Új Murexin DX 9 Speciális tapadóhíd

Alapozó bármilyen felületre

Új Murexin DX 9 Speciális tapadóhíd
Új Murexin DX 9 Speciális tapadóhíd
A fogadófelület védelmére, a kiegyenlítő anyagokból vagy a ragasztóanyagokból leszívódó víz ellen (anhidrit vagy magnezit esztricheknél). Az alapozást mindig a megtisztított és megfelelően előkészített teljes felületen egyenletesen, a tócsaképződést kerülve kell felhordani. Nem szívó alapfelületek esetén hígítatlanul kell felhordani. Az erősen nedvszívó alapfelületek esetén az alapozást szükség szerint meg kell ismételni.

Szívó és nem szívóképes alapfelületekre természetesen továbbra is használhatók jól bevált Murexin termékek: szívóképes alapfelületek esetén (például: cementesztrich, magnezit esztrich, gipsz alapfelület, nyersbeton, előre gyártott födémelemek) a Murexin LF 1 mélyalapozót javasolják a kiegyenlítés megkezdése előtti felület előkészítésére.
Ha nem szívóképes alapfelülettel (például: kerámiaburkolat) állunk szemben, akkor a Murexin D4 tapadóhíd / Murexin D4 tapadóhíd Rapid kerül felhordásra.

A munkálatok megkezdése előtt mindig meg kell győződni arról, hogy az alapfelület tiszta, száraz, szilárd, teherbíró, alaktartó, valamint por-, szennyeződés-, olaj-, zsírleválasztószer- és laza részektől mentes legyen.

A hírben szereplő termékek

Frissült
 
Murexin DX 9 Speciál tapadóhíd

Tapadásjavító, egykomponensű, felhasználásra kész, oldószermentes speciális diszperziós bázisú alapozó. Szívó- és nem szívóképes alapfelületek előkészítésére bel- és fedett kültérben. Mélyalapozóként alkalmas szívó és ásványi alapfelületekre, mint pl. cement-, anhidrit- és magnezitesztrich (padlófűtésnél is). Parkettaragasztás előtt a felszívódó-képes összetevőket nem tartalmazó összes Murexin MSP és PUR-ragasztóknál. Tapadóhídként alkalmas aljzatkiegyenlítők felhordása előtt csempére, terrazzora, szilárdan tapadó és vízálló ragasztómaradványokra, epoxigyantára, (felszívódó-képes összetevőket nem tartalmazó) epoxigyanta- és MSP bázisú nedvességzárókra, fa alapfelületekre, fémre, valamint jól megcsiszolt vagy golyószórt öntött aszfaltra. Nem alkalmas PUR festett és csiszolatlan, valamint Conti-Finish-el kezelt OSB lapokra. Az erősen szívó, cementtartalmú és kalcium-szulfát esztrich alapfelületeknél a DX 9 Speciális alapozót 1:1 – max. 1:4 arányban lehet vízzel hígítani.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Alapozók, kellősítők
Alapozók, kellősítők
Szigetelések
Szigetelések
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...