proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új Polmetál PIRTECH szendvicspanelek


2017. október 02.

A PIR töltetű panelek mellett megtalálható a polisztirolhab és kőzetgyapot töltetű panel is

Új Polmetál PIRTECH szendvicspanelek gyártása

A PIR töltetű szendvicspanelek gyártását a lengyel anyacég 2017-ben kezdte meg. Jelenleg tető és homlokzati paneleket gyártanak látszó és rejtett rögzítéssel. A panelek kapcsolata hőhídmentes, párazáró réteggel ellátott. A gyártás Európa egyik legmodernebb gépparkjával történik. Nagy gondot fordítanak a csomagolásra és a biztonságos sérülésmentes szállításra. A paneljeik speciális igényű épületek esetében is megoldást adhatnak hiszen számos egyedi bevonattal készülhetnek (Foodsafe, Farm, Purmat, Purlak, HDX, HPS, PRISMA).

A PIR töltetű panel mellett megtalálható a polisztirolhab (16,2 kg/m³) és kőzetgyapot (120 kg/m³) töltésű oldalfal és tető panel is. A rendszer elemeinek a gyártása, a legjobb minőségű, kétoldalról horganyzott (275g/m²) és poliészter réteggel bevont (25 µm) 0,50 mm vastagságú acéllemezből (egyedi igény esetén speciális bevonattal) készül. A panelek toldásának kialakítása hőhídmentes kapcsolatot biztosít.

Az ipari és mezőgazdasági épületek, kereskedelmi épületek utólagos hőszigetelésére kialakított speciális egyoldalú fegyverzettel ellátott szendvicspanelek gyártása és forgalmazása is megkezdődött.

A Polmetál szendvicspanelek letölthető katalógusaiért kattintson a hír alatti termékképre. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a Polmetál Pruszynski Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-9736 Tormásliget, Iparterület 127/5.
Telefon: +36 94 565 164
Telefon: +36 94 365 034
Fax: +36 94 565 165
E-mail:
Web: www.pruszynski.hu
Ozsvát Ervin
mérnök tanácsadó +36 70 775 5559
   
   
   
   
A Polmetál Pruszynski Kft. prémium minőségű, acélból készült tetőfedő, homlokzati és térelválasztó termékeivel meghatározó szerepet tölt be a hazai építőipari piacon. A 2002-ben alapított, Vas megyei székhelyű vállalat a 8 országban jelen lévő, lengyelországi gyökerekkel rendelkező és ott piacvezető Pruszynski cégcsoport tagja.
Márkanevek: Polmetál Pruszynski, CW Lundberg
További hírek a Szendvicspanelek, hőszigetelt homlokzati panelek termékkategóriában
További hírek a Tetők, homlokzatok termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  Polmetál  PIRTECH  szendvicspanel  PIR  szendvicspanelek  polisztirolhab  kőzetgyapot  oldalfal  tetőpanel