Új LB-Knauf InterTOP és PrimoTOP beltéri falfestékek

Inspiráló színek kívül-belül

Inspiráló színek, kívül-belül
Inspiráló színek, kívül-belül
Galéria

Kiváló fedőképességű, matt diszperziós falfestéket dobott piacra áprilisban a Lasselsberger-Knauf. Az InterTOP névre keresztelt, szórható, de ecsettel és hengerrel is felhordható festék színkínálatának megalkotására alapos piackutatás és a színezővakolatok terén szerzett évtizedes tapasztalatok összegzését követően került sor. Az eredmény a Selection színkártya 477 ragyogó színe lett.
InterTOP színes beltéri festék
InterTOP színes beltéri festék
Galéria

Az InterTOP színes beltéri festékkel két munkamenetben rendkívül nagy fedőképesség érhető el, könnyű vele dolgozni, és kiváló kiadóssággal rendelkezik. 15 és 5 literes kiszerelésben is kapható.

Az InterTOP színes, matt, diszperziós falfesték segítségével bármilyen hangulat létrehozható. Ismert tény, hogy a minket körülvevő felületek tulajdonságai, de leginkább annak színei rendkívül nagy hatással vannak hangulatunkra.

Közismert, hogy az intenzív színek serkentőleg hatnak a vérkeringésre. A türkíz növeli a kreativitást, így kiváló irodahelyiségek, brain-storming terek színének kialakítására. A sárga elősegíti a mentális aktivitást, a kék árnyalatok javítják a koncentráció képességet, a zöldek üdeséget, frissességet „sugároznak”, míg a barna tónusok nyugalmat, eleganciát teremtenek otthonába.
PrimoTOP színes beltéri festék
PrimoTOP színes beltéri festék
Galéria

A Lasselsberger-Knauf másik új terméke a PrimoTOP, amely egy szintén beltéri felhasználásra szánt, jó fedőképességű, matt, diszperziós falfesték. A PrimoTOP csak fehér színben kapható, csak enyhén színezhető, élénk színek megalkotására nem alkalmas.

Műszaki tulajdonságok:
  • jó fedőképesség
  • nagy kiadósság
  • kedvező ár
  • 15 literes vödör
  • ecsetelhető, hengerelhető, szórható
Alkalmazás:

Felhordható megfelelően előkészített beton-, tégla- és vakolt falakra, gipszkartonra, mennyezetre, lakóterekbe, irodahelyiségekbe és mérsékelt vízterhelésű nedves helyiségekbe. Kültéren nem alkalmazható.


Az InterTOP és PrimoTOP beltéri falfestékek letölthető katalógusáért kattintson a hír alatti termékképekre. Ha árajánlatot vagy bővebb felvilágosítást szeretne kérni a Lasselsberger-Knauf Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

 
LB Knauf InterTOP beltéri falfesték

Az LB-Knauf InterTOP matt, színes, diszperziós falfesték beltéri felhasználásra szánt, kiváló fedőképességű, kétrétegű falfesték. Keverőgépen a kültéri inspiration színkártya összes színében, és a kifejezetten beltéri igényekre készült selection színkártya további 477 színében kikeverhető, rendelhető. A kialakítható hangulatoknak csak a képzelet szab határt. Élénk, ragyogó színekben is kiváló homogén felületet ad, könnyen felhordható, gyorsan szárad.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
LB Knauf PrimoTOP beltéri falfesték

Jó fedőképességű beltéri matt diszperziós falfesték. Két rétegben javasolt. Szórható, ecsetelhető, hengerelhető.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Beltéri falfestékek
Beltéri falfestékek
Festékek, bevonatok
Festékek, bevonatok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...