Továbbfejlesztett PREFA rombusz elem

A kisebb szerkezeti vastagságnak köszönhetően harmonikusabb a megjelenése

A klasszikus rombusz elem a tetőfedés egyik hagyományos módja. Sikerének titka az időtlen eleganciában rejlik, mely egyaránt alkalmassá teszi történelmi épületek felújítására és a modern építészet számára. Az alumínium-specialista PREFA mind megjelenését, mind műszaki tartalmát tekintve frissítette a rombusz elemét.
Megjelenésében az átdolgozott PREFA rombusz elem az újonnan kialakított csúcsáról ismerhető fel. A kisebb szerkezeti vastagságnak köszönhetően összességében harmonikusabb a megjelenése, ami a klasszikus tetőképet pozitívan befolyásolja.
Az új PREFA rombusz elem könnyebbnek és elegánsabbnak hat, ami mindenekelőtt a modern építészetben előnyös. Ezzel együtt a markáns rombusz formájú megjelenés az új rombusz elemnél is megtalálható.
Mike Bucher, a PREFA cégcsoport ügyvezetője így nyilatkozott: "Termékeink konzekvens továbbfejlesztése számunkra nagyon fontos. Mindig találhatunk egy olyan részletet, melyen még tovább lehet javítani. A PREFA rombusz elemnél ez tökéletesen sikerült, és erre nagyon büszkék vagyunk."
Az új fejlesztésű csúcs előnye nem csupán a megjelenésben, hanem a gyakorlati használat során is megmutatkozik. Amíg a régi rombusz elemmel csak a 25° feletti hajlásszögű tetőket lehetett lefedni, addig az új fejlesztésű PREFA rombusz elem már 22° felett beépíthető. A PREFA minőséggel szembeni elvárásoknak, úgy mint "viharálló" és "törésálló" ilyen hajlásszög mellett is megfelel a termék, amire a PREFA garanciát is biztosít.
A fény és árnyék játéka az új PREFA rombusz elemnél még izgalmasabbá vált.
Az innovatív PREFA P.10 bevonat az alumínium alapanyagot még erősebbé teszi, és amellett, hogy maximális UV-, szín- és időjárásállóságot biztosít, matt megjelenést kölcsönöz a felületnek. Erre a PREFA - éppúgy, mint az alumínium alapanyagra - egyedülálló, 40 év garanciát biztosít.
A PREFA rombusz elem a következő P.10 színekben érhető el:
  • barna P.10
  • antracit P.10
  • rozsdavörös P.10
  • világosszürke P.10
  • márványszürke P.10
A PREFA rombusz elemmel kapcsolatban részletes termékismertetőért kattintson a hír alatti termékképre, ha árajánlatot, bővebb felvilágosítást vagy katalógust szeretne kérni a PREFA Hungária Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

PREFA tetőfedő rombusz 29x29
 
PREFA tetőfedő rombusz 29x29

Az ideális tető különleges kihívásokhoz: A rendkívül robusztus,kis formátumú tetőfedő rombuszok a korcolásos technika és a speciális rögzítési rendszer következtében különösen vihar- és időjárásállóak, és extrém feltételek mellett is megállják a helyüket. Csekély, 2,60 kg/m² súlyukkal a PREFA tetőfedő rombuszoknem csak új tető fedésére vagy felújításra szolgálnak, hanem sérülésmentes, régi fedélszékekhez is alkalmasak. A PREFA tetőfedő rombusszal fedett tetők elegáns felületi struktúrájukkal optikailag is felhívják magukra a figyelmet.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Kiselemes fém tetőburkolatok és homlokzatburkolatok
Kiselemes fém tetőburkolatok és homlokzatburkolatok
Tetők, homlokzatok
Tetők, homlokzatok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...