SIMEX szállodai és közösségi hajszárítók

Megújult a Green Clean Kft. hajszárító kínálata

Növelje vendégei fürdőszobai komfortérzetét a didergető télies időben is. A meleglevegős, falra szerelhető hajszárító kínálatában megtalálja a hagyományos pisztoly típusú és a gégecsöves kialakítást is.

PPM5 pisztoly-típusú, on-off kapcsolós hajszárító

PPM7 pisztoly-típusú szállodai hajszárító

A SIMEX PPM5 falra szerelhető hajszárító kifejezetten szállodai fürdőszobákba ajánlott. Alacsony ára miatt főként panziók és 2-3 csillagos hotelek számára ideális választás. A pisztoly-típusú formának köszönhetően a hajszárító jó fogású, kompakt, a minőségi fehér műanyag borítás miatt pedig a felület könnyen tisztíthatóvá válik.

Anyag: ABS műanyag
Borítás: Fehér
Teljesítmény: 1000 W
Működtetése: 2 sebességi fokozat
Hőmérséklet: max. 60 °C

A SIMEX PPM7 krómozott borítású pisztolyfej elegáns megjelenést kölcsönöz a hajszárítónak. A dizájnos külsejű, meleg levegős hajszárító közepes árfekvése miatt elsődlegesen 3-4 csillagos szállodákba ajánlott. A falra szerelhető hátlap villanyborotva csatlakozóval ellátott (amerikai és európai egyaránt).

Anyag: ABS műanyag
Borítás: Fehér
Teljesítmény: 1400 W
Működtetése: 2 sebességi fokozat
Extra: 3 állítható hőmérsékleti szint
Hőmérséklet: max. 58 °C
A SIMEX PPM9 pisztoly típusú, meleg levegős, professzionális hajszárító, mely fali konzolra szerelhető. A hajszárító teste krómozott acél, markolata fekete ABS műanyag borítású, mely kompozíció elegáns megjelenést kölcsönöz a készüléknek. A hajszárító használata gazdaságos, hiszen működéséhez a fogantyú hátoldalán egy gombot folyamatosan lenyomva kell tartani, mely megakadályozza a hajszárító indokolatlan működést. Közepes árfekvése miatt elsődlegesen 3-4 csillagos szállodákba és magas presztízsű wellness termekbe ajánlott.

Anyag: acél test, ABS műanyag markolat
Borítás: krómozott fej, fekete nyél, hátlap
Teljesítmény: 1600 W
Működtetése: 2 sebességi fokozat
Extra: automata ki-bekapcsolás
Hőmérséklet: max. 60 °C
A SIMEX PTA 5 fehér, telefon típusú közösségi hajszárító automatikusan kapcsol be, így üzemeltetése gazdaságos. Bőséges légszállítása komfortos és gyors hajszárítást tesz lehetővé. Flexibilis gégecsövének köszönhetően pedig akár 1 méter távolságra is el lehet hajolni a készüléktől. Takarékossága miatt a falra szerelhető hajszárító optimális választás uszodákba, nagy forgalmú wellness központokba és fitness termekbe. A készülék villanyborotva csatlakozóval ellátott.

Anyag: ABS műanyag
Borítás: Fehér
Teljesítmény: 800 W
Működtetése: 2 sebességi fokozatA SIMEX szállodai és közösségi hajszárítók letölthető adatlapjáért kattintson a hír alatti termékképre, amennyiben árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a Green Clean Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

Simex szállodai és közösségi hajszárítók
 
Simex szállodai és közösségi hajszárítók

A meleglevegős, falra szerelhető hajszárító kínálatában megtalálható a hagyományos pisztoly típusú és a gégecsöves kialakítást is.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Higiéniai kiegészítők közösségi mosdókba, fürdőszobákba
Higiéniai kiegészítők közösségi mosdókba, fürdőszobákba
Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek
Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek
Épületgépészet
Épületgépészet

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...