Zeparo G-Force iszap és magnetit leválasztására hűtési és fűtési rendszerekhez

A Cyclone technológia új szintre emeli az iszapleválasztás hatékonyságát


Nagy leválasztási hatékonyság a Cyclone technológiának köszönhetően

Kevesebb ciklus alatt tisztítja meg a rendszert, minden egyes alkalommal csökkentve a szennyező szemcsék számát, amelyek ciklusonként lerakódnának a rendszerben. Az összegyűlt szennyeződések könnyedén és gyorsan kiöblíthetők a leeresztőszelep segítségével.

Mérettől függetlenül nagy hatékonyság

A szennyeződésleválasztó hatékonysága az áramlási sebesség növekedésével fokozatosan nő. A nyomásesés üzem közben stabil, függetlenül az összegyűlt szennyeződések mennyiségétől. Még magasabb fokú védelem erősebb áramlás esetén, pl. hűtési alkalmazásokban. Alkalmazható fűtési és hűtési rendszerekhez is.

Tisztítja és védi a rendszert

Védi a beruházásokat az üzemzavaroktól, például kazánokat, szivattyúkat, szelepeket, hűtőegységeket és hőmennyiségmérőket a működési hibáktól és a szennyeződések miatti meghibásodástól. Nem áll fenn az eltömődés kockázata. Csökkenti a berendezés karbantartási igényét és a kapcsolódó költségeket a rendszer élettartama alatt.

Mágneses kiegészítő

Még tovább optimalizálja az iszap és magnetit (fekete fém oxid) leválasztásának hatékonyságát, mely még finomabb magnetit részecskéket tartalmaz. Egyszerű kezelés és tisztítás.


Az új Zeparo G-Force iszap és magnetit leválasztóról további adatokat találhat és katalógusát letöltheti, ha a hír alatti termékképre kattint. Amennyiben árajánlatot vagy egyéb információt szeretne kérni az IMI Hydronic Engineering Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

A hírben szereplő termékek

IMI Pneumatex Zeparo G-Force mikrobuborék, iszap és magnetit leválasztó berendezés
 
IMI Pneumatex Zeparo G-Force mikrobuborék, iszap és magnetit leválasztó berendezés

A Zeparo G-Force egy Cyclone technológiás iszap és magnetit leválasztó hűtési és fűtési rendszerekhez. A Cyclone technológia kevesebb ciklus alatt tisztítja meg a rendszert, minden egyes alkalommal csökkentve a szennyező szemcsék számát, amelyek ciklusonként lerakódnának. A készülék védi a beruházásokat az üzemzavaroktól, például kazánokat, szivattyúkat, szelepeket, hűtőegységeket és hőmennyiségmérőket a működési hibáktól és a szennyeződések miatti meghibásodástól, mivel nem áll fenn az eltömődés kockázata. Csökkenti a berendezés karbantartási igényét és a kapcsolódó költségeket a rendszer élettartama alatt. A mágneses kiegészítő még tovább optimalizálja az iszap és magnetit (fekete fém oxid) leválasztásának hatékonyságát.

CAD
BIM
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
BIM
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Kiegészítők fűtési és vízellátási rendszerekhez
Kiegészítők fűtési és vízellátási rendszerekhez
Fűtéstechnika, vízellátás, vízkezelés
Fűtéstechnika, vízellátás, vízkezelés
Épületgépészet
Épületgépészet

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...