proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új MOMENTS MEGA játéktornyok a KOMPAN-tól


2016. április 11.

A szórakozás és a játék elősegíti a fizikai interakciót

MOMENTS MEGA dupla torony

A KOMPAN a 2016-os évet sok új játszóeszköz és fitneszgép bevezetésével kezdte meg. A PCM játékok tornyokkal, nyújtókkal, táblákkal, interaktív panelekkel, rugós játékkal és padokkal egészült ki. A tornyok a 3+ és 4+ korosztálynak készültek. A játszóvárak garantáltan lekötik a gyermekek figyelmét, ezek a játékok a játszótér központját jelenthetik, ahol mindenki megtalálja a számára megfelelő, kedvelt játszórészt. A több toronyból álló vár nagyobb méretű, így lehetővé teszi csoportok számára is a játékot, mely elősegítheti a gyermekek szocializálódását. Rengeteg készségfejlesztő, ügyességi kiegészítőkkel vannak felszerelve. Többféle hálóval, csúszdával, csőcsúszdával, fedett csúszdával, alagúttal, hintával, mászófallal, egyensúlyozó, kötél-, lengőhíddal, nyújtóval, függőággyal, tűzoltócsővel, spirálcsővel, számjáték panellel és megannyi érdekes játékkal rendelkeznek.

Új MOMENTS MEGA játéktornyok a KOMPAN-tól
Különlegességnek számítanak az emeletes toronyok, melyek hatalmas játékélményt nyújtanak, a szintet belülről és kívülről is meg lehet közelíteni. A tornyokat klasszikus piros/kék/sárga; természetbe illő zöld/szürke; és városi lime/szürke változatban lehet kapni. Megérkeztek továbbá a rajztáblák is, melyeket többféle variációban lehet kapni, ezek segítségével a gyerekek akár játszva, kint a természetben is tanulhatnak. A játszótér nem csak a gyerekeknek fontos találkozóhely, hanem a tiniknek is, akik már nem a játék miatt mennek le a térre, hanem a barátokkal való találkozás, beszélgetés, „lazulás” miatt, a legújabb padok ezt a célt szolgálják. A padok függőágyakkal, tetőkkel is fel vannak szerelve, kényelmes pihenést nyújthatnak akár az elfáradt kisebbeknek is.


Amennyiben árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a KOMPAN Képviselet munkatársától a MOMENTS PCM játékokkal kapcsolatban, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
KOMPAN MOMENTS™ játszóterek iskolásoknak

A KOMPAN MOMENTS berendezéseknél az oszlopok lekerekített élű, négyzet keresztmetszetű, lágy részektől mentes, FSC, erdei fenyőből készülnek, nagy nyomáson történő tanalitos (Tanalith E) telítéssel konzerválva. Az oszlopok földbe kerülő része tüzihorganyzott acél láb, melyek négy, hosszú acél csavarral csatlakoznak a fa oszlopokhoz. Aszínes panelek UV stabilizált, környezetbarát 19 mm-es HDPE (High Density Polyethylene - nagy sűrűségű polietilén) felhasználásával készülnek.A csúszdalapok rozsdamentes acélból vagy polietilénből, a kapaszkodócsövek porszórt rozsdamentes acélból.A mászófalak, podesztek igen magas kopásállóságú S-HPL (szuper magas nyomáson laminált) 22 mm vastag panelokból készülnek, csúszásmentes felületi kiképzéssel.A tűzoltócsövek rozsdamentes acélból készülnek, a mászóhálók acél drótsodrony erősítésűek, UV stabilizált polipropilén bevonattal.A műanyag kiegészítők UV stabilizált, környezetbarát műanyagok felhasználásával készülnek. A rugók festett acélból készülnek, melyet szabadalmaztatott, becsípődés-mentes műanyag befogópántokkal rögzítünk a rugótányérra. Garanciaidő: 5 év

Cég
Székhely: H-1117 Budapest, Hunyadi János út 3., D. épület
Telefon: +36 1 481 0620
Fax: +36 1 481 0622
E-mail:
Web: www.kompankepviselet.hu
Cseke Dóra
  +36 20 536 4525
   
   
   
A KOMPAN 1970 óta gyárt játszótéri berendezéseket.
A KOMPAN Képviselet 1991 óta van jelen a hazai piacon. Céljuk, hogy az igények és lehetőségek figyelembevételével olyan játszótereket hozzanak létre közterületeken, gyermekintézményekben és magánkertekben egyaránt, melyek a biztonságos használat és a kiemelt eszközminőség mellett maximálisan megfelelnek a gyermekek játékigényének, aktivitásának, fantáziájának és kreativitásának, valamint a környezetvédelmi szempontoknak – hosszútávon is.
Márkanevek: Corocord
További hírek a Játszótéri és játszóházi berendezések termékkategóriában
További hírek a Színházak, sportlétesítmények, játszóterek berendezései termékkategóriában
További hírek a Berendezések termékkategóriában
Kulcsszavak:  KOMPAN  MOMENTS  MEGA  játéktornyok