Új Eaton 5P energiahatékony vonali-interaktív UPS, fejlett LCD kijelzővel és energiamérő funkciókkal

Ideális védelem szerverek, hálózat és tárolóeszközök számára

Kezelhetőség
 • Az új, grafikus LCD kijelző világos információkat nyújt az UPS állapotáról, és a mérések eredményeit egyetlen képernyőn jeleníti meg (hét nyelven). Továbbfejlesztett konfigurációs képességek is elérhetők a könnyen használható navigációs gombok segítségével.
 • Az 5P méri az energiafelhasználást és kijelezi a kWh értékeket az LCD kijelzőn és az Eaton energiagazdálkodási szoftver segítségével.
 • A terhelésiszegmens-vezérlés lehetővé teszi a nem elsőrendű fontosságú berendezések leállítását áramkimaradás esetén az akkumulátoridő kritikus fontosságú eszközök számára történő maximalizálása érdekében. A terhelésiszegmens-vezérlés segítségével lehetséges a „kiakadt” hálózati berendezés távoli újraindítása, vagy ütemezett kikapcsolások és szekvenciális indítások kezelése.
 • Az 5P soros és USB-kapcsolódást kínál, ezen kívül egy plusz bővítőhelyet biztosít egy opcionális kommunikációs kártya számára (SNMP/Web-kártya vagy relékártya számára). Az UPS-hez mellékelt Eaton Intelligent Power® szoftvercsomag kompatibilis az összes nagyobb operációs rendszerrel, beleértve a VMware és Hyper-V virtualizációs szoftvereket is.
Teljesítmény és hatékonyság
 • Energiahatékony UPS: az 5P optimalizált elektromos kivitelével akár 98%-os hatékonyságot is képes nyújtani, csökkentve a hűtési- és villamos energia költségeket.
 • Tiszta, szinuszos kimenet: akkumulátor üzemmódban az 5P kiváló minőségű kimeneti jelet biztosít bármely hozzá kapcsolódó, érzékeny berendezésnek, például PFC (korrigált teljesítménytényezőjű) szervereknek.
 • Beállítható tűrés és érzékenység: a felhasználók a bemeneti feszültségablak vagy a beállítható bemeneti hullámforma érzékenység növelésének segítségével (LCD kijelzőn vagy szoftveresen) maximalizálhatják az akkumulátor élettartamát, hogy az UPS az adott környezetnek (például generátoros táplálás) megfelelően üzemelhessen.
Rendelkezésre állás és flexibilitás
 • Az 5P kapható torony vagy rack 1U kivitelben – kiemelkedő, akár 1,1 kW-os energiasűrűséget biztosítva mindössze 1U magasságú fiókban.
 • Erősebb, hosszabb akkumulátor-élettartam: az Eaton ABM® akkumulátorkezelési technológia egy innovatív, háromfokozatú töltési módszert alkalmaz, amellyel akár 50%-kal meghosszabbítható az akkumulátor élettartama.
 • Az akkumulátorokat üzem közben is lehet cserélni anélkül, hogy a csatlakoztatott berendezést bármikor le kellene kapcsolni. Egy opcionális karbantartási modullal akár az egész UPS-t is ki tudja cserélni üzem közben.
Ideális védelem a következők számára:
 • szerverek
 • hálózat
 • tárolóeszközök
Torony és rack 1U kivitelben rendelhető
 
Az Eaton 5P UPS letölthető adatlapjáért kattintson a hír alatti termékképre, ha árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni az Eaton Industries Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
A hírben szereplő termékek
Eaton szünetmentes tápegységek
 
Eaton 1-fázisú szünetmentes tápegységek

Áramvédelem számítógépek és perifériák részére.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Szünetmentes áramforrások
Szünetmentes áramforrások
Áramforrások, áramfejlesztők
Áramforrások, áramfejlesztők
Épületvillamosság
Épületvillamosság
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...