proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új LED kézi lámpák a TRACON kínálatában


2017. január 26.

Szerelőlámpák villanyszerelőknek is

A TRACON termékkínálatában új termékként megjelentek az akkumulátoros és elemes LED kézi lámpák. Mindhárom új típus masszív, IP44-es védettségű csepp- és porálló, csúszásmentes, ergonomikus házzal rendelkezik, és el van látva rögzítő mágnes(ek)kel, hogy a fém felületek kihasználásával optimálisan lehessen a munkafelületet megvilágítani.
 
 
Az STLM4W akkumulátoros lámpatest robusztus kivitelének, valamint a hátlapon és a fogantyú végén található mágneseknek, továbbá a hátoldali dupla kampónak köszönhetően a szerelési folyamatok során felmerülő legspeciálisabb igényeket is kielégíti. A frontoldali 3 W-os és a fej végen lévő 1 W-os LED fényforrások térvilágításként és keresőfényként is egyaránt alkalmazhatók. A fogantyú alsó fele 90°-ban megtörhető, így a fény iránya szabadon állítható a kívánt helyre. A robusztus ház a 3 méteres ejtési teszten is megfelelő védelmet nyújt. A lámpa akkumulátora micro USB bemeneten keresztül a hálózati és az autós töltővel is egyaránt feltölthető.
Az STLUSB2W típus egy erős, 2 W-os LED fényforrással rendelkezik. A lámpa alsó fele ugyancsak megtörhető az optimális fény beállításához, ekkor válik láthatóvá az USB kimenet, mely segítségével a lámpát POWERBANK-ként is lehet használni a lemerült okos eszközök feltöltéséhez. Rögzítő mágnes a ház alján található. A kompakt méret és a POWERBANK funkció igen hasznos eszközzé teszi a lámpát, mely bármely táskában és kesztyűtartóban hordva bármikor jó szolgálatot tehet. A töltés ennél a típusnál is micro USB bemeneten keresztül történhet a készletben található hálózati és autós töltők segítségével.
 
 
Az STLE2W elemes zseblámpa egy egyszerű, de nagyszerű eszköz. A 2 W-os LED segítségével nagyobb felületek világíthatók meg, a 0,5 W-os fókuszált LED pedig keresőlámpaként vethető be. A termék egy körbe forgatható műanyag kerettel van kiegészítve, a rögzítő mágnes ennek az aljában lett elhelyezve. Ez a lámpa 3 db 1,5 V-os AAA típusú elemmel működtethető.

 
   STLM4W 3/1 W 300/100 lm 6.500 K 3h 7,2 W 2,2 Ah nem
   STLUSB2W 2 W 200 lm 6.500 K 3 h 3,7 V, 1800 mAh Li-ion igen
   STLE2W 2/0,5 W 200/100 lm 6.500 K 4 h 3 × 1,5 V AAA nem

Ha az új LED kézi lámpákkal kapcsolatban árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a TRACON Budapest Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 
 

Cég
Székhely: H-2120 Dunakeszi, Déli Ipari Park, Pallag u. 23.
Postacím: H-2120 Dunakeszi, Dunakeszi 1. Pf.: 165
Telefon: +36 27 540 000
Fax: +36 27 540 005
E-mail:
Web: www.tracon.hu
Vevőszolgálat
  +36 27 540 000
   
   
   
   
A TRACON Budapest Kft. fő tevékenységi területe a kisfeszültségű villamos készülékek és alkatrészek nagy- és kiskereskedelme, továbbá az ezek felhasználásával, alkalmazásával kapcsolatos műszaki tanácsadás. Partnereik több, mint 7.500 cikk közül választhatnak, és vásárolhatnak igényeik szerint. E cikkeknek kb. 90%-a raktárról elérhető, és a megrendelt termékeket Magyarország területén a megrendeléstől számított 24 órán belül munkanapokon szállítmányozó partnerek segítségével kiszállítják. Termékeik minőségének záloga a jól felszerelt laboratóriumaikban rajtuk folyamatosan végzett típusvizsgálati tesztek végrehajtása és a cég által folyamatosan működtetett és megújított ISO 9001 szabvány szerinti Minőségirányítási Rendszer használata.
Márkanevek: Tracon
Kulcsszavak:  TRACON  STLM4W  STLUSB2W  STLE2W  kézi  lámpa  akkumulátoros  lámpa  LED  zseblámpa