Új készülék a VTS kínálatában: Volcano Mini

Termoventilátor közepes és nagy légterű épületekbe, rendkívül kedvező áron

A meglévő VR1 (30 kW-ig) és VR2 (60 kW-ig) család bővült legkisebb tagjával: a Volcano Minivel, mely kompakt méretével, tetszetős formájával és igen kedvező árával vonzza a VTS vásárlóit. A készülék 20 kW fűtőteljesítményig használható 2.000 m³/h légszállítás mellett.

A Volcano Mini egy tartós, masszív fűtő berendezés polipropilén hab készülék házzal, amely biztosítja a formálhatóságot, a fizikai behatások elleni védelmet és alak visszanyerési képességgel rendelkezik. A Volcano Mini amellett, hogy megtartotta a VTS EuroHeat márka karakterét és innovatív dizájnját, cserélhető külső panelekkel rendelkezik három színösszeállításban: a Volcano család klasszikus arany színével, valamint szürke alapon kék, illetve piros csíkokkal. A kényelmes és gyors telepítés érdekében a készülék mellé ingyenesen biztosítanak konzolt.

Az egyedülálló dizájn tökéletesen illeszkedik a készülék technikai paramétereihez, széles használati köréhez és megbízhatóan működő alkatrészeihez. A továbbfejlesztett készülék ház biztosítja a légáram ideális áramlását a hőcserélőben. A keskenyebb lamellák csökkentett légellenállása kedvezőbb légáramlást biztosít. A tízszer könnyebb rugalmas burkolat, a kompakt méret és csendes működés, kategóriájában páratlanná teszi a Volcano Mini készüléket.

A kivételesen jó ár, a burkolat élettartam garanciája és az azonnali elérhetőség lesznek azok a döntő tényezők az optimális fűtő berendezés kiválasztásakor, amelyek miatt a Volcano Minit számos fűtésrendszerhez fogják kiválasztani.
Galéria
A Volcano Mini termoventilátorról bővebben olvashat, ha a hír alatti termékképre kattint, amennyiben árajánlatot, egyéb információt vagy katalógust szeretne kérni a VTS GROUP munkatársától, használja a megfelelő gombot.
Galéria

A hírben szereplő termékek

 
VOLCANO termoventilátorok

A VOLCANO termoventilátor a modern fűtésrendszerek szerves részét képezi, kiküszöbölve az elégtelen fűtés és negatív atmoszférikus hatás jelenségét. A VOLCANO termoventilátor ötvözi a legújabb technológiai megoldásokat és dizájnt a hatékonysággal. Az egyedi technológiai megoldások, mint a legújabb fejlesztésű ventilátor és megnövelt légszállítási tartomány, lehetővé teszik a VOLCANO VR számára, hogy a helység karakterének és légköbméterének legmegfelelőbb fűtési teljesítményt alkalmazza. Tanusítványok a gyártói honlapon a "Vállalati tanusítványok" menüpont alatt érhetők el.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Termoventilátorok
Termoventilátorok
Légtechnika
Légtechnika
Épületgépészet
Épületgépészet

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...