Uponor – Stiebel szakmai rendezvény

Archív hír
Az itt szereplő cikk tartalma már lehet, hogy nem aktuális.

A cél tapasztalataik, műszaki ismereteik, korszerű megoldásaik piaci megismertetése

Uponor Épületgépészeti Kft. - Stiebel Eltron Kft.
Uponor Épületgépészeti Kft. - Stiebel Eltron Kft.
 
Uponor Épületgépészeti Kft. - Stiebel Eltron Kft.
Uponor Épületgépészeti Kft. - Stiebel Eltron Kft.
2010. január 1-től a németországi Uponor Gmbh megállapodást kötött a Stiebel Eltronnal, melyben célul tűzték ki tapasztalataik, műszaki ismereteik, korszerű termékeik összekapcsolását az energiatakarékos és gazdaságos megoldások népszerűsítésében és folyamatos kommunikációjában. A vállalatok közötti megállapodás segíti mindkét cég piaci pozíciójának erősödését.
Az Uponor Épületgépészeti Kft. 2010. július 9-én szakmai rendezvényt szervezett, melyre meghívta a magyarországi Stiebel Eltron vezetőségét. Az Uponor irodájában rendezett esemény célja, hogy a két cégnek lehetősége legyen a vállalatok rövid bemutatására, valamint megoldásaik, termékeik ismertetésére, és a jövőbeni együttműködés alappilléreinek elhelyezésére.

2010. október 27-28-án a két cég együtt veszt részt az idén második alkalommal megrendezésre kerülő Passzívház Kiállításon és Konferencián. A két napos kiállítás második napján mindkét cég előadást tart "Energiatakarékos Fűtési és Hűtési megoldások" címmel.
Bíznak abban, hogy a fenti események lehetőséget teremtenek egy közös, gyümölcsöző együttműködésre, valamint segítséget és támogatást jelentenek majd a piacnak a korszerű, energiatakarékos épületgépészeti megoldások és rendszerek megismertetésében és népszerűsítésében.

Ha az Uponor Épületgépészeti Kft., illetve a Stiebel Eltron Kft. termékeiről további információt szeretne megtudni, kattintson az alábbi céglogókra.

Kategóriák

Épületgépészet
Épületgépészet

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...