Új GERARD tetőfóliák

Az AHI Roofing a Construmán mutatja be új termékét, a GERARD alátéthéjazatot

Önálló kiállítóként vesz részt a GERARD Tetőcsalád Magyarország legnagyobb építészeti kiállításán, a Construmán. Standjuknál (AHI Roofing Kft, 'A' pavilon, 110H stand) megtekinthető a teljes tetőcserép portfóliójuk, 7 különböző profillal, mindegyik más színű kőzúzalékkal bevont fedőréteggel.

A szélesebb nagyközönségnek először mutatják be a standjukon az új terméküket, a GERARD alátéthéjazatot, annak mind a három típusát:

- a csúcskategóriát képviselő GERARD Extreme-t
- a négyrétegű, megerősítő PP hálóval is ellátott GERARD Performance-ot,
- végül a széles tömegek számára is megbízható minőséget kínáló GERARD Standard-et.

A tetőfóliákkal kapcsolatos kérdéseikre is örömmel válaszolnak szakembereik a helyszínen, valamint az új terméket részletesen bemutató prospektusok is elérhetőek lesznek standjuknál. Sok szeretettel várják partnereiket és minden érdeklődőt.

A GERARD alátéthéjazatok kiváló páraáteresztési jellemzőket kínálnak, amelyek rendkívül fontosak a tetőszerkezet építése során kialakult pára, és az építkezés után az építőanyagokban felgyülemlett nedvesség elvezetése esetén.

A tetők alatti alátéthéjazatot az alábbi ábrán látható séma szerint használják:
GERARD tetőfóliák
GERARD tetőfóliák
Galéria

A GERARD alátéthéjazatok amellett, hogy környezetbarátak, egészség szempontjából is biztonságosak. Kiválóan működő hőszigetelést biztosítanak, amelynek köszönhetően közvetetten befolyásolják az épület fűtéséhez használt energia mennyiségét (kevesebb CO₂-kibocsátás, kisebb fűtésszámla). Ezenfelül újrahasznosíthatók is.

A GERARD tetőfóliákat három kategóriában kínálják:

GERARD Standard
Alátéthéjazat, 150 g/m² tömegű, nem szőtt polipropilénnel, minden oldala mikroporózus polipropilén réteggel van bevonva, diffúzívan nyitott, kiváló páraáteresztő képesség. Tartós és kopásálló. Szarufára és szarufák közötti hőszigetelésre és deszkázatra fektethető.

GERARD Performance
Rendkívül tartós, négyrétegű alátéthéjazat. 2 réteg polipropilén, nem szőtt és funkcionális TPU monolitikus poliuretán filmréteget tartalmazó laminátum alapon, a negyedik plusz réteg egy megerősítő PP háló, amely nagyobb biztonságot nyújt a tetőfedők számára, de nagyobb ellenállást is biztosítanak a mechanikus sérülésekkel szemben.

GERARD Extreme
Dupla rétegű alátéthéjazat hőre lágyuló poliuretán (TPU) réteggel, ami biztosítja, hogy az alátéthéjazat rendkívül ellenálló legyen a nyúlással és szakadással szemben. A ragasztós laminálási technológiának köszönhetően a tűvel perforált poliészter (PES) anyag szálai egyenletesen el vannak simítva, így zavartalanul biztosítják a tökéletes páraáteresztést. A termékhez 15 éves gyártói garanciát biztosítanak.

GERARD tetőfóliák
GERARD tetőfóliák
Galéria

A GERARD tetőfóliák adataiért és letölthető katalógusáért kattintson a hír alatti termékképre. Amennyiben további információra van szüksége vagy árajánlatot szeretne kérni az AHI Roofing Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

 
GERARD tetőfóliák

A GERARD páraáteresztő és vízzáró tetőfóliák javítják a tetőszigetelés hatékonyságát és hozzájárulnak az épület energiahatékonyságához. Szarufára és szarufák közötti hőszigetelésre és deszkázatra fektethető.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Szigetelő fóliák
Szigetelő fóliák
Szigetelések
Szigetelések
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...