proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új Teka csaptelep családok


2018. december 06.

A Soller család minimalista, szögletes formával, az Itaca család eddig nem látott formai világgal rendelkezik

Folyamatosan változnak a stílusok, az ízlések, vissza-visszatérnek az egyes trendek. Hol a kerek, íves, klasszikus formák, máskor a minimalista szögletes és újszerű design veszi át az uralmat.

2018-ban két új családdal bővült a Teka választéka: Soller és Itaca.

Soller csaptelep

A Soller a Teka csaptelepek legfelső kategóriája. Minimalista, szögletes formájával illeszkedik a mai trendekhez. A Soller mosdók két méretben érhetőek el: M és L. A fogantyú a testtel tökéletes összhangot mutat, egymással párhuzamosan futnak. A szögletes, letisztult forma előnye, hogy a csaptelepet könnyű tisztán tartani. Az úgynevezett s-pointer perlátoron tetszőlegesen állíthatjuk a vízsugár irányát, melynek segítségével akár 60%-os vízmegtakarítást is elérhetünk.

A zuhany csaptelep aszimmetrikus elrendezésű, a fogantyú ki van tolva a csaptelep szélére, a takarótányér szögletes. A kádtöltő rejtett kifolyócsővel rendelkezik. Rejtett állapotban a kézizuhany irányából folyik a víz. A kifolyócső kihajtásával - ami egyben zuhanyváltóként is funkcionál - érhetjük el a kádtöltő funkciót.

Soller zuhanycsaptelep

A termosztátos csaptelep a hagyományos hengerforma helyett szögletes formát kapott, így illeszkedve a család többi tagjához.
A Soller Dual Control zuhanyrendszer a termosztátos csaptelephez hasonlóan hideg érintés rendszerrel rendelkezik.

Az Itaca család eddig nem látott formai világgal rendelkezik. A mosdó csaptelepek három mérettel képviseltetik magukat: S, L és XL, az egyre szélesebb méret és formaválasztékban elérhető mosdókagylókhoz és mosdótálakhoz igazodva. A csaptelepekkel akár 60%-os vízmegtakarítást is elérhetünk.

Itaca csaptelep

A kádtöltő és zuhany csaptelep hideg csapteleptest rendszerrel van ellátva, ezáltal biztonságos használatot biztosítva. A kádtöltő érdekessége, hogy az automata zuhanyváltó nem  a kifolyócső tetején, hanem annak oldalán kapott helyet.

Az Itaca zuhanyrendszer 250 mm-es vízkőmentes zuhanyfejjel, 3 funkciós vízkőmentes kézizuhannyal és csavarodásmentes PVC gégecsővel érhető el.

Itaca zuhanyrendszer

A Teka Soller és Itaca csaptelepek letölthető katalógusaiért kattintson a hír alatti termékképekre. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a Teka Magyarország Zrt. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-9201 Mosonmagyaróvár, Terv u. 92. Pf.: 60
Telefon: +36 96 574 500
Fax: +36 96 574 501
E-mail:
Web: www.mofem.hu
Web: http://www.tekaindustrial.com/hu
Bőr Zoltán
Területi Vezető, Projekt Manager +36 30 640 4863
   
   
   
   
A Teka Magyarország Zrt.-t 1900-ban alapították Mosonmagyaróváron, ma Magyarország vezető fémszerelvény gyártója. A MOFÉM 1994-óta a nemzetközileg elismert TEKA csoport tagja, mely 90 leányvállalatot, 34 gyárat üzemeltet világszerte és több mint 60 országban forgalmazza termékeit.
A csaptelepek mellett meg kell említeni a MOFÉM további jelentős termékcsoportjait, melyek a golyóscsapoktól a gázpalack szelepekig öleli fel az épület és ipari szerelvények széles skáláját. Külön kiemelve az új Flexum gömbcsap családot, mely a Magyar Termék Nagydíj Díjazottja, illetve új fejlesztésű termosztátos radiátorszelepeiket, melyek a nagymértékű energia megtakarítás mellett a panelfűtés korszerűsítésekhez ajánlanak korszerű és költségtakarékos megoldást.
Márkanevek: Teka, MOFÉM
Kulcsszavak:  Teka  Itaca  Soller  fürdőszobai  csaptelep  csap  zuhany  csaptelepek  termosztátos  Dual  Control  zuhanyrendszer  kádtöltő  mosdó