proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új KOMPAN Robinia játékfalu


2015. november 23.

A játék varázsa természetes környezetben

 
A KOMPAN legújabb termékeinek témája megpróbálja kiragadni, kicsalni a gyerekeket a városi életből, modernizációból a természetbe.
Ránézésre ez a termékcsoport olyan, mint egy kis falu, a sok kis házikóval, a kis halászhajóval, aranyos állatokat megformáló rugós játékokkal, a falusi kúttal és megannyi hangulatos elemmel, hatalmas játékélményt nyújthat a gyermekeknek, így akár több órára is leköthetik magukat a természetben, az egészségesebb levegőn. A környezet és a játékok segítségével akár lehetnek az "erdő hősei" is. A játékok minden korosztálynak kedveskednek a piciktől egészen a nagyokig. Akadnak köztük ügyességfejlesztő, szerepjátékra alkalmas, vizes, rugós és mozgáskoordinációt segítő játékok is.
A gyártó a gyerekeknek kedves elemekkel gazdagítja a termékcsoportot, hogy akár a legkisebbeknek is figyelemfelkeltő legyen, ilyen például a papagáj, a gyík, a csiga és a méhecske.
KOMPAN méhecske  
KOMPAN Robinia falu  
A Robinia termékekek anyaga lágy részektől mentes akác fa, nagy nyomáson történő tanalitos (Tanalith E) telítéssel konzerválva, mely kitűnően ellenáll az időjárás szélsőségeinek, hasadásnak, vandalizmusnak.
Előnye, hogy nehéz és rendkívül szilárd, így erősebb, mint a tölgy és igen ellenálló a gombákkal és rovarokkal szemben is, kiválóan alkalmas kültéri játszószerek gyártására.

A Robinia termékek nagy hatással lesznek a természet kedvelőire, hiszen a városból kimenekülve egy erdei túra során pont ilyen játszóteret kíván a turista, szemben a modern, színes, inkább városi környezetbe illő játékokkal. Ezt az igényt a Robinia termékek teljes egészében kielégítik.
KOMPAN Robinia falu   KOMPAN kút
Ha a Robinia termékekkel kapcsolatban árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a KOMPAN Képviselet munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
KOMPAN ORGANIC ROBINIA játszótér

KOMPAN ROBINIA játszószerek jellemzői: A 80 új termék anyaga lágy részektől mentes akác fa, nagy nyomáson történő tanalitos (Tanalith E) telítéssel konzerválva, mely kitűnően ellenáll az időjárás szélsőségeinek, hasadásnak, vandalizmusnak előnye, hogy nehéz és rendkívül szilárd, így erősebb, mint a tölgy és igen ellenálló a gombákkal és rovarokkal szemben is, kiválóan alkalmas kültéri játszószerek gyártására a kapaszkodócsövek és korlátok vagy polipropilénból készülnek, rozsdamentes acél belső erősítéssel zárt, dupla csapágyazású hintafelfüggesztések a rugók festett acélból készült, melyet szabadalmaztatott, becsípődés-mentes műanyag befogópántokkal rögzítünk a rugótányérra a láncokat műanyag bevonat fedi az ujjbeszorulás elkerülése miatt az összes csavart szerszám nélkül megbonthatatlan, legömbölyített műanyag (poliamid) fedél védi Garanciaidő: 5 év

Cég
Székhely: H-1117 Budapest, Hunyadi János út 3., D. épület
Telefon: +36 1 481 0620
Fax: +36 1 481 0622
E-mail:
Web: www.kompankepviselet.hu
Cseke Dóra
  +36 20 536 4525
   
   
   
A KOMPAN 1970 óta gyárt játszótéri berendezéseket.
A KOMPAN Képviselet 1991 óta van jelen a hazai piacon. Céljuk, hogy az igények és lehetőségek figyelembevételével olyan játszótereket hozzanak létre közterületeken, gyermekintézményekben és magánkertekben egyaránt, melyek a biztonságos használat és a kiemelt eszközminőség mellett maximálisan megfelelnek a gyermekek játékigényének, aktivitásának, fantáziájának és kreativitásának, valamint a környezetvédelmi szempontoknak – hosszútávon is.
Márkanevek: Corocord
További hírek a Játszótéri és játszóházi berendezések termékkategóriában
További hírek a Színházak, sportlétesítmények, játszóterek berendezései termékkategóriában
További hírek a Berendezések termékkategóriában
Kulcsszavak:  KOMPAN  Robinia  játékfalu  vandálbiztos  ügyességfejlesztő  szerepjátékra  alkalmas  vizes  rugós  és  mozgáskoordinációt  segítő  játékok