Új Hörmann Maviflex hajtogatott gyorskapu

Új Hörmann Maviflex hajtogatott gyorskapu

Nagy szélterheléshez, nagy kapunyílásokhoz és alacsony hőmérséklethez

A flexibilis hajtogatott gyorskapu felgyorsítja a munkafolyamatokat és csökkenti az energiaköltségeket. Az alapfelszereltséghez tartozó biztonsági fényrácsnak vagy fénysorompónak, a rugalmas vezetőgurtnival ellátott erős tokszerkezetnek és a SoftEdge aljzatprofilnak köszönhetően garantált a biztonságos kapuműködés és a hosszú élettartam.
További előny: a flexibilis hajtogatott gyorskapu kevés karbantartást igényel, könnyű szerelni, kedvező az ára, így gazdaságos a mindennapi használat során.

Új Hörmann Maviflex hajtogatott gyorskapu
Új Hörmann Maviflex hajtogatott gyorskapu

Erős megoldás

A kapulapot egy biztonsági gurtnikkal ellátott, szabadalmaztatott gurtnirendszer nyitja és a szemöldöknél összehajtogatja. A horganyzott acélból készült szélbiztosító profilok a teljes kapumagasság mentén vannak elosztva, így akár a 4. szélállósági osztálynak (opcionálisan) is ellenáll a kapu.

Érvek a Hörmann mellett

A hajtogatott gyorskapuk minőségi jellemzői:

Biztonsági fényrács, fénysorompó
Biztonsági fényrács, fénysorompó

Alapkivitelben biztonsági fényráccsal vagy fénysorompóval
Az F 6010 / F 6010 Iso kapunál a tokba integrált biztonsági fényrács a kapulap zárási síkját ellenőrzi 2500 mm-es magasságig. Az F14005 és F4010 Cold kaputípusok egy fénysorompóval rendelkeznek a záródás síkjának ellenőrzéséhez.
Zuhanásgátlás
Zuhanásgátlás

Alapkivitelben zuhanásgátlással
A hajtogatott gyorskapuk nyitása és zárása 2 húzógurtni segítségével történik. Kiegészítésként 2 további biztonsági gurtni biztosítja sérülés esetére (pl. húzógurtni elszakadásakor) a kapulapot. Ezen szabadalmaztatott gurtnirendszer hatékonyan megakadályozza a kapu lezuhanását.
Rugalmas vezetőgurtnik
Rugalmas vezetőgurtnik

Rugalmas vezetőgurtnik
Az innovatív, rugalmas vezetőgurtnikkal ellátott erős tok csökkenti a sérüléseket, és a kapuszerkezet ebből fakadó leállásait. Ütközés esetén a kapulap aljzati sínje kinyomódik a vezetőgurtniból. Ezt követően a kapulap ismét visszafűzhető, így a kapu újra működtethető lesz. A flexibilis vezetőgurtnik használatának egy további előnye a csekély zajhatás, mely a kapulap mozgásai során és erős szélhatásnál a szélbiztosító profiloknál lép fel.
Egyedi színek
Egyedi színek

Egyedi színkialakítások
A harmonikus kapumegjelenés érdekében az összes Hörmann hajtogatott gyorskapu már alapkivitelben festett oldalsó tokelemekkel és burkolatokkal rendelkezik. Válasszon az 5-féle felár nélküli standard szín vagy opcionálisan a 6-féle egyedi szín közül. Egyedi színkoncepcióhoz kombináljon egymással különböző színű kapulapot, oldalsó tokelemet és burkolatot. Vagy nyomtattasson céglogót vagy más feliratokat (max. 800 × 800 mm) a kapulapra.
A hírben szereplő termékek
Hörmann gyorskapuk
 
Hörmann gyorskapuk

A Hörmann gyorskapuk kül- és beltérben optimalizálják a forgalmat, javítják a belső tér klímáját és energiát takarítanak meg. Előnye: az integrált Anti-Crash ütközésvédelemmel ellátott SoftEdge-technológia teszi a rugalmas gyorskapukat különösen biztonságossá és gazdaságossá. Kültéri ajtónak a duplafalú PU szigetelőpaneles HS 7030 PU gyors spirálkapu ajánlott, mely kiváló hőszigetelést biztosít.

BIM
Termékismertető
Műszaki adatok
BIM
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Ipari kapuk, gyorskapuk
Ipari kapuk, gyorskapuk
Ipari kapuk, garázskapuk, kapuk, kerítések
Ipari kapuk, garázskapuk, kapuk, kerítések
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...