KSB BOA-Control SBV – Új hidraulikus kiegyenlítő szelep

Nyomásmérő csatlakozási csonkkal, diagnosztikai funkciókkal

Az új BOA-Control SBV kifejlesztésével a KSB SE & Co. KGaA statikus kiegyenlítő szelep választékát a karimás csatlakozású típussorozata mellett egy új belső menetes csatlakozású sorozattal (ISO 228) bővítette. A strangszabályozó szelepek melegvizes fűtőrendszerekben alkalmazhatók, illetve olyan víz/glikol keverékes klíma- és hűtőrendszerekben, amelyek glikoltartalma legfeljebb 50%.

KSB BOA-Control SBV - Új hidraulikus kiegyenlítő szelep
KSB BOA-Control SBV - Új hidraulikus kiegyenlítő szelep

Az új szelepek főleg a -10 °C és +120 °C közötti folyadékhőmérsékletű, állandó áramlású rendszerek költséghatékony hidraulikus kiegyenlítésére alkalmasak, ½, illetve 2 col közötti méretben kaphatók. A 25 bar névleges nyomásra tervezett szerelvényházak sárgarézből (CW602N) készülnek.

A minden szögből könnyen leolvasható helyzetjelző lehetővé teszi az optimális előbeállítást. A nyomásmérő csatlakozási csonknak köszönhetően a diagnosztikai funkciók széles skálája érhető el, amelyek a lökethatárolás funkcióval együtt magas szintű üzembiztonságot biztosítanak. A kúp helyzetét a "közvetlen mérésnek" köszönhetően nem kell meghatározni. Ez gyors és hibamentes mérési és szabályozási folyamatot tesz lehetővé.

Az ügyfeleknek díjmentesen szállított kölcsön mérőkészlet mindent tartalmaz, ami a nyomáskülönbség- és a térfogatáram-méréshez szükséges. A hidraulikus kiegyenlítés közvetlen dokumentálásához ingyenes szoftvermegoldás is elérhető. A szelepek szabályozó funkciójukon túl a folyadékáramlást is képesek teljesen leállítani.

A szerelvényekhez elérhetők a BIM standard szerinti VDI3805 és Revit fájlok, melyek a tervezési folyamatot nagy mértékben leegyszerűsítik.

A KSB BOA-Control termékcsaládjának kiválasztásához próbálja ki az ingyenes mobilapplikációt! (Android verzió hamarosan.)

A hírben szereplő termékek
BOA-Control SBV strangszabályozó- és mérőszelep
 
BOA-Control SBV strangszabályozó- és mérőszelep

Karbantartást nem igénylő strangszabályozó- és mérőszelep belső menetes csatlakozással, ferde ülékes változatban, fokozatmentes előbeállítás 360°-ban olvasható helyzetkijelzéssel, lökethatárolással, illetve két nyomás-és áramlás mérésre alkalmas mérőcsatlakozással (tűrés ±5%). Minimális helyigény a nem emelkedő kézikerék és a funkcionális alkatrészek kézikerék felőli elhelyezése miatt.

BIM
Termékismertető
Műszaki adatok
BIM
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Vízvezetéki és egyéb csővezetéki szerelvények
Vízvezetéki és egyéb csővezetéki szerelvények
Fűtéstechnika, vízellátás, vízkezelés
Fűtéstechnika, vízellátás, vízkezelés
Épületgépészet
Épületgépészet
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...