Új Teka csaptelep családok

A Soller család minimalista, szögletes formával, az Itaca család eddig nem látott formai világgal rendelkezik

Folyamatosan változnak a stílusok, az ízlések, vissza-visszatérnek az egyes trendek. Hol a kerek, íves, klasszikus formák, máskor a minimalista szögletes és újszerű design veszi át az uralmat.

2018-ban két új családdal bővült a Teka választéka: Soller és Itaca.

Soller csaptelep
Soller csaptelep


A Soller a Teka csaptelepek legfelső kategóriája. Minimalista, szögletes formájával illeszkedik a mai trendekhez. A Soller mosdók két méretben érhetőek el: M és L. A fogantyú a testtel tökéletes összhangot mutat, egymással párhuzamosan futnak. A szögletes, letisztult forma előnye, hogy a csaptelepet könnyű tisztán tartani. Az úgynevezett s-pointer perlátoron tetszőlegesen állíthatjuk a vízsugár irányát, melynek segítségével akár 60%-os vízmegtakarítást is elérhetünk.

A zuhany csaptelep aszimmetrikus elrendezésű, a fogantyú ki van tolva a csaptelep szélére, a takarótányér szögletes. A kádtöltő rejtett kifolyócsővel rendelkezik. Rejtett állapotban a kézizuhany irányából folyik a víz. A kifolyócső kihajtásával - ami egyben zuhanyváltóként is funkcionál - érhetjük el a kádtöltő funkciót.

Soller zuhanycsaptelep
Soller zuhanycsaptelep


A termosztátos csaptelep a hagyományos hengerforma helyett szögletes formát kapott, így illeszkedve a család többi tagjához.
A Soller Dual Control zuhanyrendszer a termosztátos csaptelephez hasonlóan hideg érintés rendszerrel rendelkezik.

Az Itaca család eddig nem látott formai világgal rendelkezik. A mosdó csaptelepek három mérettel képviseltetik magukat: S, L és XL, az egyre szélesebb méret és formaválasztékban elérhető mosdókagylókhoz és mosdótálakhoz igazodva. A csaptelepekkel akár 60%-os vízmegtakarítást is elérhetünk.

Itaca csaptelep
Itaca csaptelep


A kádtöltő és zuhany csaptelep hideg csapteleptest rendszerrel van ellátva, ezáltal biztonságos használatot biztosítva. A kádtöltő érdekessége, hogy az automata zuhanyváltó nem  a kifolyócső tetején, hanem annak oldalán kapott helyet.

Az Itaca zuhanyrendszer 250 mm-es vízkőmentes zuhanyfejjel, 3 funkciós vízkőmentes kézizuhannyal és csavarodásmentes PVC gégecsővel érhető el.

Itaca zuhanyrendszer
Itaca zuhanyrendszer


A Teka Soller és Itaca csaptelepek letölthető katalógusaiért kattintson a hír alatti termékképekre. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a Teka Magyarország Zrt. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

Itaca fürdőszobai csaptelep család
 
Itaca fürdőszobai csaptelep család

Mosdó, bide, kádtöltő és zuhany csaptelep. Egy és két utas süllyesztett zuhany csaptelep és zuhanyrendszer.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Soller fürdőszobai csaptelep család
 
Soller fürdőszobai csaptelep család

Mosdó csaptelep, bide csaptelep, kádtöltő csaptelep, zuhany csaptelep, termosztátos zuhany csaptelep. Dual control zuhanyrendszer, zuhanyrendszer termosztátos csapteleppel.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Önelzáró, infraérzékelős, termosztátos és orvosi csaptelepek
Önelzáró, infraérzékelős, termosztátos és orvosi csaptelepek
Csaptelepek
Csaptelepek
Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek
Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek
Épületgépészet
Épületgépészet

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...