proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új MÜPRO MPT Q80-as tartóprofil


2018. augusztus 03.

Az új Q80-as profilrendszer csővezeték szakaszok, karbantartó hidak súlyoptimalizált tartószerkezete

Az ipari létesítmények és a nehéz gépészeti berendezések területén is széles körben alkalmazott MPT-tartórendszer nagy teherbírásának és moduláris rendszerjellegének köszönhetően a piacon már elterjedt MPC/MPR-rendszersínekből készült szerkezetek és a hagyományos acélszerkezetek közötti rést tölti be. A csatlakozóelemek és rendszerelemek széles kínálata, valamint a tűzihorganyzott kivitel sokrétű felhasználást tesz lehetővé bel- és kültérben egyaránt.

Az új MPT Q80-as tartóprofil egy súlyoptimalizált, négyzet keresztmetszetű profillal egészíti ki a meglévő termékválasztékot. 80 x 80 mm-es keresztmetszetéből és 2 mm-es falvastagságából adódóan a tömege mindössze 6,9 kg/m. Az MPT Q80-as tartóprofil optimális megoldást jelent a csővezeték szakaszok, aggregátok tartószerkezeteinél vagy a karbantartó hidak rögzítésénél.
  Új MÜPRO MPT Q80-as, súlyoptimalizált, négyzet keresztmetszetű tartóprofil
A MPT Q80-as tartóprofil letölthető katalógusáért kattintson a hír alatti termékképre. Amennyiben árajánlatot vagy egyéb információt szeretne kérni a MÜPRO Magyarország Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
MÜPRO MPT tartórendszer

Az MPT tartórendszerrel a MÜPRO moduláris, nagy teljesítményű rögzítőrendszert kínál, mely kitölti a piacon nagy elismertségnek örvendő MPC/MPR-rendszersínekből készülő tartószerkezetek és a hagyományos acélszerkezetek közötti hézagot. Ezáltal biztosítható a nagy terhek átvitele és/vagy a nagy fesztávolságok áthidalása a nehéz épületgépészetben, illetve az ipari és létesítmény-építésben.

Az MPT-tartórendszer hézagmentesen illeszkedik a MÜPRO építőkészlet-rendszerébe, és lehetővé teszi a többi beszerelési és rendszer alkotóelem csatlakoztatását. Emellett az alkatrészek tűzi horganyzott kivitele nagyfokú korrózióvédelmet biztosít, így a termékek problémamentesen használhatók kül- és beltérben is.


Cég
Székhely: H-1097 Budapest, Gubacsi út 24. Ipartelep D/1. épület
Telefon: +36 1 348 0440
Fax: +36 1 348 0439
E-mail:
Web: www.muepro.hu
Homor Péter
alkalmazás technika +36 70 386 5406
   
   
   
A MÜPRO több mint 40 éves tapasztalatával a rögzítéstechnika területén a különleges rögzítési megoldások specialistája. Fotovillamos rendszerek és szolártechnikai berendezések rögzítéséhez a MÜPRO átfogó termék- és szervizkoncepciót kínál.
Kulcsszavak:  MÜPRO  MPT  Q80-as  tartóprofil  súlyoptimalizált  csővezeték  MPC/MPR-rendszersín  aggregátok  karbantartó  hidak