Új Firestone V-Gard páraszabályozó fólia

Nagyobb energiahatékonyságú épületekhez

Az épület külső térelhatárolóinak egyik nagy eleme a tető, amely így jelentős hatással van arra, ahogy az energia be- és kiáramlik az épületbe és az épületből. A páraszabályozó fóliáknak fontos szerepük van ebben. Az energiahatékony és kényelmes környezet megteremtéséhez nem elég hőszigetelést beépíteni. A hőszigetelés csökkenti a hőátadást, míg a páraszabályozó fólia fő feladata, hogy megakadályozza a nedvesség vándorlását a tetőszerkezeten. Kiküszöböli a nedvesség páralecsapódás miatti felgyülemlését, és így biztosítja a hőszigetelés optimális hőteljesítményét. Ezenfelül a megfelelően beépített páraszabályozó fólia légzáróságot is biztosít, így segít csökkenteni az energiaveszteséget.

Új Firestone V-Gard páraszabályozó fólia
Új Firestone V-Gard páraszabályozó fólia

A Firestone V-Gard páraszabályozó fóliát úgy tervezték meg, hogy páraszabályozó rétegként funkcionáljon a Firestone tetőszigetelési rendszerben. Erősített alufóliából készült, öntapadó bitumenes hátlappal, amelyet lehúzható védőfólia borít. Az üvegszál erősítés nagy szilárdságot biztosít a fóliának, ami kiváló mechanikus teljesítményt eredményez. A páraszabályozó fólia az erősítésnek köszönhetően bírja a gyalogos forgalmat és a nagy mechanikai igénybevételt is.

A V-Gard alufólia felületét speciális réteg fedi, amely jelentősen javítja a PU (poliuretán) ragasztók tapadását (1 komponensű és 2 komponensű). A bitumenes hátlap erős tapadást biztosít az alapzathoz. A V-Gard páraszabályozó fólia alkalmazható fém, beton és fa födémen egyaránt. A Firestone V-Gard páraszabályozó fólia standard és tűzálló változatban is kapható.

Új Firestone V-Gard páraszabályozó fólia
Új Firestone V-Gard páraszabályozó fólia
A V-Gard páraszbályozó fólia előnyei

Kiváló páraellenállás
A V-Gard kiváló páraszabályozó réteget képez, páradiffúziós ellenállása Sd érték alapján (páradiffúziós egyenértékű légréteg vastagság) >1,500 m. Ezért a legtöbb tetőhöz alkalmas.

Járhatóság
A páraszabályozó fóliát úgy tervezték meg a mérnökök, hogy nagy legyen a statikus terheléssel és a dinamikus hatásokkal szembeni ellenállása. Erős fizikai tulajdonságai miatt közvetlenül lehet alkalmazni fémburkolaton, így csökkenteni lehet a gyalogos forgalom okozta szakadásokat.

Hideg beépítés - Biztonságos és könnyű
Beépítése az egyrétegűség elvén alapul: 100%-ban hideg és felhasználóbarát eljárás, amelyhez nem szükséges nyílt láng használata. A páraszabályozó fóliát alapozó segítségével a legtöbb felületre fel lehet ragasztani, például betonra, furnérlemezre, OSB-re és fém födémre. Fém födém esetén nincs szükség alapozóra, hacsak a helyi előírások másként nem rendelkeznek. A páraszabályozó fólia 1,08 m széles, így az átfedés a legtöbb fém födém esetén a borda közepére kerül. Ez megkönnyíti a beépítést, ideértve a letekerést is. A védőfólia könnyen eltávolítható, és a beépítéshez két ember is elég.

Előnyomatott átfedés jelzések
A páraszabályozó fólia mindkét oldalára átfedés jelzések vannak nyomtatva, amelyek még könnyebbé teszik a beépítést.

Hatékony légzárás
A páraszabályozó fólia szinte minden alapzaton alkalmazható, akár téglafalon is. Minimalizálja a levegőszivárgást, és hozzájárul az épület általános energiahatékonyságához.

Kiváló alapzat PU (poliuretán) ragasztóval felragasztott hőszigetelés alá
A páraszabályozó fólia felülete kiváló alapzatot biztosít hőszigetelő táblák felragasztására, ha mechanikus rögzítés nem lehetséges.

Kiváló tapadás
A páraszabályozó fóliának többféle alapzaton is kiváló a szélterhelés-ellenállása.

Szerezzen be mindent egy forrásból
A páraszabályozó fólia magas teljesítményt biztosít, és kompatibilis minden - a Firestone által gyártott - további tetőszigetelési rendszerelemmel.

Új Firestone V-Gard páraszabályozó fólia
Új Firestone V-Gard páraszabályozó fólia
A hírben szereplő termékek
Firestone V-Gard páraszabályozó fólia
 
Firestone V-Gard páraszabályozó fólia

A Firestone V-Gard páraszabályozó rétegként funkcionál a Firestone tetőszigetelési rendszerben. Erősített alufóliából készült, öntapadó bitumenes hátlappal, amelyet lehúzható védőfólia borít. Az üvegszál erősítés nagy szilárdságot biztosít a fóliának, ami kiváló mechanikus teljesítményt eredményez. A fólia az erősítésnek köszönhetően bírja a gyalogos forgalmat és a nagy mechanikai igénybevételt is. A V-Gard alufólia felületét speciális réteg fedi, amely jelentősen javítja a PU (poliuretán) ragasztók tapadását (1 komponensű és 2 komponensű). A bitumenes hátlap erős tapadást biztosít az alapzathoz. A V-Gard fólia alkalmazható fém, beton és fa födémen egyaránt. A Firestone V-Gard páraszabályozó fólia standard és tűzálló változatban is kapható.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Párazáró fóliák, páraáteresztő fóliák
Párazáró fóliák, páraáteresztő fóliák
Vízszigetelések
Vízszigetelések
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...