proidea.hu online termékinformációs katalógus

Uponor – Stiebel szakmai rendezvény


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2010. augusztus 25.

A cél tapasztalataik, műszaki ismereteik, korszerű megoldásaik piaci megismertetése

Uponor Épületgépészeti Kft. - Stiebel Eltron Kft.   Uponor Épületgépészeti Kft. - Stiebel Eltron Kft.
2010. január 1-től a németországi Uponor Gmbh megállapodást kötött a Stiebel Eltronnal, melyben célul tűzték ki tapasztalataik, műszaki ismereteik, korszerű termékeik összekapcsolását az energiatakarékos és gazdaságos megoldások népszerűsítésében és folyamatos kommunikációjában. A vállalatok közötti megállapodás segíti mindkét cég piaci pozíciójának erősödését.
Az Uponor Épületgépészeti Kft. 2010. július 9-én szakmai rendezvényt szervezett, melyre meghívta a magyarországi Stiebel Eltron vezetőségét. Az Uponor irodájában rendezett esemény célja, hogy a két cégnek lehetősége legyen a vállalatok rövid bemutatására, valamint megoldásaik, termékeik ismertetésére, és a jövőbeni együttműködés alappilléreinek elhelyezésére.

2010. október 27-28-án a két cég együtt veszt részt az idén második alkalommal megrendezésre kerülő Passzívház Kiállításon és Konferencián. A két napos kiállítás második napján mindkét cég előadást tart "Energiatakarékos Fűtési és Hűtési megoldások" címmel.
Bíznak abban, hogy a fenti események lehetőséget teremtenek egy közös, gyümölcsöző együttműködésre, valamint segítséget és támogatást jelentenek majd a piacnak a korszerű, energiatakarékos épületgépészeti megoldások és rendszerek megismertetésében és népszerűsítésében.

Ha az Uponor Épületgépészeti Kft., illetve a Stiebel Eltron Kft. termékeiről további információt szeretne megtudni, kattintson az alábbi céglogókra.
 

Cég
Székhely: H-1043 Budapest, Lórántffy Zsuzsanna utca 15/b.
Telefon: +36 1 203 3611
E-mail:
Web: www.uponor.hu
Uponor ügyfélszolgálat
   
   
   
Az Uponor 1965 óta foglalkozik csővezeték rendszerek gyártásával, mára már világviszonylatban is a piacvezető gyártók közé tartozik. A vállalat több mint 4000 alkalmazottat foglalkoztat világszerte, jelen van több mint 100 országban, az éves árbevétele meghaladja az 1 milliárd €-t. A cég több mint 20 éve nyújt ügyfelei számára sugárzó fűtési-hűtési, radiátoros, vízellátási, valamint távhőellátással kapcsolatos megoldásokat Magyarországon is. Az alkalmazások rendszergaranciával kerülnek forgalomba, nagykereskedői partnereken keresztül. Folyamatos fejlesztések energiahatékony termékeket eredményeznek, a környezetvédelem és a fenntartható fejlődés figyelembevételével. Az Uponor célja a jobb emberi környezet kialakítása a minőség szem előtt tartásával.
Székhely: H-2040 Budaörs, Gyár u. 2.
Telefon: +36 1 250 6055
Fax: +36 1 368 8097
E-mail:
Web: www.stiebel-eltron.hu
Web: www.hoszivattyuvilag.hu
Häfner Tibor
műszaki tanácsadó - hőszivattyúk +36 20 480 5467
Sengel Viktor
kereskedelmi képviselő +36 20 938 4417
   
   
A Stiebel Eltron 1924 óta fejleszti, gyártja a legmagasabb műszaki színvonalon a korszerű épületgépészeti és elektromos rendszereket, készülékeket. A családi vállalat, mára több ezer főt foglalkoztató, világszerte ismert céggé fejlődött. Szakértelmét, tapasztalatát számos szabadalom és csúcsminőségű energiatakarékos rendszer tükrözi.
A németországi vállalat a 70’-es években kezdett a megújuló energiaforrások felé fordulni.

A legfontosabb termékcsoportok:
Hőszivattyú
Napkollektor
Napelem
Hővisszanyerő szellőzés
Használati meleg víz termelők
Elektromos fűtés

A Magyarországon több mint 27 éve folyamatosan jelenlévő cég, szervizzel, szaktanácsadással, raktárral és bemutatóteremmel szolgálja partnereit és az érdeklődőket.
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  Uponor  Stiebel  Eltron