proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új Eaton XNH biztosítós szakaszolókapcsoló - Maximális biztonság


2018. július 30.

A legkülönbözőbb igények kielégítésére a gépgyártás, rendszerintegrálás és a hagyományos energiaelosztás területén

Új Eaton XNH biztosítós szakaszolókapcsoló

Az Eaton bemutatja az új generációs NH rendszerű XNH biztosítós szakaszolókapcsolóját. Egyszerű telepítésének köszönhetően nem csak biztonságos, de költséghatékony megoldásokat kínál. Az energiaelosztással foglalkozó cég új biztosítós szakaszolókapcsolója egyben az első biztosítékkal ellátott NH kapcsolóberendezés, amely szabványosan csatlakoztatható a SmartWire-DT-hez. Az XNH termékcsalád széles választékban tartalmaz készüléket és különféle kiegészítőket. Az Eaton így egy olyan készülékcsaláddal lép a piacra, amely még annál is több biztonsági funkciót nyújt, mint amit az MSZ EN 60947-3 (IEC/EN) szabvány előír. A SmartWire-DT-hez, az Eaton intelligens (vezetékes) kommunikációs rendszeréhez való csatlakozáshoz az XNH készülékre egy kommunikációs modul van beépítve. Ez a módszer lehetővé teszi a biztosítóbetét állapotának, a készülék kapcsolási helyzetének és a teljesítményértékek folyamatos ellenőrzését és dokumentálását. Az adatok gateway-eken (átjárók) keresztül továbbíthatók bármilyen alkalmazott ipari buszrendszer számára. Ennek eredményeképpen a felelős személyzet könnyedén fel tudja ismerni a kritikus állapotokat a vezérlőközpontban és azonnal meg tudja találni a probléma forrását.

Új Eaton XNH biztosítós szakaszolókapcsoló

Egy egyedi kialakítás, az FCL (fuse control light) betétfigyelő-rendszer szintén segít csökkenteni egy áramkör leállási idejét hiba esetén. Az FCL egy piros LED segítségével jelzi a hibás biztosítóbetétet a kezelő részére, így a meghibásodott betét azonnal beazonosítható és cserélhető.

Minden XNH biztosítós szakaszolókapcsoló megnövelt érintés elleni védelemmel bír a felső és oldalsó részeken, valamint csavarmentes burkolata fokozott védelmet biztosít a kezelőszemélynek működtetés során. Az Eaton beépített érintésvédelemmel látta el az eszközt, mely biztonságos elválasztást biztosít a készülék áram alatti részei és a kapcsolószekrény között. A készüléket le is lehet zárni, így megakadályozható, hogy illetéktelenek hozzáférjenek. Karbantartás alkalmával a kezelő „parkoló helyzetbe” tudja tenni a fedelet a biztosítékokkal együtt és rögzíteni tudja azt például egy kábelkötegelővel. További jellemzői az áramlopás elleni védelem, borítás minden oldalon és többoldalas csatlakozási technológia, valamint szorítókengyeles, kábelsarus, prizma és kettős prizma csatlakozók. Jelentős időt takaríthat meg a szorítókengyeles (XNH…-BT) változat alkalmazásával, ugyanis ebben az esetben elegendő csak lecsupaszítani a vezeték végét és máris lehet rögzíteni a készülékbe.

Új Eaton XNH biztosítós szakaszolókapcsoló

Az XNH biztosítós szakaszolókapcsolók 00-ás, 1-es, 2-es és 3-as méretben kaphatók. A sorozat jellemzője hogy a 3 pólusú kialakítás mellett rendelkezik 1, 2 és 4 pólusú kialakítással gyűjtősínre, szerelőlapra vagy kalapsínre szerelhető kivitelben. A 60 mm-es sínrendszerhez - például az Eaton Sasy 60i rendszerre - építhető verzió esetén az alsó kábelcsatlakozás könnyen átalakítható felső csatlakozássá. Az XNH készülékcsalád rugalmas és sokrétű megoldásaival kiemelkedik a piacon kapható megoldások közül. Kiemelkedő funkció az FCL betétfigyelés, mely igazán gyors hibafeltárást biztosít kedvező áron. Az Eaton megoldásai gyors és egyszerű telepítést tesznek lehetővé, melyek alkalmasak új beruházásokhoz és felújításokhoz is. Az Eaton több mint 100 éves tapasztalattal a háta mögött, ezzel a termékével is jövőbe mutató megoldásokat nyújt az Ön számára a villamosenergia-gazdálkodás terén.

Amennyiben az Eaton XNH biztosítós szakaszolókapcsolóról bővebb felvilágosítást, a termékekről katalógust vagy árajánlatot szeretne kérni az Eaton Industries Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Cég
Székhely: H-1123 Budapest, Nagyenyed utca 8-14.
Kriszina Palace irodaház
Telefon: +36 1 499 9133
E-mail:
Web: www.eaton.hu
Molnár Gábor
Marketing communication  
   
   
A Klöckner-Moeller cég neve igen régóta ismert Magyarországon, mint kiváló minőségű, megbízható elektromos és elektronikus ipari készülékek és berendezések gyártója. A német cég 1995-ben Klöckner Moeller Hungaria Kft. néven megalapította kizárólagos tulajdonú magyarországi leányvállalatát. A cég életét azóta a töretlen fejlődés jellemzi. 2008-ban az amerikai Eaton Corporation 100%-ban felvásárolta a Moeller cégcsoportot, ezáltal szakmai befektetőként kizárólagos tulajdonosává vált. A Moeller Electric Kft. hivatalos neve 2010. májustól Eaton Industries Kft.
Márkanevek: Moeller, Eaton
További hírek a Terhelés- és szakaszolókapcsolók, biztosítós kapcsolók, átkapcsolók termékkategóriában
További hírek a Kisfeszültségű villamosenergia-elosztás termékkategóriában
További hírek az Épületvillamosság termékkategóriában
Kulcsszavak:  Eaton  XNH  biztosítós  szakaszolókapcsoló  FCL  (fuse  control  light)  betétfigyelő-rendszer  energiaelosztás