Az új PALOMAT® automatikus raklaptároló megoldás

Az új PALOMAT® automatikus raklaptároló megoldás

A világ vezető automata raklaptároló megoldása a Dexionnak köszönhetően Magyarországon is elérhető

A Dexion arra törekszik, hogy ügyfeleit komplett raktári megoldásokkal láthassa el. Ennek érdekében saját gyártású termékei mellé kizárólag a piacon elérhető legmagasabb színvonalat képviselő, leghatékonyabb és legjobb minőségű termékeket kínálja.

A PALOMAT® a világ vezető raklaptároló és adagoló gépeinek gyártója

A gyártás a dániai Morsban folyik és csak a legjobb beszállítóktól, a Siemenstől, a Sicktől, az SMC-től és a Linaktól származó alkatrészeket használnak. Az összes raklaptároló és adagoló gép szigorú minőségellenőrzést és tesztelést követően hagyhatja el a gyárat.

Az új PALOMAT® automatikus raklaptároló megoldás
Az új PALOMAT® automatikus raklaptároló megoldás

Az első PALOMAT® elkészítésére 1992-ben került sor, amikor maga az egyik tulajdonos szenvedett a hátfájdalomtól. Ekkor született meg az igény egy raklapkezelő gépre, melynek használatával nincs szükség a raklapok kézzel történő mozgatására illetve megemelésére. 

Azóta számos alapmodellt fejlesztettek ki annak érdekében, hogy világszerte fokozhassák a hatékonyságot és javíthassák a munkakörülményeket.

A termelés, a csomagolási egységek, a raktárak és a munkakörülmények javítási hatékonyságának a csúcsán a PALOMAT® olyan raklaptároló és adagoló gépeket fejleszt és gyárt, amelyek rendezett és hatékony munkakörnyezetet teremtenek ott, ahol a raklapokat kezelik. A gyártás a LEAN elv alapján történik, amely elősegíti a magas minőség fenntartását.

A PALOMAT® az önálló, Stand Alone és az automata rendszerekbe, illetve gyártósorokba integrálható Inline raklaptároló és adagoló gépeivel a munkakörnyezettel kapcsolatos innovációiról ismert. Világszerte már több mit 12.000 db berendezést adtak el, amiből kb. 1.000 db a felhasználó egyedi igényeinek megfelelően készült.

Az új PALOMAT® automatikus raklaptároló megoldás
Az új PALOMAT® automatikus raklaptároló megoldás

„Kollégáink a Dexion Németországnál megismerték, hogy milyen előnyökkel jár ez a rendszer ügyfeleik számára, ezért hivatalos partneri kapcsolatot építettek ki a PALOMAT®-tal. Az egy éves, gyümölcsöző együttműködés során gyűjtött tapasztalatok alapján elmondható, hogy a PALOMAT® kiváló minőségű berendezéseket szállít és rendkívül segítőkész a támogató csapatuk. Ennek köszönhetően született meg a döntés, hogy többek között Magyarországgal bővítjük azon országok számát, ahol a Dexion forgalmazni fogja a termékeit.” – mondta Péter Zoltán a Dexion Kft. ügyvezető igazgatója.

Hatékony és biztonságos raklapáramlás a dolgozók fizikai megterhelése nélkül. Ideális minden olyan vállalat számára, amely tevékenysége során üres raklapokat kezel.

A PALOMAT® legfeljebb 25 raklapot tud tárolni. A raklapokat egy targonca vagy béka segítségével lehet az adagolóba helyezni, ami aztán automatikusan felhalmozza azokat. A különféle funkciókat az oldalt található, felhasználóbarát kezelőpanelen lehet elérni.

Az automatizálás a hatékonyság növelésének egyik kulcsa

Az új PALOMAT® automatikus raklaptároló megoldás
Az új PALOMAT® automatikus raklaptároló megoldás

A PALOMAT® raklaptároló gép automatizálja a raklapok kezelését, fokozza a raklapok eltárolásának és adagolásának hatékonyságát, egyúttal megóvja a dolgozókat a nehéz raklapok emelgetése jelentette egészségügyi kockázatoktól.

A PALOMAT® a munkafolyamatok természetes részévé válhat pl. a termelésben, a raktárban, a csomagolási részlegen vagy az áruházakban – röviden a vállalat tevékenységének bármely területén, ahol üres raklapokat kell egymásra pakolni és adagolni.

A „zöld” és környezetbarát beruházások egyre nagyobb figyelmet kapnak világszerte. Sokak számára elsődleges a környezetre gyakorolt hatás csökkentése vagy teljes megszüntetése.

Mi teljes mértékben támogatjuk ezt a „zöld” mozgalmat. Ennek érdekében termékeink nagy része 100%-ban elektromos árammal működik. Csupán egy hagyományos, 230 V-os konnektorra van szükség és azonnal hatékonyabb és felhasználóbarát raklapkezelésre válthat. Olyan egyszerű, mint az egyszer egy.

A PALMOAT® a következő előnyöket kínálja:

  • Helytakarékos és rendezett munkahely
  • Optimális raklapáramlás
  • Szignifikánsan kevesebb targoncaművelet
  • Csökkenő raklapköltségek
  • Javuló hatékonyság
  • Kevesebb hát-, ujj- és lábsérülés
  • Kevesebb betegség miatti hiányzás
  • Kevesebb raklapkezelésre fordított idő
  • LEAN – fokozott hatékonyság kevesebb erőforrással
A hírben szereplő termékek
PALOMAT® Double Up automata raklaptároló gép PALOMAT® ½ raklap automata raklaptároló gép PALOMAT® Adjustable automata raklaptároló gép PALOMAT® 5 automata raklaptároló gép
 
PALOMAT® automata raklap tároló és adagoló gépek
6 termék

A PALOMAT® különféle kivitelben elérhető, hatékony és biztonságos raklapkezelést tesz lehetővé a dolgozók fizikai megterhelése nélkül. Teljesen vagy félig automatikusan halmozhatók fel és férhetők hozzá az üres raklapok.

6 termék
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Kapcsolódó hírek
A PALOMAT® raklaptároló automatizálja a raklapkezelést
A PALOMAT® raklaptároló automatizálja a raklapkezelést
A PALOMAT® különféle kivitelben elérhető, hatékony és biztonságos raklapkezelést tesz lehetővé a dolgozók fizikai megterhelése nélkül
A PALOMAT® raklaptároló automatizálja a raklapkezelést
Kategóriák
Ládák, dobozok, raktártechnikai kiegészítők
Ládák, dobozok, raktártechnikai kiegészítők
Raklapos állványok
Raklapos állványok
Raktártechnika
Raktártechnika
Berendezések
Berendezések
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...