proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új COROCORD Frisbee mászókombinációk


2015. június 08.

Nagy méretük miatt egyszerre sok gyermek játékigényét elégíti ki


A Kompan Képviselet a színes hagyományos, a természetbe illeszkedő, valamint modern játszótéri berendezéseket és sportpályákat gyártó dán KOMPAN A/S játékain kívül, a térhálókat és kötélpiramisokat gyártó német COROCORD cég játékait is forgalmazza kizárólagos joggal Magyarországon.
A COROCORD hálók, mászókombinációk magas fokon fejlesztik a gyermekek koordináció képességét, és egyensúly érzékét. Világszerte az egyik közkedvelt mászókombinációi közé tartozik a COROCORD Rope Loop termékcsoport.

A COROCORD Rope Loop termékek figyelemre méltó, egyedi tervezésű játékok, szokatlan színeivel és formáival feldobják a szürke városi hangulatot és már messziről is nagy feltűnést kelt.
 
A legnagyobb testvér a kígyóról elnevezett kék Python (piton), mely nagy szintkülönbségekkel van kialakítva, a piros Anemone-n három irányba lehet elkalandozni, a kisebb testvérek a sárga Boomerang (bumeráng), a zöld Wave (hullám).
A legújabb variáció a narancs, kék, zöld színben és különböző méretben (6;8;12 m átmérőjű) is rendelhető Frizbi, mellyen lemászás nélkül visszatérhetnek a gyerekek a kiinduló ponthoz.

A tartóoszlopok, a formát kialakító csövek tüzihorganyzott, acélból, a kötelek 6 egyforma ø19mm, acélbetétes sodrony erősítésű, UV stabilizált polipropilén bevonatú, környezetbarát műanyagok felhasználásával készülnek.

A gyermek játékát emlékezetessé teszi a megannyi kiegészítő, melyek a membrán csúszdák, szabadon lengő inda kötelek, hálós tölcsérek, fészek hinták, kapaszkodók, felmászó létrák, felmászó kötelek, tányéros hinták. Nagy méretük miatt, egyszerre sok gyermek játékigényét elégíti ki, erre a játékra biztosan nem kell sorban állni.A COROCORD Rope Loop és Frisbee letölthető adatlapjait megtalálja a hír alatti termékképekre kattintva. Amennyiben árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a KOMPAN Képviselet munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1117 Budapest, Hunyadi János út 3., D. épület
Telefon: +36 1 481 0620
Fax: +36 1 481 0622
E-mail:
Web: www.kompankepviselet.hu
Cseke Dóra
  +36 20 536 4525
   
   
   
A KOMPAN 1970 óta gyárt játszótéri berendezéseket.
A KOMPAN Képviselet 1991 óta van jelen a hazai piacon. Céljuk, hogy az igények és lehetőségek figyelembevételével olyan játszótereket hozzanak létre közterületeken, gyermekintézményekben és magánkertekben egyaránt, melyek a biztonságos használat és a kiemelt eszközminőség mellett maximálisan megfelelnek a gyermekek játékigényének, aktivitásának, fantáziájának és kreativitásának, valamint a környezetvédelmi szempontoknak – hosszútávon is.
Márkanevek: Corocord
További hírek a Játszótéri és játszóházi berendezések termékkategóriában
További hírek a Színházak, sportlétesítmények, játszóterek berendezései termékkategóriában
További hírek a Berendezések termékkategóriában
Kulcsszavak:  COROCORD  Rope  Loop  Frisbee  Super  Mega  Giga  Python  Anemone  Wave  Boomerang  játszótér  játék  mászóka