proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új Bonobit HS a Ceresit-től


2010. október 08.

Kiváló alapozó és kellősítő anyag

A Ceresit 2010. augusztusában egy új Bonobit termékkel jelent meg a piacon, melynek neve: Bonobit HS. Nevét onnan kapta, hogy sűrűsége a Bonobit H (híg) és Bonobit S (sűrű) között van.

Jellemzői:
 
 • Kiváló alapozó és kellősítő anyag
 • Rendkívül gazdaságos
 • Fém- és betonfelület esetén korrózió elleni bevonatot képez

 • A felület előkészítése:
  A Ceresit Bonobit® HS csak megfelelően szilárd, száraz, tiszta felülethez tapad tökéletesen. Ezért fontos a felület portalanítása és a laza részek eltávolítása.

  Alkalmazási terület:
  Fém- és szilikátalapú felület kellősítésére bitumenes vízszigetelő lemez alkalmazása előtt, valamint fémfelületek korrózió elleni védelmére alkalmazható, száraz felületen.

  Felhordás:
  Az anyagot felhordás előtt alaposan keverje fel. Esetleges besűrűsödése esetén 5–10% lakkbenzint hozzákeverve hígítható. Alkalmazása +5°C és +30°C közötti felületi és levegő hőmérséklet esetén javasolt. Felhordása ecsettel vagy a bitumen felhordásához használatos kefével javasolt. Belső térben az oldószer párolgása miatt a folyamatos szellőztetésről gondoskodni kell.

  Fontos tudnivalók:
  A felhasználás során ügyelni kell arra, hogy az anyag tűzveszélyes, tehát tárolása és felhasználása során a nyílt láng használata és a dohányzás tilos. A mázolás és száradás ideje alatt megfelelő szellőzést kell biztosítani. Zárt helyiségekben, aknákban történő használat esetén csak biztonsági világítás használható. Az anyagot melegíteni tilos!

  Kiszerelés:
  5 literes és 23 literes fémkannában
  A termék szavatossági ideje 24 hónapra változott.

  A Ceresit Bonobit HS a 25/2006-es VOC rendelet szerint nem esik bele a szabályozásba, mivel a szerves oldószertartalma kisebb, mint 350 g/l.  Ha a Cersit Bonobit HS alapozóval kapcsolatban árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a Henkel Magyarország Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
   

  Cég
  Székhely: H-1113 Budapest, Dávid F. u. 6.
  Telefon: +36 1 372 5555
  Fax: +36 1 209 1543
  E-mail:
  Web: www.cimsec.hu
  Web: www.ceresit.hu
  Husz Máté
    +36 30 816 2202
     
     
     
     
  A Henkel Magyarország Kft. – jogelődjeivel együtt – 1987 óta működik Magyarországon. Tulajdonosa a bécsi székhelyű Henkel Central Easten Europe. A vállalat hazánkban három üzleti területen folytatja tevékenységét: Laundry & Home Care, Beauty Care és Adhesive Technologies.
  A Laundry & Home Care üzletág olyan jól ismert és nagyrészt piacvezető márkák értékesítésével foglalkozik, mint a Biopon, a Persil és a Tomi mosószerek, a Silan öblítő, illetve a takarítószerek közül a Bref, a Clin, a Sofix, és az Opti.
  A Beauty Care üzletág a haj-, test- és szájápolás területén kínál kiváló, népszerű világmárkákat, ezek többek közt a Fa, a Palette, a Syoss, a Taft, és a Vademecum. Professzionális felhasználásra készülnek a Schwarzkopf Professional fodrászati termékek.
  Az Adhesive Technologies üzletág egyrészt lakossági és szakipari ragasztóanyagokat kínál irodai, barkács és építési területekre (Ceresit, Cimsec, Pattex, Pritt), másrészt ipari felhasználáshoz forgalmaz ragasztó, tömítő és felületkezelő anyagokat, illetve technológiákat (Loctite, Bonderite, Technomelt, Teroson, Aquence).
  A Henkel Magyarország Kft. jelenleg két gyárban folytat termelést.
  Körösladányban mosó- és háztartási tisztítószereket állítanak elő. A Henkel gyár a vállalat közép-kelet-európai régiójának egyik legjelentősebb ellátó központja.
  2012-ben zöldmezős beruházással épült meg a Komárom-Esztergom megyei Környén a Henkel új ragasztógyára, ahol jelenleg vizes bázisú és elektronikai ragasztóanyagok készülnek.
  A Henkel magyarországi központja Budapesten található.
  Márkanevek: Ceresit, Cimsec
  További hírek a Vízszigetelő bevonatok, vízzáró habarcsok termékkategóriában
  További hírek a Szigetelések termékkategóriában
  További hírek az Építés termékkategóriában
  Kulcsszavak:  Henkel  Ceresit  Bonobit  HS  alapozó  kellősítő  anyag  vízszigetelés  kehető