proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új LB-Knauf InterTOP és PrimoTOP beltéri falfestékek


2017. augusztus 07.

Inspiráló színek kívül-belül

Inspiráló színek, kívül-belül

Kiváló fedőképességű, matt diszperziós falfestéket dobott piacra áprilisban a Lasselsberger-Knauf. Az InterTOP névre keresztelt, szórható, de ecsettel és hengerrel is felhordható festék színkínálatának megalkotására alapos piackutatás és a színezővakolatok terén szerzett évtizedes tapasztalatok összegzését követően került sor. Az eredmény a Selection színkártya 477 ragyogó színe lett.


InterTOP színes beltéri festék

Az InterTOP színes beltéri festékkel két munkamenetben rendkívül nagy fedőképesség érhető el, könnyű vele dolgozni, és kiváló kiadóssággal rendelkezik. 15 és 5 literes kiszerelésben is kapható.

Az InterTOP színes, matt, diszperziós falfesték segítségével bármilyen hangulat létrehozható. Ismert tény, hogy a minket körülvevő felületek tulajdonságai, de leginkább annak színei rendkívül nagy hatással vannak hangulatunkra.

Közismert, hogy az intenzív színek serkentőleg hatnak a vérkeringésre. A türkíz növeli a kreativitást, így kiváló irodahelyiségek, brain-storming terek színének kialakítására. A sárga elősegíti a mentális aktivitást, a kék árnyalatok javítják a koncentráció képességet, a zöldek üdeséget, frissességet „sugároznak”, míg a barna tónusok nyugalmat, eleganciát teremtenek otthonába.


PrimoTOP színes beltéri festék

A Lasselsberger-Knauf másik új terméke a PrimoTOP, amely egy szintén beltéri felhasználásra szánt, jó fedőképességű, matt, diszperziós falfesték. A PrimoTOP csak fehér színben kapható, csak enyhén színezhető, élénk színek megalkotására nem alkalmas.

Műszaki tulajdonságok:
  • jó fedőképesség
  • nagy kiadósság
  • kedvező ár
  • 15 literes vödör
  • ecsetelhető, hengerelhető, szórható
Alkalmazás:

Felhordható megfelelően előkészített beton-, tégla- és vakolt falakra, gipszkartonra, mennyezetre, lakóterekbe, irodahelyiségekbe és mérsékelt vízterhelésű nedves helyiségekbe. Kültéren nem alkalmazható.


Az InterTOP és PrimoTOP beltéri falfestékek letölthető katalógusáért kattintson a hír alatti termékképekre. Ha árajánlatot vagy bővebb felvilágosítást szeretne kérni a Lasselsberger-Knauf Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-8200 Veszprém, Házgyári u. 9.
Telefon: +36 88 590 500
Fax: +36 88 590 515
E-mail:
Web: www.lb-knauf.hu
LB-Knauf vevőszolgálat
  +36 88 590 500
   
   
   
A Lasselsberger-Knauf cégcsoport a Lasselsberger és Knauf konszernek leányvállalata, amelyek mind a nyersanyagok, mind a termékek területen több évtizedes piaci és felhasználási tapasztalattal rendelkeznek. Partnerek számára iparilag gyártott habarcsot, vakolatot, padlókiegyenlítőt és ragasztót kínálnak a legjobb minőségben, a vevőknek nyújtott mindenkori rendszerekkel és kísérő szolgáltatásokkal. Lasselsberger - Knauf cégcsoport a magyar piacon 1990 - óta van jelen. 1997 szeptember 1-én vezették be az ISO 9001:1994-es minőségirányítási rendszert. ISO 9001:2000-es folyamatirányítási rendszert a 2003-as év októberétől alkalmazzák.
További hírek a Beltéri falfestékek termékkategóriában
További hírek a Festékek, bevonatok termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  LB-Knauf  InterTOP  PrimoTOP  beltéri  falfesték  diszperziós