proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új KOMPAN Standing Strong kültéri fitneszgépek


2016. február 01.

Forradalmian új kialakítást kaptak, mind a megjelenésben, mind az anyaghasználatban

Új KOMPAN Standing Strong kültéri fitneszgépek

A KOMPAN a 2016-os évet az új Standing Strong fitneszgép bevezetésével kezdi. Világszerte és itthon is egyre inkább elterjedt a szabadtéri fitnesz, a természetben történő edzés, a „street workout”. A Fitnesz termékek a Standing Strong eszközökkel lettek kiegészítve, melynek a szabadtéri tréning berendezések közül kiemelkedő szerepe van a piacon. Szakszerűen kidolgozott fitneszgépekről van szó, melynek segítségével minden izmot megmozgathatunk és javíthatjuk állóképességünket. Minden korosztály megtalálhatja a számára megfelelő szintű, erősségű gépet, melyet a hidraulikus technológia segítségével lehet mozgatni, így nem megerőltető a törzsnek, ez a hosszú távú fitnesz titka. Forradalmian új kialakítást kaptak mind a megjelenésben, mind az anyaghasználatban. Fémlemez panelek egymással párhuzamosan helyezkednek el, így a mechanika a gép belsejében teljesen le van fedve, ezért biztonságos a használata. Megfelelnek az EN16630 biztonsági előírásoknak, és vandálbiztosak.

A fitneszgépek mellett megérkezett a komplett „kiképző” korlát. A korlát egy többfunkciós tornaelem, ahol akár 10 fő is tud egyszerre edzeni. Lehetővé téve boxzsákok, mászókötelek, tornagyűrű, nyújtók felszerelését. Továbbá saját testtel történő edzésre is alkalmas (pl.: húzódzkodás).

Új KOMPAN Standing Strong kültéri fitneszgépek
A Standing Strong szabadtéri fitneszgép letölthető katalógusát megtalálja a hír alatti termékképre kattintva. Amennyiben árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a KOMPAN Képviselet munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1117 Budapest, Hunyadi János út 3., D. épület
Telefon: +36 1 481 0620
Fax: +36 1 481 0622
E-mail:
Web: www.kompankepviselet.hu
Cseke Dóra
  +36 20 536 4525
   
   
   
A KOMPAN 1970 óta gyárt játszótéri berendezéseket.
A KOMPAN Képviselet 1991 óta van jelen a hazai piacon. Céljuk, hogy az igények és lehetőségek figyelembevételével olyan játszótereket hozzanak létre közterületeken, gyermekintézményekben és magánkertekben egyaránt, melyek a biztonságos használat és a kiemelt eszközminőség mellett maximálisan megfelelnek a gyermekek játékigényének, aktivitásának, fantáziájának és kreativitásának, valamint a környezetvédelmi szempontoknak – hosszútávon is.
Márkanevek: Corocord
További hírek a Kültéri fitnesz és sporteszközök termékkategóriában
További hírek a Színházak, sportlétesítmények, játszóterek berendezései termékkategóriában
További hírek a Berendezések termékkategóriában
Kulcsszavak:  KOMPAN  Standing  Strong  kültéri  szabadtéri  fitneszgépek