proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új GERARD tetőfóliák


2019. március 07.

Az AHI Roofing a Construmán mutatja be új termékét, a GERARD alátéthéjazatot

Önálló kiállítóként vesz részt a GERARD Tetőcsalád Magyarország legnagyobb építészeti kiállításán, a Construmán. Standjuknál (AHI Roofing Kft, 'A' pavilon, 110H stand) megtekinthető a teljes tetőcserép portfóliójuk, 7 különböző profillal, mindegyik más színű kőzúzalékkal bevont fedőréteggel.

A szélesebb nagyközönségnek először mutatják be a standjukon az új terméküket, a GERARD alátéthéjazatot, annak mind a három típusát:

- a csúcskategóriát képviselő GERARD Extreme-t
- a négyrétegű, megerősítő PP hálóval is ellátott GERARD Performance-ot,
- végül a széles tömegek számára is megbízható minőséget kínáló GERARD Standard-et.

A tetőfóliákkal kapcsolatos kérdéseikre is örömmel válaszolnak szakembereik a helyszínen, valamint az új terméket részletesen bemutató prospektusok is elérhetőek lesznek standjuknál. Sok szeretettel várják partnereiket és minden érdeklődőt.

A GERARD alátéthéjazatok kiváló páraáteresztési jellemzőket kínálnak, amelyek rendkívül fontosak a tetőszerkezet építése során kialakult pára, és az építkezés után az építőanyagokban felgyülemlett nedvesség elvezetése esetén.

A tetők alatti alátéthéjazatot az alábbi ábrán látható séma szerint használják:
GERARD tetőfóliák

A GERARD alátéthéjazatok amellett, hogy környezetbarátak, egészség szempontjából is biztonságosak. Kiválóan működő hőszigetelést biztosítanak, amelynek köszönhetően közvetetten befolyásolják az épület fűtéséhez használt energia mennyiségét (kevesebb CO₂-kibocsátás, kisebb fűtésszámla). Ezenfelül újrahasznosíthatók is.

A GERARD tetőfóliákat három kategóriában kínálják:

GERARD Standard
Alátéthéjazat, 150 g/m² tömegű, nem szőtt polipropilénnel, minden oldala mikroporózus polipropilén réteggel van bevonva, diffúzívan nyitott, kiváló páraáteresztő képesség. Tartós és kopásálló. Szarufára és szarufák közötti hőszigetelésre és deszkázatra fektethető.

GERARD Performance
Rendkívül tartós, négyrétegű alátéthéjazat. 2 réteg polipropilén, nem szőtt és funkcionális TPU monolitikus poliuretán filmréteget tartalmazó laminátum alapon, a negyedik plusz réteg egy megerősítő PP háló, amely nagyobb biztonságot nyújt a tetőfedők számára, de nagyobb ellenállást is biztosítanak a mechanikus sérülésekkel szemben.

GERARD Extreme
Dupla rétegű alátéthéjazat hőre lágyuló poliuretán (TPU) réteggel, ami biztosítja, hogy az alátéthéjazat rendkívül ellenálló legyen a nyúlással és szakadással szemben. A ragasztós laminálási technológiának köszönhetően a tűvel perforált poliészter (PES) anyag szálai egyenletesen el vannak simítva, így zavartalanul biztosítják a tökéletes páraáteresztést. A termékhez 15 éves gyártói garanciát biztosítanak.

GERARD tetőfóliák
A GERARD tetőfóliák adataiért és letölthető katalógusáért kattintson a hír alatti termékképre. Amennyiben további információra van szüksége vagy árajánlatot szeretne kérni az AHI Roofing Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

 

Termék
Cég
Kereskedelmi iroda: H-8100 Várpalota, Fehérvári út 28/14.
Fax: +36 88 552 830
Mobil: +36 30 334 1895
E-mail:
Web: www.gerard.hu
Mészáros Ede
kereskedelmi képviselő, Bp. és Nyugat-Magyarország +36 30 670 0161
   
   
   
Európai gyár: 8100 Várpalota, Fehérvári út 28/14
T: +36 88 552 800, F: +36 88 552 888

Az anyavállalat már 50 éve elkötelezettje a környezettudatos termékgyártásnak. A Gerard termékek gyártástechnológiáját Új-Zélandon, a világ egyik legtisztább, iparilag legkevésbé szennyezett környezetében fejlesztette ki, és ezt a környezetbarát technológiát telepítette Magyarországra is. A Várpalotán működő európai üzemben a méltán népszerű Gerard tetőcsalád teljes termékválasztékát gyártják. A magyarországi üzem és az önálló helyi menedzsment elkötelezett aziránt, hogy a legkiválóbb tetőfedő termékek gyártásával eleget tegyen a változatos vevői elvárásoknak, és tovább emelje a Gerard termékek vevőszolgálatának közismerten magas színvonalát.
Márkanevek: Gerard
További hírek a Szigetelő fóliák termékkategóriában
További hírek a Szigetelések termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  AHI  Roofing  GERARD  tetőfólia  alátéthéjazat  GERARD  Standard  GERARD  Performance  GERARD  Extreme