proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új Gerard Alpin tetőprofil


2018. április 20.

A Gerard Alpin profil vulkanikus kőzúzalékkal bevont korrózióálló, alumínium-cink acélból készült

A Gerard az új tetőprofilt Új-Zélandon tervezte, és az európai Alpok természetes kőpala tetői inspirálták. A Gerard Alpin egyedülálló kombinációja a természetes és esztétikus megjelenésnek és az acél rendkívüli ellenálló képességének, elnyűhetetlen erejének.
Az alumínium-cink bevonatos, kőzúzalékkal fedett acél gondoskodik ezekről a kivételes termékelőnyökről. Semmit sem bízva a véletlenre, ezen kívül szupererős polimer akril alapozót és akril fedőmázat alkalmaznak minden egyes GERARD profil esetében.

Gerard Alpin tetőprofil

    Műszaki információ
  • Cserép hossza: 1335 mm
  • Hasznos hossz. 1250 mm
  • Hasznos lejtés irányú méret: 368 mm
  • Cserépszükséglet/m2.: 2.18
  • Legkisebb tetőhajlásszög: 15 (27%)
  • Súly/db.: 2.9 kg
Gerard Alpin tetőprofil
Az Alpin profil, csakúgy, mint a többi Gerard forma, vulkanikus kőzúzalékkal bevont korrózióálló, alumínium-cink acélból készült. Ezért vállalják az Alpinra is az 50 év időjárásállósági garanciát.


A Gerard Alpin tető változat katalógusáért és további információért kattintson a hír alatti termékképre, ha árajánlatot, bővebb felvilágosítást szeretne kérni az AHI Roofing Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Kereskedelmi iroda: H-8100 Várpalota, Fehérvári út 28/14.
Fax: +36 88 552 830
Mobil: +36 30 334 1895
E-mail:
Web: www.gerard.hu
Mészáros Ede
kereskedelmi képviselő, Bp. és Nyugat-Magyarország +36 30 670 0161
   
   
   
Európai gyár: 8100 Várpalota, Fehérvári út 28/14
T: +36 88 552 800, F: +36 88 552 888

Az anyavállalat már 50 éve elkötelezettje a környezettudatos termékgyártásnak. A Gerard termékek gyártástechnológiáját Új-Zélandon, a világ egyik legtisztább, iparilag legkevésbé szennyezett környezetében fejlesztette ki, és ezt a környezetbarát technológiát telepítette Magyarországra is. A Várpalotán működő európai üzemben a méltán népszerű Gerard tetőcsalád teljes termékválasztékát gyártják. A magyarországi üzem és az önálló helyi menedzsment elkötelezett aziránt, hogy a legkiválóbb tetőfedő termékek gyártásával eleget tegyen a változatos vevői elvárásoknak, és tovább emelje a Gerard termékek vevőszolgálatának közismerten magas színvonalát.
Márkanevek: Gerard
Kulcsszavak:  AHI  Roofing  tetőprofil  tető  Gerard  Gerard  Alpin  acéllemez  acéltető  tetőfedés  tetőlemez