Új LED kézi lámpák a TRACON kínálatában

Szerelőlámpák villanyszerelőknek is

A TRACON termékkínálatában új termékként megjelentek az akkumulátoros és elemes LED kézi lámpák. Mindhárom új típus masszív, IP44-es védettségű csepp- és porálló, csúszásmentes, ergonomikus házzal rendelkezik, és el van látva rögzítő mágnes(ek)kel, hogy a fém felületek kihasználásával optimálisan lehessen a munkafelületet megvilágítani.
 
 
Az STLM4W akkumulátoros lámpatest robusztus kivitelének, valamint a hátlapon és a fogantyú végén található mágneseknek, továbbá a hátoldali dupla kampónak köszönhetően a szerelési folyamatok során felmerülő legspeciálisabb igényeket is kielégíti. A frontoldali 3 W-os és a fej végen lévő 1 W-os LED fényforrások térvilágításként és keresőfényként is egyaránt alkalmazhatók. A fogantyú alsó fele 90°-ban megtörhető, így a fény iránya szabadon állítható a kívánt helyre. A robusztus ház a 3 méteres ejtési teszten is megfelelő védelmet nyújt. A lámpa akkumulátora micro USB bemeneten keresztül a hálózati és az autós töltővel is egyaránt feltölthető.
Az STLUSB2W típus egy erős, 2 W-os LED fényforrással rendelkezik. A lámpa alsó fele ugyancsak megtörhető az optimális fény beállításához, ekkor válik láthatóvá az USB kimenet, mely segítségével a lámpát POWERBANK-ként is lehet használni a lemerült okos eszközök feltöltéséhez. Rögzítő mágnes a ház alján található. A kompakt méret és a POWERBANK funkció igen hasznos eszközzé teszi a lámpát, mely bármely táskában és kesztyűtartóban hordva bármikor jó szolgálatot tehet. A töltés ennél a típusnál is micro USB bemeneten keresztül történhet a készletben található hálózati és autós töltők segítségével.
 
 
Az STLE2W elemes zseblámpa egy egyszerű, de nagyszerű eszköz. A 2 W-os LED segítségével nagyobb felületek világíthatók meg, a 0,5 W-os fókuszált LED pedig keresőlámpaként vethető be. A termék egy körbe forgatható műanyag kerettel van kiegészítve, a rögzítő mágnes ennek az aljában lett elhelyezve. Ez a lámpa 3 db 1,5 V-os AAA típusú elemmel működtethető.
   STLM4W3/1 W300/100 lm6.500 K3h7,2 W 2,2 Ahnem    STLUSB2W2 W200 lm6.500 K3 h3,7 V, 1800 mAh Li-ionigen    STLE2W2/0,5 W200/100 lm6.500 K4 h3 × 1,5 V AAAnem

Ha az új LED kézi lámpákkal kapcsolatban árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a TRACON Budapest Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Kategóriák

Szerelőlámpák
Szerelőlámpák
Mérőműszerek, kéziszerszámok, munkavédelem
Mérőműszerek, kéziszerszámok, munkavédelem
Világítástechnika
Világítástechnika
Eszközök
Eszközök
Épületvillamosság
Épületvillamosság

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...