Új KOMPAN Robinia játékfalu

A játék varázsa természetes környezetben

A KOMPAN legújabb termékeinek témája megpróbálja kiragadni, kicsalni a gyerekeket a városi életből, modernizációból a természetbe.
Ránézésre ez a termékcsoport olyan, mint egy kis falu, a sok kis házikóval, a kis halászhajóval, aranyos állatokat megformáló rugós játékokkal, a falusi kúttal és megannyi hangulatos elemmel, hatalmas játékélményt nyújthat a gyermekeknek, így akár több órára is leköthetik magukat a természetben, az egészségesebb levegőn. A környezet és a játékok segítségével akár lehetnek az "erdő hősei" is. A játékok minden korosztálynak kedveskednek a piciktől egészen a nagyokig. Akadnak köztük ügyességfejlesztő, szerepjátékra alkalmas, vizes, rugós és mozgáskoordinációt segítő játékok is.
A gyártó a gyerekeknek kedves elemekkel gazdagítja a termékcsoportot, hogy akár a legkisebbeknek is figyelemfelkeltő legyen, ilyen például a papagáj, a gyík, a csiga és a méhecske.
KOMPAN méhecske
KOMPAN méhecske
KOMPAN Robinia falu
KOMPAN Robinia falu
A Robinia termékekek anyaga lágy részektől mentes akác fa, nagy nyomáson történő tanalitos (Tanalith E) telítéssel konzerválva, mely kitűnően ellenáll az időjárás szélsőségeinek, hasadásnak, vandalizmusnak.
Előnye, hogy nehéz és rendkívül szilárd, így erősebb, mint a tölgy és igen ellenálló a gombákkal és rovarokkal szemben is, kiválóan alkalmas kültéri játszószerek gyártására.

A Robinia termékek nagy hatással lesznek a természet kedvelőire, hiszen a városból kimenekülve egy erdei túra során pont ilyen játszóteret kíván a turista, szemben a modern, színes, inkább városi környezetbe illő játékokkal. Ezt az igényt a Robinia termékek teljes egészében kielégítik.
KOMPAN Robinia falu
KOMPAN Robinia falu
KOMPAN kút
KOMPAN kút
Ha a Robinia termékekkel kapcsolatban árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a KOMPAN Képviselet munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

KOMPAN ROBINIA játszótér
 
KOMPAN ROBINIA játszótér

KOMPAN ROBINIA játszószerek jellemzői: A 80 új termék anyaga lágy részektől mentes akác fa, nagy nyomáson történő tanalitos (Tanalith E) telítéssel konzerválva, mely kitűnően ellenáll az időjárás szélsőségeinek, hasadásnak, vandalizmusnak előnye, hogy nehéz és rendkívül szilárd, így erősebb, mint a tölgy és igen ellenálló a gombákkal és rovarokkal szemben is, kiválóan alkalmas kültéri játszószerek gyártására a kapaszkodócsövek és korlátok vagy polipropilénból készülnek, rozsdamentes acél belső erősítéssel zárt, dupla csapágyazású hintafelfüggesztések a rugók festett acélból készült, melyet szabadalmaztatott, becsípődés-mentes műanyag befogópántokkal rögzítünk a rugótányérra a láncokat műanyag bevonat fedi az ujjbeszorulás elkerülése miatt az összes csavart szerszám nélkül megbonthatatlan, legömbölyített műanyag (poliamid) fedél védi Garanciaidő: 5 év

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Játszótéri és játszóházi berendezések
Játszótéri és játszóházi berendezések
Színházak, sportlétesítmények, játszóterek berendezései
Színházak, sportlétesítmények, játszóterek berendezései
Berendezések
Berendezések

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...