proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új fitness és játszótéri berendezések a KOMPAN-tól


2015. február 05.

Kisebb-nagyobb gyerekek valamint mozgáskorlátozott felnőttek számára

A KOMPAN ismét újít, gondolva a kisebb-nagyobb gyerekekre és a mozgáskorlátozott felnőttekre. Mindig is fontos volt számukra, hogy a mozgáskorlátozottak is részt vehessenek a játékban, mostantól a testedzésbe is könnyedén bekapcsolódhatnak, hiszen olyan fitness eszközök érkeztek, melyeket könnyedén meg lehet közelíteni kerekesszékkel is. Ezek az eszközök a felsőtest izomzatait erősítik.

Örülhetnek a saját testsúllyal edzők is, hiszen mostantól megrendelhető a fiatalabb és idősebb korosztály számára egyaránt ajánlott tripla korlát is, mellyel az emberi test összes izomzatát meg lehet mozgatni. A fitness eszközök tüzihorganyzott acél, és környezetbarát, újrafelhasználható, UV stabil gumi és műanyag felhasználásával készülnek.
A nagyobbaknak és az izgalmat kedvelőknek megérkezett a Galaxy termékek közé a Saturn, mellyel a gyerekek a fellegek között érezhetik magukat, és akár űrhajósat is játszhatnak.

Anyaga: tüzihorganyzott acél oszlop, TPE gumi oszlopzáró kupak és keménygumi (PP) csatlakozógömbökkel; tüzihorganyzott acél csövek; porszórt poliuretán bevonatú acélkerettel, a kötelek 6 egyforma Ø19 mm, acélbetétes sodrony erősítésű, UV stabilizált polipropilén bevonatú, környezetbarát műanyagok felhasználásával készül.
 
A kicsiknek sincs okuk a szomorkodásra, hiszen nekik érkezett a legtöbb új játék, mellyel fejleszthetik készségeiket, képességeiket, kreativitásukat és koordinációikat. A színes oldalfalak és műanyag kiegészítők hatalmas élményt nyújtanak a kicsik amúgy is ötletgazdag játékában.
Anyaga UV stabilizált, környezetbarát 19 mm-es HDPE (High Density Polyethylene - nagy sűrűségű polietilén) felhasználásával készülnek. Az összes csavart szerszám nélkül megbonthatatlan, legömbölyített műanyag (poliamid) vagy alumínium fedél védi, ezzel is elkerülve az esetleges horzsolások, vagy apróbb sérüléseket.


Ha a KOMPAN újdonságokkal kapcsolatban árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a KOMPAN Képviselet munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Cég
Székhely: H-1117 Budapest, Hunyadi János út 3., D. épület
Telefon: +36 1 481 0620
Fax: +36 1 481 0622
E-mail:
Web: www.kompankepviselet.hu
Cseke Dóra
  +36 20 536 4525
   
   
   
A KOMPAN 1970 óta gyárt játszótéri berendezéseket.
A KOMPAN Képviselet 1991 óta van jelen a hazai piacon. Céljuk, hogy az igények és lehetőségek figyelembevételével olyan játszótereket hozzanak létre közterületeken, gyermekintézményekben és magánkertekben egyaránt, melyek a biztonságos használat és a kiemelt eszközminőség mellett maximálisan megfelelnek a gyermekek játékigényének, aktivitásának, fantáziájának és kreativitásának, valamint a környezetvédelmi szempontoknak – hosszútávon is.
Márkanevek: Corocord
Kulcsszavak:  KOMPAN  fitness  játszótéri  berendezés  gép  mozgáskorlátozott  felnőtt  gyerek  Saturn  Galaxy