proidea.hu online termékinformációs katalógus

Uponor – Stiebel szakmai rendezvény


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2010. augusztus 25.

A cél tapasztalataik, műszaki ismereteik, korszerű megoldásaik piaci megismertetése

Uponor Épületgépészeti Kft. - Stiebel Eltron Kft.   Uponor Épületgépészeti Kft. - Stiebel Eltron Kft.
2010. január 1-től a németországi Uponor Gmbh megállapodást kötött a Stiebel Eltronnal, melyben célul tűzték ki tapasztalataik, műszaki ismereteik, korszerű termékeik összekapcsolását az energiatakarékos és gazdaságos megoldások népszerűsítésében és folyamatos kommunikációjában. A vállalatok közötti megállapodás segíti mindkét cég piaci pozíciójának erősödését.
Az Uponor Épületgépészeti Kft. 2010. július 9-én szakmai rendezvényt szervezett, melyre meghívta a magyarországi Stiebel Eltron vezetőségét. Az Uponor irodájában rendezett esemény célja, hogy a két cégnek lehetősége legyen a vállalatok rövid bemutatására, valamint megoldásaik, termékeik ismertetésére, és a jövőbeni együttműködés alappilléreinek elhelyezésére.

2010. október 27-28-án a két cég együtt veszt részt az idén második alkalommal megrendezésre kerülő Passzívház Kiállításon és Konferencián. A két napos kiállítás második napján mindkét cég előadást tart "Energiatakarékos Fűtési és Hűtési megoldások" címmel.
Bíznak abban, hogy a fenti események lehetőséget teremtenek egy közös, gyümölcsöző együttműködésre, valamint segítséget és támogatást jelentenek majd a piacnak a korszerű, energiatakarékos épületgépészeti megoldások és rendszerek megismertetésében és népszerűsítésében.

Ha az Uponor Épületgépészeti Kft., illetve a Stiebel Eltron Kft. termékeiről további információt szeretne megtudni, kattintson az alábbi céglogókra.
 

Cég
Központi iroda: H-1043 Budapest, Lórántffy Zsuzsanna utca 15/b.
Telefon: +36 1 203 3611
E-mail:
Web: www.uponor.hu
Uponor ügyfélszolgálat
   
   
   
Ügyfeleik bizalommal építhettek az Uponorra az elmúlt 100 évében. Az Uponor 1965 óta foglalkozik csővezeték rendszerek gyártásával, napjainkban világviszonylatban is a piacvezető gyártók közé tartozik. Értékesítési hálózata több, mint 100 országban van jelen, 4000 alkalmazottat foglalkoztat, az éves árbevétele meghaladja az 1,2 milliárd Eurót. Az Uponor több, mint 25 éve van jelen Magyarországon és nyújt ügyfelei számára felületfűtési és -hűtési, radiátoros, vízellátási, távhőellátással, zajcsillapított csatornarendszerrel, előszerelt hőközponti egységekkel, valamint helyiségszabályzással kapcsolatos megoldásokat. Alkalmazásaik rendszergaranciával kerülnek forgalomba, nagykereskedői partnereinken keresztül. Folyamatos fejlesztéseik energiahatékony termékeket eredményeznek a környezetvédelem és a fenntartható fejlődés figyelembe vételével. Ügyfeleikkel, partnereikkel és munkatársaikkal egy jobb emberi környezet, fenntartható jövő kialakításán dolgoznak a minőség szem előtt tartásával.
Székhely: H-2040 Budaörs, Gyár u. 2.
Telefon: +36 1 250 6055
Fax: +36 1 368 8097
E-mail:
Web: www.stiebel-eltron.hu
Häfner Tibor
műszaki tanácsadó - hőszivattyúk +36 20 480 5467
Sengel Viktor
kereskedelmi képviselő +36 20 938 4417
   
A Stiebel Eltron 1924 óta fejleszti, gyártja a legmagasabb műszaki színvonalon a korszerű épületgépészeti és elektromos rendszereket, készülékeket. A családi vállalat, mára több ezer főt foglalkoztató, világszerte ismert céggé fejlődött. Szakértelmét, tapasztalatát számos szabadalom és csúcsminőségű energiatakarékos rendszer tükrözi.
A németországi vállalat a 70’-es években kezdett a megújuló energiaforrások felé fordulni.

A legfontosabb termékcsoportok:
Hőszivattyú
Napkollektor
Napelem
Hővisszanyerő szellőzés
Használati meleg víz termelők
Elektromos fűtés

A Magyarországon több mint 27 éve folyamatosan jelenlévő cég, szervizzel, szaktanácsadással, raktárral és bemutatóteremmel szolgálja partnereit és az érdeklődőket.
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  Uponor  Stiebel  Eltron