Porotherm 12 N+F válaszfaltégla újra a WIENERBERGER termékkínálatában

A vastagabb válaszfal alkalmazása jelentős előnyöket hordoz

A megnövekedett igény miatt a WIENERBERGER újra bevezette a magyar piacra a Porotherm 12 N+F és a Porotherm 12 N+F Profi válaszfaltégláját. Utóbbi az évről-évre növekvő népszerűségű csiszolt téglák közé tartozik.

A vastagabb válaszfalra való igény egyaránt felmerült a közösségi, ipari és a magáncélú épületek tervezéskor - hiszen a termék alkalmazása jelentős előnyöket hordoz ezen felhasználási területek számára. A vastagabb válaszfaltéglából stabilabb, állékonyabb elválasztó falazat építhető olyan épületeknél is, ahol nagy a belmagasság.

Modern családi házaknál több a gépészeti vezeték, amik számára több horony kialakítása szükséges, ezért előnyös a vastagabb válaszfal alkalmazása. Mivel a termék a 10-es válaszfalnál csak két centiméterrel vastagabb, a lakótérből csak csekély területet vesz el.

A 12-es tégla jobb hanggátló képességgel rendelkezik, amely teljesítménye főként lakóingatlanok esetén érvényesül.

A kivitelezők számára jelentős előny - akár nagy beruházás, akár családi ház épül -, hogy a Porotherm 12 N+F válaszfal tégla nemcsak hagyományos, hanem Profi falazási technológiával is építhető, tehát a terméket síkracsiszolt minőségben is gyártják. A Profi falazási technológia azt jelenti, hogy a téglák közötti vízszintes kötést vékony rétegű habarcs vagy Dryfix extra ragasztóhab biztosítja. A technológia jóvoltából a falazás gyorsabb, kevesebb segédmunkát igényel. Az építési helyszín tisztább, rendezettebb, a falazáshoz kevesebb vizet kell felhasználni, így kevesebb építési nedvesség jut be a falszerkezetbe. Ráadásul az alacsonyabb vízfelhasználás környezetbarát is. A Profi technológiával épített fal kivitelezésekor kevesebb a hibalehetőség, az első sort kell pontosan elkészíteni. Profi falazat építéséhez, az első sor lerakásához a WIENERBERGER építés helyszíni szaktanácsadást biztosít.
A Porotherm 12 N+F, Profi és Dryfix falazóelemek letölthető katalógusait megtalálja a hír alatti termékképre kattintva. Ha árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a WIENERBERGER zRt. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

 
Porotherm 12 N+F, 12 N+F Profi és 12 N+F Profi Dryfix falazóelemek

12 cm vastag lakáselválasztó fal építésére alkalmas falazóelem.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Téglák, falazóblokkok
Téglák, falazóblokkok
Teherhordó szerkezetek, falazatok
Teherhordó szerkezetek, falazatok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...