Új generációs Thermotek Facade Paint homlozatfesték

Eső elleni védelem már 20 perc elteltével a Quick Rain techológiának köszönhetően

Hosszabbítsa meg az építkezési, felújítási szezont a PPG Trilak Kft. újonnan kifejlesztett Thermotek homlokzatfestékével.

A Thermotek Facade Paint egy olyan homlokzatfesték, amely innovatív Quick Rain technológiájának köszönhetően kimagaslóan gyors esőállóságot biztosít. Ez a tulajdonsága lehetővé teszi a generálkivitelezők, építési vállalkozók és festők számára, hogy az év bármely napján magabiztosan ütemezzék kültéri projektjeiket.

Új generációs Thermotek Facade Paint homlozatfesték
Új generációs Thermotek Facade Paint homlozatfesték

Mivel a kiszámíthatatlan időjárási körülmények mind a professzionális, mind a lakossági felhasználók számára megnehezítik a homlokzati munkák megtervezését, a PPG Trilak Kft. a korábban már elérhető és népszerű Thermotek, Thermotek Dryvit és Héra homlokzati termékei mellé idén ősszel olyan új fejlesztésű terméket vezetett be, amely a felhordást követően mindössze 20 perc elteltével már esőálló. A Thermotek Facade Paint további előnye a többi homlokzatfestékhez képest, hogy már 2°C-on felhordható, és egészen 30°C-ig végezhetők vele a festési munkálatok, így a termék szinte egész évben alkalmazható. Egyedülálló tulajdonságait a hagyományos homlokzatfestékeknél gyorsabb filmképződés eredményezi, amely a Quick Rain technológiával készült kötőanyagoknak köszönhető.

A terméket a tökéletes fedés érdekében két rétegben kell felvinni a megfelelő módon előkészített és a gyártó által javasolt Héra® Falfix mélyalapozó megfelelő hígításával lealapozott homlokzatra. Ez biztosítja, hogy a festeni kívánt felület szívóképessége egyenletes legyen, megakadályozva a foltok és fényfoltok kialakulását. A Thermotek Facade Paint akrilát diszperziós homlokzatfesték felhordása történhet ecsettel vagy homlokzati hengerrel, illetve festékszóró géppel is, amelynek segítségével nagy felületek festése is kényelmesen és gyorsan kivitelezhető.

Új generációs Thermotek Facade Paint homlozatfesték
Új generációs Thermotek Facade Paint homlozatfesték

A festék egy rétegben megközelítőleg 8 négyzetméterre elegendő literenként. A homlokzatfesték alkalmazásával egy olyan matt felületet képezhetünk, mely az időjárási körülményekkel szemben rendkívül ellenálló.

A termék elérhető, illetve rendelhető az ország legtöbb festékboltjában, ahol színkeverőgépen több száz színben színezhető is. Az aktuális trendeknek leginkább megfelelő, magas színtartóssággal és fényvédelemmel rendelkező színek kiválasztásában a kifejezetten a Thermotek, Thermotek Dryvit és Héra homlokzatfestékhez és vakolatokhoz kifejlesztett PPG Voice of Color homlokzati színkártya nyújt segítséget.

A hírben szereplő termékek

Thermotek Facade Paint homlozatfesték
 
Thermotek Facade Paint homlozatfesték

A Thermotek Facade Paint akrilát diszperziós homlokzatfesték, vakolt-, beton és kőfelületekre. Felhordást követően 20 perc elteltével esőálló bevonatot képez. A termék rendkívüli tulajdonságait a hagyományos homlokzatfestékeknél gyorsabb filmképződés eredményezi, amely a Quick Rain technológiával készült kötőanyagnak köszönhető.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Homlokzatfestékek, homlokzatbevonatok, tetőfestékek
Homlokzatfestékek, homlokzatbevonatok, tetőfestékek
Festékek, bevonatok
Festékek, bevonatok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...