Új Geberit csapteleprendszer - Brenta és Piave mosdó csaptelepek

A Geberit mosdó csaptelepeket különálló vagy sormosdókkal felszerelt közforgalmú vizesblokkokba ajánlják

A Geberit Piave és Brenta mosdó csaptelepek kifinomult, fali kivitelű megoldást kínálnak a közforgalmú vizesblokkok számára. Attraktív esztétikai megjelenésük mellett a hagyományos, álló változatokkal szemben több helyet biztosítanak kézmosáskor. Könnyebb a mosdót is tisztítani, hiszen az álló csaptelep nincs többé útban.
Az ok, amiért mégis oly kevés automata fali csaptelepet láthatunk, könnyen magyarázható: mostanáig nem igazán volt olyan praktikus megoldás, mely lehetővé tette volna a megbízható tervezést és hibamentes beszerelést. A Geberit új csapteleprendszere kiváló megoldást nyújt ezekre a problémákra.

Innovatív megoldás fali csaptelepekre
A Geberit csapteleprendszer előnyei igencsak egyértelműen megmutatkoznak a fali csaptelepeknél. Míg a beszerelés során eddig gyakran egyedi megoldásokra és improvizációs képességre volt szükség, addig a Geberit mosdó csaptelepek biztonságos tervezést és kivitelezést tesznek lehetővé.

Gyors és egyszerű karbantartás
Nem csak a beszerelés folyamata gyorsabb, de a könnyen hozzáférhető beépítő doboz lehetővé teszi a karbantartási és szervizelési feladatok gyors és könnyű elvégzését is.
A széles termékskála mindenféle alkalmazási területre
Az új Geberit csapteleprendszer 2017 tavaszától kapható; hálózati, elemes és a működéséhez szükséges áram előállítására alkalmas generátorról történő működtetéssel is. Ezenkívül mind a Piave, mind a Brenta kapható fali és álló kivitelben, keverővel és keverő nélkül egyaránt.
Az alábbi videóban Christoph Behling tervező beszél a Geberit csapteleprendszerről

A Geberit Piave és Brenta mosdó csaptelepek letölthető termékismertetőiért kattintson a hír alatti termékképre. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb információ szeretne kérni a Geberit Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
A hírben szereplő termékek
Geberit víztakarékos szerelvények
 
Geberit víztakarékos szerelvények

A közforgalmú vizesblokkoknak számos komoly követelménynek kell megfelelniük, kezdve a higiéniától és az egyszerű karbantartástól a mindennapos használat biztonságán át a vandalizmus elleni védelemig. A gazdaságossági megfontolások kulcsszerepet játszanak a beszerelés és a napi használat során. A Geberit lehetővé teszi olyan megoldások tervezését és beszerelését, melyek esztétikai és működési szempontból is a különböző közforgalmú vizesblokkok igényeihez igazíthatók.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Kapcsolódó hírek
Videó a Geberit Brenta és Piave mosdó csaptelepek beépítéséről
Videó a Geberit Brenta és Piave mosdó csaptelepek beépítéséről
Nem csak a beszerelés folyamata gyorsabb, de a könnyen hozzáférhető beépítő doboz lehetővé teszi az egyszerű karbantartást is
Videó a Geberit Brenta és Piave mosdó csaptelepek beépítéséről
Kategóriák
Fürdőszobai és konyhai csaptelepek
Fürdőszobai és konyhai csaptelepek
Közösségi szaniterek
Közösségi szaniterek
Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek
Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek
Épületgépészet
Épületgépészet
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...