proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új vastagságokkal bővült a RAVATHERM XPS termékpaletta


2016. március 29.

A kor igényeihez igazodva, a nagyobb energiatakarékosság elérése érdekében megkezdték a nagy vastagságú hőszigetelések gyártását


A RAVATHERM XPS zártcellás polisztirolhab termékcsalád, a RAVATHERM Hungary Kft. legújabb fejlesztésének köszönhetően, 14, 15, 16, 18 és 20 cm vastag hőszigetelésekkel bővült. A termékek mind lépcsős, mind egyenes élképzéssel és ez esetben speciális, érdesített felülettel is rendelhetők.

A RAVATHERM XPS termékek továbbra is a megszokott módon, kizárólag minőségi alapanyagokból, szigorú belső minőségellenőrzés és az ISO 14001 környezetirányítási rendszer követelményeinek maradéktalan betartása mellett, zárt rendszerben készülnek.
A teljes RAVATHERM XPS termékcsalád:

 Terméknév
 Alkalmazási terület
 RAVATHERM XPS 300 WB
 20-200 mm
 Érdesített felületű hőszigetelő lemez vasbeton szerkezetekhez bennmaradó zsaluzatként; lábazatok, homlokzati falak, vasbeton  koszorúk, pillérek, árkádfödémek vakolt, burkolt felületképzésű hőszigetelésére.
 RAVATHERM XPS 300 SL
 30-200 mm
 Fordított rétegrendű lapostetők, teraszok, tetőkertek, padlók,  pinceoldalfalak, többrétegű falszerkezetek hőszigetelésére.
 RAVATHERM XPS 300 STG
 40-100 mm
 Mezőgazdasági épületek látszó felületű hőszigetelése. Magastetők, hűtőházak, többrétegű és/vagy szerelt falszerkezetek,  pinceoldalfalak hőszigetelésére.
 RAVATHERM XPS 500 SL
 40-120 mm
 Nagy terhelésű padlók, ipari padlók, parkolótetők hőszigetelésére.
 RAVATHERM XPS 700 SL
 40-120 mm
 Különösen nagy terhelésű padlókhoz.

A RAVATHERM XPS hőszigeteléssel kapcsolatban további információért kattintson a hír alatti termékképre, amennyiben árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a RAVATHERM Hungary Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1117 Budapest, Hengermalom út 47/a
Gyártás: H-8184 Balatonfűzfő, Almádi út 4.
Telefon: +36 88 596 979
E-mail:
Web: http://ravatherm.com/hu/
Lindemann Dániel
területi képviselő +36 70 456 1733
   
   
   
A RAVATHERM Hungary Kft. több mint 25 év szakmai tapasztalattal a háta mögött gyártja kiváló minőségű extrudált polisztirolhab hőszigetelő lemezeit. A legmodernebb extrudálási technológiával szigorú minőségbiztosítási rendszer mellett készülő hőszigetelés könnyű, hosszú élettartalmú, külön védőfelszerelés nélkül méretre vágható és egyszerűen beépíthető. Bizonyára Önök is találkoztak már egy-egy építkezés során a termékkel, amely nemcsak kék színével, hanem kiváló tulajdonságaival is kitűnik. Terhelhetősége, vízállósága, alaktartósága alkalmassá teszik olyan speciális épületrészek védelmére is, mint a padló, lábazat, homlokzat, koszorúk. Bár a RAVATHERM Hungary Kft. a belga, családi tulajdonú Ravago Group része, az előállítási folyamat egésze Magyarországon történik, magyar szakemberek segítségével. A RAVATHERM Hungary Kft. dolgozói szakmai elhivatottságuk mellett nagy hangsúlyt fektetnek környezetünk védelmére is. A RAVATHERM XPS hőszigetelések jelentős mértékű energiamegtakarításuk által, aktív részt vállalnak a globális szén-dioxid kibocsátás csökkentésében, mely kiemelten fontos, hogy a következő generációk egészséges környezetben nőhessenek fel. Ez a környezettudatos gondolkodás végigkíséri az anyagot a gyártási folyamat első lépéseitől az újrahasznosíthatóság kérdéséig. A termék előállítása az ISO 14001 környezetirányítási rendszer és az ISO 50001 energiairányítási rendszer követelményeinek megfelelően történik.
További hírek a Polisztirol szigetelések termékkategóriában
További hírek a Szigetelések termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  nagy  vastagságú  hőszigetelés  RAVATHERM  XPS  zártcellás  polisztirolhab  hőszigetelő  lemez