proidea.hu online termékinformációs katalógus

Továbbfejlesztett PREFA rombusz elem


2011. szeptember 01.

A kisebb szerkezeti vastagságnak köszönhetően harmonikusabb a megjelenése

A klasszikus rombusz elem a tetőfedés egyik hagyományos módja. Sikerének titka az időtlen eleganciában rejlik, mely egyaránt alkalmassá teszi történelmi épületek felújítására és a modern építészet számára. Az alumínium-specialista PREFA mind megjelenését, mind műszaki tartalmát tekintve frissítette a rombusz elemét.
Megjelenésében az átdolgozott PREFA rombusz elem az újonnan kialakított csúcsáról ismerhető fel. A kisebb szerkezeti vastagságnak köszönhetően összességében harmonikusabb a megjelenése, ami a klasszikus tetőképet pozitívan befolyásolja.
Az új PREFA rombusz elem könnyebbnek és elegánsabbnak hat, ami mindenekelőtt a modern építészetben előnyös. Ezzel együtt a markáns rombusz formájú megjelenés az új rombusz elemnél is megtalálható.
Mike Bucher, a PREFA cégcsoport ügyvezetője így nyilatkozott: "Termékeink konzekvens továbbfejlesztése számunkra nagyon fontos. Mindig találhatunk egy olyan részletet, melyen még tovább lehet javítani. A PREFA rombusz elemnél ez tökéletesen sikerült, és erre nagyon büszkék vagyunk."
Az új fejlesztésű csúcs előnye nem csupán a megjelenésben, hanem a gyakorlati használat során is megmutatkozik. Amíg a régi rombusz elemmel csak a 25° feletti hajlásszögű tetőket lehetett lefedni, addig az új fejlesztésű PREFA rombusz elem már 22° felett beépíthető. A PREFA minőséggel szembeni elvárásoknak, úgy mint "viharálló" és "törésálló" ilyen hajlásszög mellett is megfelel a termék, amire a PREFA garanciát is biztosít.
A fény és árnyék játéka az új PREFA rombusz elemnél még izgalmasabbá vált.
Az innovatív PREFA P.10 bevonat az alumínium alapanyagot még erősebbé teszi, és amellett, hogy maximális UV-, szín- és időjárásállóságot biztosít, matt megjelenést kölcsönöz a felületnek. Erre a PREFA - éppúgy, mint az alumínium alapanyagra - egyedülálló, 40 év garanciát biztosít.
A PREFA rombusz elem a következő P.10 színekben érhető el:
  • barna P.10
  • antracit P.10
  • rozsdavörös P.10
  • világosszürke P.10
  • márványszürke P.10
A PREFA rombusz elemmel kapcsolatban részletes termékismertetőért kattintson a hír alatti termékképre, ha árajánlatot, bővebb felvilágosítást vagy katalógust szeretne kérni a PREFA Hungária Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-2058 Budaörs, Gyár u. 2.
Postacím: H-2058 Budaörs, Pf. 80.
Telefon: +36 23 511 670
Fax: +36 23 511 675
E-mail:
Web: www.prefa.hu
Kovács Tímea
pénzügyi- és logisztikai vezető  
   
   
   
   
Az alumínium feldolgozása terén szerzett hihetetlen tapasztalatnak köszönhetően a PREFA-nak nincs versenytársa az alumínium tetőfedőanyagok és ereszcsatornarendszerek gyártása terén. 1946-ban a salzburgi Gödl bádogos és tetőfedőmester kifejlesztette az alumínium cseréplemezt, amelynek a PREFA nevet adta. 1966-ban jelent meg a piacon az egységes PREFA termékcsoport Ausztriában. Ez még natúr fedőelemekből állt. Ezt 1978-ban követte az első ráégetett lakkbevonattal ellátott PREFA cseréplemez és a bevonatos alumíniumszalagok piaci bevezetése a bádogosok igényeinek kielégítésére. 1990-től kezdődően a PREFA folyamatosan építette ki hálózatát a nyugat-európai országokban (Németország, Hollandia, Svájc), majd 2003-tól a közép-kelet-európai országokban alapítottak leányvállalatokat (Csehország, Magyarország, Lengyelország). Jelenleg két gyáregységben - Ausztriában (Marktl/Lilienfeld), Németországban (Wasungen) - állítják elő a PREFA Hungária Kft. által forgalmazott termékeket. A PREFA termékek alapanyaga alumíniumötvözet (AlMn1Mg0,5 az EN 573 szabvány szerint), a festékbevonat pedig korszerű PP99 poliamid-poliuretán lakkbevonat. Minden termék megfelel az EN, DIN, ÖNORM szabványok előírásainak, valamint a hatályos magyar előírásoknak (ÉME A-736/2001).
További hírek a Kiselemes fém tetőburkolatok és homlokzatburkolatok termékkategóriában
További hírek a Tetők, homlokzatok termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  prefa  rombusz  elem  tető  tetőfedés