proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új Moments tornyok a KOMPAN-tól


2015. május 14.

A tornyok finommotorika fejlesztésére alkalmas kiegészítőkkel vannak felszerelve

A gyermekek idejük nagy részét a játszótéren töltik, fontos, hogy miközben játszanak, közben tanuljanak és fejlődjenek is, ezt szolgálja a Moments termékcsalád új arculata. A tornyok sokoldalúan elégíti ki mind a gyermekek mind a szülők és megrendelők igényeit. Segíti a gyermekek izomzatának fejlődését, a társadalomba való beilleszkedését, kognitív tudásukat és kreativitásukat fejleszteni.

A gyermek izomzatának alakulását, egyensúlyérzékét, állóképességét és mozgáskoordinációját fejlesztik a mászóhálók, létrák, tűzoltócsövek, mászófalak és a kötélhidak használata. A tornyok finommotorika fejlesztésére alkalmas kiegészítőkkel vannak felszerelve, ilyen például a zene panel, mely az érzékszerveket fejleszti. Továbbá rendelkeznek a várak formajátékkal, amőbajátékkal és számfelismerő játékkal, ezek segítségével a gyermekek játékosan is tanulhatnak. Egyes tornyokon pihenőhelyeket is kialakítottak, ahol akár cseveghetnek is egymással a gyerekek, szocializálódhatnak, és búvóhelynek is használhatják.
A megrendelők háromféle színkombináció közül piros-kék-sárga; sötétzöld- szürke, és a Galaxy termékeknél már ismert lime-szürke variációból választhatnak. Továbbá kérhetik az oszlopokat lekerekített élű, négyzet keresztmetszetű, lágy részektől mentes erdei fenyőből vagy porszórt acélból. Az oszlopok földbe kerülő része tüzihorganyzott acél láb. Az oldalpanelek HDPE lemezből; a csúszdalap UV stabilizált, környezetbarát műanyagból (polietilénből) készül; a kapaszkodócsövek és létrafokok polipropilénból készülnek, rozsdamentes acél belső erősítéssel; a járófelületek és a feljáró igen magas kopásállóságú S-HPL (szuper magas nyomáson laminált) 22 mm vastag panelokból készülnek, csúszásmentes felületi kiképzéssel, a mászóháló acél drótsodrony erősítésű, UV stabilizált polipropilén bevonatú. A műanyag kiegészítők UV stabilizált, környezetbarát műanyagok felhasználásával készülnek. Az összes csavart szerszám nélkül megbonthatatlan, legömbölyített műanyag (poliamid) fedél védi.

Ezek a tornyok funkcióival és felhasznált anyagaival egy biztonságos, élményekkel teli játékidőt tud nyújtani a gyerekek számára.
Ha a Moments tornyokkal kapcsolatban árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a KOMPAN Képviselet munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1117 Budapest, Hunyadi János út 3., D. épület
Telefon: +36 1 481 0620
Fax: +36 1 481 0622
E-mail:
Web: www.kompankepviselet.hu
Cseke Dóra
  +36 20 536 4525
   
   
   
A KOMPAN 1970 óta gyárt játszótéri berendezéseket.
A KOMPAN Képviselet 1991 óta van jelen a hazai piacon. Céljuk, hogy az igények és lehetőségek figyelembevételével olyan játszótereket hozzanak létre közterületeken, gyermekintézményekben és magánkertekben egyaránt, melyek a biztonságos használat és a kiemelt eszközminőség mellett maximálisan megfelelnek a gyermekek játékigényének, aktivitásának, fantáziájának és kreativitásának, valamint a környezetvédelmi szempontoknak – hosszútávon is.
Márkanevek: Corocord
További hírek a Játszótéri és játszóházi berendezések termékkategóriában
További hírek a Színházak, sportlétesítmények, játszóterek berendezései termékkategóriában
További hírek a Berendezések termékkategóriában
Kulcsszavak:  KOMPAN  Moments  játszótéri  játékok  fejlesztő  játékok  torony  mászóka  mászóháló  mászófal  kötélhíd