proidea.hu online termékinformációs katalógus

Tubosider tározó tartályok a Pureco kínálatában


2012. március 12.

Acél olajleválasztókkal, csapadék- és tűzívíztározó tartályokkal bővült a termékkínálatuk

Az USA-ban és az Egyesült Királyságban közel 100 éves hagyománnyal rendelkező technológia ért el Közép-Európába:
2011 nyarától kezdődött együttműködésük a Tubosider Hungária Kft-vel, így tovább bővült termékpalettájuk acél olajleválasztókkal, csapadék- és tűzívíztározó tartályokkal. A korcolt tűzihorganyzott acélból készült termékeiket a szerkezetből adódóan moduláris rendszer (akár több ezer m3 térfogat), változatos felhasználási terület (locsolóvíz-, zápor-, tűzívíz-, szennyvíz tározás, csapadékvíz elvezetés, áteresz) közúti "A" teherbírás, könnyű telepíthetőség jellemzi.

Átmérők: 500-2900 mm közötti kialakítás, azonos átmérőjű csatlakozás lehetőségével.

Az ÉME-engedéllyel rendelkező termékeket cégcsoportjuk hazánkon kívül kizárólagosan forgalmazza Csehországban, Szlovákiában és Romániában.

    Néhány hazai referencia:
  • Győr KITE, - 220 m³ tűzivíztározó tartály
  • Bp. XVI. ker Tiszakömlő u. - 33 m³, esővíz tározó tartály, valamint fölös csapadékvíz szikkasztása
  • Somlóvásárhely Pálinkafőzde, 3x24 m³ kommunális és technológia szennyvíz tározó tartályok
    Angliai referenciák:
  • Tesco Superstore, Hanley - 2200 m³ záportározó rendszer
  • Greenhead & Beechcliffe SEN Schools - "Twinstore" kb.6500 m³ záportározó és szikkasztó rendszer
  • The Roehampton Club - kb. 4400 m³ záportározó és esővízgyűjtő rendszer
A Pureco Kft. az általa forgalmazott termékekre 5+5 év garanciát vállal.
A tervező-fejlesztő hátterük segítségével új, gazdaságos megoldásokat kínálnak partnereiknek.


A Tubosider termékekkel kapcsolatban árajánlatot, bővebb felvilágosítást vagy katalógust kérje a Pureco Kft. munkatársától, használva a megfelelő gombot.
 

Cég
Székhely: H-1118 Budapest, Rétköz u.5.
Telefon: +36 1 224 0670
Fax: +36 1 224 0679
E-mail:
Web: www.pureco.hu
Koncsikné Káli Andrea
kommunikáció/marketing +36 30 426 7624
   
   
   
A Pureco Kft. 2006 óta meghatározó szereplő a csapadékvíz-tisztítás, elvezetés, tározás, az ivóvíztisztítás, valamint a szennyvíztisztítás területén.
A környezetvédelem melletti elkötelezett tevékenységükkel, az élhető és tiszta természet megteremtésének, védelmének szem előtt tartásával, fenntartható, komplex és egyedi javaslatokat kínálnak ügyfeleiknek.
Értékálló termékeik és technológiáik között olaj- és zsírfogók, különböző funkciójú és anyagú, nagy térfogattal rendelkező tartályok, résfolyókák, csapadékvíz szikkasztók, ivóvíz és tűzivíz valamint szennyvíz vezetékek csőanyagai (gömbgrafitos öntöttvas, illetve kőagyag) éppúgy megtalálhatók, mint a kommunális és ipari szennyvíztisztító technológiák, telepek.
Szolgáltatásaikon belül engedélyezési eljárások lebonyolításával, leválasztó technológiák szervizelési és üzemeltetési feladataival, meglévő berendezések modernizációjával, bővítésével, hatásfoknöveléssel, laboratóriumi vizsgálatokkal, elemzésekkel is állnak ügyfeleik rendelkezésére.
Kiemelt szakmai referenciával rendelkeznek az ivóvíztisztítás és a környezetvédelmi kármentesítés területén is, több egyedülálló vízkezelő rendszert tervezésével és kivitelezésével járulhatnak hozzá a fenntarthatósághoz.
A vízgazdálkodás területén komplex megoldásokat kínálnak a hazai és nemzetközi piacon. Céljuk az, hogy megőrizzék, és hosszú távon biztosítsák az élet forrását jelentő vizet, emeljék és láttassák annak értékét, valamint az azt szolgáló infrastruktúra költséghatékony és fenntartható fejlesztésének szükségességét. Ügyfeleik igényeinek és elvárásainak megfelelő, hiteles, az ő lehetőségeihez képes optimális, igazi megoldások nyújtására, innovatív, versenyképes vizes szaktudásuk, szakma közéleti szerepvállalásuk széles körű hasznosítására törekszenek.
További hírek a Tartályok termékkategóriában
További hírek a Mélyépítés termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  pureco  csapadéktartály  tubosider