proidea.hu online termékinformációs katalógus

A Wienerberger 2019-es termékújdonsága az új Porotherm 50 Thermo Okostégla


2019. március 11.

Az ásványgyapot hőszigetelés védett helyen, a tégla belsejében található

Az 50 cm vastagságú falazat építésére alkalmas falazóblokk kiegészítő homlokzati hőszigetelés nélkül építhető. A jelen energetikai követelményeit messze túlszárnyaló hőszigetelési teljesítménye a jövőt szolgálja. Az ásványgyapot hőszigetelés védett helyen, a tégla belsejében található, optimális épületfizikai tulajdonságokkal rendelkezik, kiváló lakóklímát biztosít. Innovatív, korszerű és fenntartható építőanyag.

A Porotherm 50 Thermo tégla legfontosabb előnyei:
  • U értéke: 0,12 W/m²K.
  • Egyrétegű fal - kivitelezés egy lépésben, kitűnő hőszigetelés, nincs szükség további hőszigetelő rétegre.
  • Passzívház szintű teljesítmény.
  • Időtálló.
  • A hőszigetelés védett helyen van, tűzbiztos, nem rongálódik.
  • Síkra csiszolt falazóelem, mely Porotherm Profi falazási technológiával építhető. A Porotherm Profi falazási technológiával akár kétszer gyorsabb a falazás.
Miért válasszon Okostéglát?

A tégla az energiahatékony építés meghatározó része: amikor téglaválasztás előtt állunk, gyakran nem is tudatosul bennünk, milyen fontos döntést kell meghoznunk. A tégla házunknak olyan eleme, melyet később nem lehet kicserélni. A Klíma és Thermo Okostéglák garantálják a kiemelkedő hőszigetelő képességet, így a további hőszigetelő anyagra fordított költség akár teljes egészében megspórolható.

Magyarországon 2020 után már csak "közel nulla" energiaigényű épületek épülhetnek. A Wienerberger legmagasabb hőszigetelő képességű okostégláival nem csak az előírások teljesíthetők utólagos hőszigetelés nélkül, hanem kiemelkedően energiahatékony épület építhető.

További információ és termékvideók: okostegla.hu

Porotherm 50 Thermo Okostégla


A Wienerberger Thermo és Klíma Okostéglák letölthető adatlapjaiért kattintson a hír alatti termékképre. Amennyiben további információra van szüksége vagy árajánlatot szeretne kérni a Wienerberger zRt. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

 

Termék
Cég
Székhely: H-1119 Budapest, Bártfai u. 34.
Telefon: +36 1 464 7030
Fax: +36 1 203 9988
E-mail:
Web: www.wienerberger.hu
   
Horváth András
műszaki szaktanácsadó - Nyugat-Magyarország +36 30 185 5241
Híves Zsolt
műszaki szaktanácsadó +36 30 928 7432
Nagy Tamás
műszaki szaktanácsadó - Bp., Pest és Nógrád megye +36 30 982 0798
A Wienerberger Konszern a világ legnagyobb téglagyártója és tartja európai vezető pozícióját a műanyag csövek, tetőrendszerek és térburkoló kövek gyártása területén is. A Wienerberger Téglaipari Részvénytársaságot 1990-ben alapította meg - magyar partnerek bevonásával - az osztrák Wienerberger-konszern, amelynek eltökélt szándéka volt, hogy elismert technológiáját és termékeit egész Közép-Kelet-Európában meghonosítsa, mégpedig mindenütt helyi gyártás révén.
További hírek a Téglák, falazóblokkok termékkategóriában
További hírek a Teherhordó szerkezetek, falazatok termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  Wienerberger  Porotherm  50  Thermo  tégla  okostégla  tégla  falazat  falazóblokk