proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új KOMPAN MOMENTS játékok piciknek


2015. október 01.

A játékok egyaránt használhatók kültéren és beltérben is

Az emberek életében fontos helyszín a játszótér. Segítséget nyújt a kisebb korosztálynak a fejlődésben, hiszen itt szocializálódhatnak, készségüket és ügyességüket fejleszthetik, megismerkedhetnek új formákkal, színekkel, anyagokkal. A későbbiekben a fiatalabbak számára találkozási pontot, szórakozási lehetőséget jelenthet, a felnőtteknek az egészséges életmódhoz elengedhetetlen mozgást biztosít. A KOMPAN minden korosztály számára biztosítja a mozgás lehetőségét. Ezt az állítást bizonyítja, hogy az év elején a felnőttek kaptak új fitnesz és testerősítő berendezéseket, pár hónapja az 5-12 éves korosztály számára állt elő újdonságokkal és most a legkisebbeken van a sor.

 
 

Legújabb színes, figyelemreméltó játékaik telis-tele vannak szórakoztató, picik számára érdekesnél érdekesebb kiegészítőkkel, ilyen például a homok kiöntő, elfordítható és vájatban elmozgatható kellékek, kukucskálók, homokozó pultok vödrökkel, különböző formákkal, számjátékokkal, ajtókkal és még megannyi készségfejlesztő játékkal. Ezek a játékok egyaránt használhatóak kint is bent is, így a gyermekek rossz idő esetén is felszabadultan játszhatnak tovább. Nem csak szép és biztonságos minőségi termék, hanem praktikus is.
A KOMPAN MOMENTS játékkollekció letölthető katalógusait megtalálja a hír alatti termékképre kattintva. Amennyiben árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a KOMPAN Képviselet munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1113 Budapest, Bartók Béla út 152.
Telefon: +36 1 481 0620
Fax: +36 1 481 0622
E-mail:
Web: www.kompankepviselet.hu
Tóth Kármen
   
   
   
   
A KOMPAN 1970 óta gyárt játszótéri berendezéseket.
A KOMPAN Képviselet 1991 óta van jelen a hazai piacon. Céljuk, hogy az igények és lehetőségek figyelembevételével olyan játszótereket hozzanak létre közterületeken, gyermekintézményekben és magánkertekben egyaránt, melyek a biztonságos használat és a kiemelt eszközminőség mellett maximálisan megfelelnek a gyermekek játékigényének, aktivitásának, fantáziájának és kreativitásának, valamint a környezetvédelmi szempontoknak – hosszútávon is.
Márkanevek: Kompan, Corocord
További hírek a Játszótéri és játszóházi berendezések termékkategóriában
További hírek a Színházak, sportlétesítmények, játszóterek berendezései termékkategóriában
További hírek a Berendezések termékkategóriában
Kulcsszavak:  KOMPAN  MOMENTS  készségfejlesztő  játszótéri  játékok