Új Sika Waterbar® FB-125 tömítőszalag

Új Sika Waterbar® FB-125

Egyszerű és hatékony megoldás a mélyépítési munkahézag-szigetelésekhez

A Sika Waterbar® FB-125 egy rugalmas poliolefin (FPO) bázisú hibrid fugaszalag, érdes textúrájú felülettel. A fugaszalagot a friss betonba kell elhelyezni, mely teljesen beágyazódik a megszilárdult betonba. Teljes felületen tapadó, tartós vízszigetelést biztosít, mely megakadályozza az oldalirányú vízvándorlást.

A Sika Waterbar® FB-125 hatékony, megbízható és egyszerű megoldást jelent a mélyépítési munkahézag-szigetelésekhez. Az 50 m-es tekercshossznak köszönhetően minimális toldással, könnyedén és gyorsan beépíthető. Illesztése nem igényel speciális szerszámokat, ugyanis ragasztással vagy hegesztéssel egyszerűen megoldható.

A vízhatlan, erős és tartós anyagból készült tömítőszalag biztonságos megoldást jelent a felhasználók számára, mely megakadályozza az oldalsó vízszivárgást is. A szalag rugalmassága lehetővé teszi az egyszerű illesztést.

Új Sika Waterbar® FB-125 tömítőszalag
Új Sika Waterbar® FB-125 tömítőszalag

Alkalmazás

A Sika Waterbar® FB-125 a jövő magas minőségű munkahézag szigetelése, mely kiválóan kombinálható a Sika Waterbar® D dilatációs szalaggal is. A lentebbi metszetek bemutatják, hogy a betonnal való egyedülálló kettős tapadása révén elegendő 30 mm-es beágyazás a betonrétegbe, így alkalmazása egyszerű és kényelmes.

A szalag elhelyezése nem igényel extra tervezési és előkészítő munkát és nem szükséges a betonacél szerelés módosítása sem, ugyanis nem merül fel akadály a betonozás közben.

Felhasználás:

Betonszerkezetekben lévő munkahézagok szigetelésére szolgáló, belső elhelyezésű fugaszalag, mely ideális megoldást nyújt az alábbi területeken:

  • mélyépítési szerkezetek, pincék
  • víztároló szerkezetek
  • vízkezelő üzemek
  • úszómedencék
  • víztározók
  • támfalak
A hírben szereplő termékek
Sika Waterbar® FB-125 munkahézag szalag
 
Sika Waterbar® FB-125 munkahézag szalag

Rugalmas, poliolefin (FPO) bázisú hibrid fugaszalag érdes textúrájú felülettel, mely hatékony, megbízható és egyszerű megoldást nyújt a mélyépítési munkahézagok szigetelésére. A fugaszalagot a friss betonba kell elhelyezni, mely teljesen beágyazódik a megszilárdult betonba. Teljes felületén tapad, tartós vízszigetelést biztosít, így megakadályozza az oldalirányú vízvándorlást is.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Hézagképző anyagok, hézagszigetelések
Hézagképző anyagok, hézagszigetelések
Teherhordó szerkezetek, falazatok
Teherhordó szerkezetek, falazatok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...