Új KOMPAN MOMENTS játékok piciknek

A játékok egyaránt használhatók kültéren és beltérben is

Galéria
Galéria
Az emberek életében fontos helyszín a játszótér. Segítséget nyújt a kisebb korosztálynak a fejlődésben, hiszen itt szocializálódhatnak, készségüket és ügyességüket fejleszthetik, megismerkedhetnek új formákkal, színekkel, anyagokkal. A későbbiekben a fiatalabbak számára találkozási pontot, szórakozási lehetőséget jelenthet, a felnőtteknek az egészséges életmódhoz elengedhetetlen mozgást biztosít. A KOMPAN minden korosztály számára biztosítja a mozgás lehetőségét. Ezt az állítást bizonyítja, hogy az év elején a felnőttek kaptak új fitnesz és testerősítő berendezéseket, pár hónapja az 5-12 éves korosztály számára állt elő újdonságokkal és most a legkisebbeken van a sor.
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Legújabb színes, figyelemreméltó játékaik telis-tele vannak szórakoztató, picik számára érdekesnél érdekesebb kiegészítőkkel, ilyen például a homok kiöntő, elfordítható és vájatban elmozgatható kellékek, kukucskálók, homokozó pultok vödrökkel, különböző formákkal, számjátékokkal, ajtókkal és még megannyi készségfejlesztő játékkal. Ezek a játékok egyaránt használhatóak kint is bent is, így a gyermekek rossz idő esetén is felszabadultan játszhatnak tovább. Nem csak szép és biztonságos minőségi termék, hanem praktikus is.
Galéria
Galéria
A KOMPAN MOMENTS játékkollekció letölthető katalógusait megtalálja a hír alatti termékképre kattintva. Amennyiben árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a KOMPAN Képviselet munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

 
KOMPAN MOMENTS™ játszóterek kisgyermekeknek

A speciálisan kisgyermekeknek (0-3 év) kifejlesztett KOMPAN MOMENTS játékokkal a szenzormotoros funkciók gyakorolhatók, támogatják az ok-okozati játékot. Méretük kisgyermekekhez igazodik, így kínálva számos játék lehetőséget.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Játszótéri és játszóházi berendezések
Játszótéri és játszóházi berendezések
Színházak, sportlétesítmények, játszóterek berendezései
Színházak, sportlétesítmények, játszóterek berendezései
Berendezések
Berendezések

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...