proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új Weishaupt hidraulikai egység


2015. június 18.

A kazán és a fűtőkör szétválasztása megakadályozza, hogy fémiszap és vízkő jusson a kazán hőcserélőjébe

A nagyértékű energetikai rendszerek védelme, megóvása olyan feladat, mely nagyon fontos mind az üzemeltetőknek, mind a fűtési szakembereknek.

Az az új hidraulikai egység, melyet a Weishaupt bevezetett a piacon, válasz a rendszertechnika biztonságát és tökéletes működését növekvő mértékben megkövetelő igényre. A szétválasztó berendezésben rozsdamentes lemezes hőcserélő található minden csatlakozójával, mely a különböző teljesítményű kondenzációs rendszer hidraulikájába kerül beépítésre.

A tíz különböző nagyságú készülék lefedi a 15-től 1.200 kW-ig terjedő teljesítményspektrumot.

A kazán és a fűtőkör szétválasztása megakadályozza, hogy fémiszap és vízkő jusson a kazán hőcserélőjébe. Köszönhetően a szétválasztónak, elkerülhető a fűtési víz kezelése. A Weishaupt termékkínálatban hat különböző nagyságú iszapleválasztó is található 1"-tól DN 150-ig.Ha a hidraulikus rendszerszétválasztóval kapcsolatban árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a Weishaupt Hőtechnikai Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Cég
Székhely: H-2051 Biatorbágy, Budai utca 6.
Telefon: +36 23 530 880
Fax: +36 23 530 881
E-mail:
Web: www.weishaupt.hu
Rácz József
ügyvezető igazgató  
   
   
   
A Baden-Württenberg tartománybeli Max Weishaupt GmbH több mint 50 éves tapasztalattal rendelkezik az olaj- és gázégők gyártásában, fejlesztésében. Magyarországi leányvállalatát 1991-ben alapította.
További hírek a Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  Weishaupt  hidraulikai  egység  rendszerszétválasztó