Új Polmetál PIRTECH szendvicspanelek

A PIR töltetű panelek mellett megtalálható a polisztirolhab és kőzetgyapot töltetű panel is

Új Polmetál PIRTECH szendvicspanelek gyártása
Új Polmetál PIRTECH szendvicspanelek gyártása

A PIR töltetű szendvicspanelek gyártását a lengyel anyacég 2017-ben kezdte meg. Jelenleg tető és homlokzati paneleket gyártanak látszó és rejtett rögzítéssel. A panelek kapcsolata hőhídmentes, párazáró réteggel ellátott. A gyártás Európa egyik legmodernebb gépparkjával történik. Nagy gondot fordítanak a csomagolásra és a biztonságos sérülésmentes szállításra. A paneljeik speciális igényű épületek esetében is megoldást adhatnak hiszen számos egyedi bevonattal készülhetnek (Foodsafe, Farm, Purmat, Purlak, HDX, HPS, PRISMA).

A PIR töltetű panel mellett megtalálható a polisztirolhab (16,2 kg/m³) és kőzetgyapot (120 kg/m³) töltésű oldalfal és tető panel is. A rendszer elemeinek a gyártása, a legjobb minőségű, kétoldalról horganyzott (275g/m²) és poliészter réteggel bevont (25 µm) 0,50 mm vastagságú acéllemezből (egyedi igény esetén speciális bevonattal) készül. A panelek toldásának kialakítása hőhídmentes kapcsolatot biztosít.

Az ipari és mezőgazdasági épületek, kereskedelmi épületek utólagos hőszigetelésére kialakított speciális egyoldalú fegyverzettel ellátott szendvicspanelek gyártása és forgalmazása is megkezdődött.

A Polmetál szendvicspanelek letölthető katalógusaiért kattintson a hír alatti termékképre. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a Polmetál Pruszynski Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

Polmetál poliuretán töltetű szendvicspanelek PIRTECH Polmetál kőzetgyapot töltetű szendvicspanelek Polmetál polisztirolhabos szendvicspanelek
 
Polmetál szendvicspanelek
3 termék

A Polmetál szendvicspanelek 3 különböző töltettel készülnek, polisztirolhab, kőzetgyapot és PIR. Tűzállósági besorolás függvényében széles körben felhasználható tető, homlokzat és hűtőházi projekteknél. A panelek toldásának kialakítása hőhídmentes kapcsolatot biztosít. Homlokzati panelek látszó vagy rejtett rögzítéssel is rendelhető.

3 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Szendvicspanelek, hőszigetelt homlokzati panelek
Szendvicspanelek, hőszigetelt homlokzati panelek
Tetők, homlokzatok
Tetők, homlokzatok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...