proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új készülék a VTS kínálatában: Volcano Mini


2013. október 08.

Termoventilátor közepes és nagy légterű épületekbe, rendkívül kedvező áron

A meglévő VR1 (30 kW-ig) és VR2 (60 kW-ig) család bővült legkisebb tagjával: a Volcano Minivel, mely kompakt méretével, tetszetős formájával és igen kedvező árával vonzza a VTS vásárlóit. A készülék 20 kW fűtőteljesítményig használható 2.000 m³/h légszállítás mellett.

A Volcano Mini egy tartós, masszív fűtő berendezés polipropilén hab készülék házzal, amely biztosítja a formálhatóságot, a fizikai behatások elleni védelmet és alak visszanyerési képességgel rendelkezik. A Volcano Mini amellett, hogy megtartotta a VTS EuroHeat márka karakterét és innovatív dizájnját, cserélhető külső panelekkel rendelkezik három színösszeállításban: a Volcano család klasszikus arany színével, valamint szürke alapon kék, illetve piros csíkokkal. A kényelmes és gyors telepítés érdekében a készülék mellé ingyenesen biztosítanak konzolt.

Az egyedülálló dizájn tökéletesen illeszkedik a készülék technikai paramétereihez, széles használati köréhez és megbízhatóan működő alkatrészeihez. A továbbfejlesztett készülék ház biztosítja a légáram ideális áramlását a hőcserélőben. A keskenyebb lamellák csökkentett légellenállása kedvezőbb légáramlást biztosít. A tízszer könnyebb rugalmas burkolat, a kompakt méret és csendes működés, kategóriájában páratlanná teszi a Volcano Mini készüléket.

A kivételesen jó ár, a burkolat élettartam garanciája és az azonnali elérhetőség lesznek azok a döntő tényezők az optimális fűtő berendezés kiválasztásakor, amelyek miatt a Volcano Minit számos fűtésrendszerhez fogják kiválasztani.
 
A Volcano Mini termoventilátorról bővebben olvashat, ha a hír alatti termékképre kattint, amennyiben árajánlatot, egyéb információt vagy katalógust szeretne kérni a VTS GROUP munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1146 Budapest, Hungária krt. 162. Hermina Business Tower B
Telefon: +36 1 436 0100
Fax: +36 1 439 1636
E-mail:
Web: www.vtsgroup.hu
Web: www.vtseuroheat.hu
Kobolák Dénes
ügyvezető igazgató  
   
   
   
   
Az 1989-ben, Lengyelországban bejegyzett VTS ma már 19 országban van jelen. A VTS a légkezelő berendezések egyik piacvezető gyártója.
További hírek a Termoventilátorok termékkategóriában
További hírek a Légtechnika termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  Volcano  VTS  Mini  termoventilátor