetőszigetelés áttörése nélkül, bármilyen típusú tetőszerkezeten megtörténhet, ahol a tető lejtése nem haladja meg az 5 fokot. A stabilitást biztosító leterhelőréteg tetőtípustól függően egyaránt lehet kavics, zöldtető ültetőközeg, betonlap.

5 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
RoofX®-C Single leesés elleni kikötési rendszer RoofX®-W/T Single leesés elleni kikötési rendszer Wall-Fix Single leesés elleni kikötési rendszer RoofX®-C Glide leesés elleni kikötési rendszer
 
RoofX® fixen rögzített kikötési rendszerek
7 termék

A RoofX® egy kikötési pontként működő biztonságtechnikai rendszer az EN 795:2012 (A és C típus) és a CEN/TS 16415:2013 szabvány alapján, legfeljebb kettő személy egyidejű biztosítására. A kikötési pontok az EN 363:2008 szerint használhatóak esést felfogó- és visszatartó rendszerekként.

7 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...