Teltonika TRB140 és TRB145 programozható M2M gateway-ek

Teltonika TRB140 és TRB145 programozható M2M gateway-ek

Új ipari 4G modemek az SB-Controls kínálatában

Az SB-Controls Kft. folyamatosan bővülő termékpalettája az idén a litván Teltonika kiváló minőségű, ipari 4G modemeivel egészült ki. A TRB programozható M2M gateway-eket az eszközök vezeték nélküli kapcsolatához, vagy akár egy eszköz az internethez történő kapcsolhatóságához tervezték. A Linux alapú, rendkívül funkcionális TRB eszközök ipari hálózati képességekkel és sokféle interfésszel rendelkeznek, mint például: Ethernet; RS232; RS485 vagy bemenetek/kimenetek. Minden TRB gateway 4G LTE-kompatibilis, és RMS-hez (Remote Management System) csatlakoztatható az intuitív és kényelmes távfelügyelet, konfigurálás és vezérlés érdekében.

A TRB140 és a TRB145 modellek a kompakt kialakításuk miatt tökéletesen alkalmazhatók olyan alkalmazásokhoz, ahol egy eszköz számára megbízható internetkapcsolatot kell biztosítani. A TRB140 és a TRB145 ipari felhasználásra lettek tervezve, ezért számos szoftver funkcióval rendelkeznek, mint például az SMS vezérlés, a tűzfal, az Open VPN, az IPsec, az RMS és a FOTA támogatás.

A hírben szereplő termékek
Teltonika TRB programozható M2M gateaway-ek
 
Teltonika TRB programozható M2M gateaway-ek

A Teltonika TRB programozható, Linux alapú M2M gateway-ek, egy eszköznek az internethez történő kapcsolódását teszik lehetővé. A TRB eszközök ipari hálózati képességekkel és sokféle interfésszel rendelkeznek, 4G LTE-kompatibilisak és RMS-hez (Remote management system) csatlakoztathatók. Jellemző felhasználásuk: ipari kommunikáció, vízművek, távoli objektumok közötti kommunikáció, távfelügyelet, ipari adatátvitel.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Vezeték nélküli hálózatok
Vezeték nélküli hálózatok
Adatátviteli hálózatok, telekommunikáció
Adatátviteli hálózatok, telekommunikáció
Épületvillamosság
Épületvillamosság
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...