Teljes körű PVC megoldások a Tarkett-től

Egymáshoz passzoló padló-, fal- és lépcsőburkolat megoldások az új heterogén PVC burkolat kollekciókban

Az új Excellence, Platinium, Tapiflex Stairs és ProtectWALL heterogén PVC padlóburkolat kollekciók teljes körű, egymáshoz passzoló padló-, fal- és lépcsőburkolat megoldásokat jelentenek, amelyek az egész épületben használható, teljes koncepciót kínálnak a mérnökök, tervezők, szakemberek és vásárlók számára.

  • A fény által inspirált Excellence, Platinium, Tapiflex Stairs és ProtectWALL kollekciók a színek, minták és textúrák teljes spektrumát kínálják az egyedi hangulatú környezetek kialakításához.
  • Mind a négy padló-, fal- és lépcsőburkolat kollekció tökéletesen kombinálható és összeilleszthető, ami az épületek egészében használható, teljes megoldás koncepciót kínál.
  • A hosszú élettartamra tervezett, 100%-ban ftalátmentes kollekciók teljesen újrahasznosíthatóak.
  • A burkolatok egyszerűen tisztíthatóak és karbantarthatóak, rendkívül tartósak és hosszú távon csökkentik a padlóburkolatok teljes költségét.
Excellence
A Tarkett Excellence sorozata, melyet arra terveztek, hogy bírja az intenzív napi használatot. Különösen alkalmas az oktatási, egészségügyi és idősgondozási intézményekben, valamint az üzletekben, a vendéglátóhelyeken és az irodákban történő használtra. Jelenleg az Excellence kínálja a legnagyobb szín- és mintaválasztékot az intézményi heterogén termékek piacán. A 127 színből álló választék 80%-a megújításra került. Az Excellence matt felülete lágyítja a padlóról visszaverődő fényt, ezáltal valóságszerűbb megjelenést biztosít. Kompakt, akusztikus, lap és lazán fektethető kivitelben is kapható.

Tarkett Excellence kollekció
Tarkett Excellence kollekció


Platinium
Az új Platinium kollekciót arra tervezték, hogy megfeleljen a legtöbb technikai kihívásnak, különösen az egészségügyi létesítményekben. A Platinium nem csak rendkívül ellenálló a nagy forgalommal szemben, robusztus, hosszú élettartamú, és hosszútávon kiváló mintastabilitást kínál, hanem akár 17 dB zajt is elnyel. Új és innovatív kompakt akusztikus változatban is kapható, amely 9 dB zajcsökkentésre képes. A korábbi Evolution kollekcióval összehasonítva, a Platinium 20%-kal jobb gördíthetőséget és 72 új színárnyalatot kínál 8 féle mintaváltozatban.

Tarkett Platinium kollekció
Tarkett Platinium kollekció


ProtectWALL
Ez a falburkolat megvédi és hosszú ideig jó állapotban tartja a falakat az egészségügyi és az oktatási intézményekben, a szállodákban és munkahelyeken. Az intelligens mintázatai elrejtik a karcolásokat. A ProtectWALL elnyeli az ütéseket, és egyszerű tisztítóeszközök segítségével könnyen tisztítható. A ProtectWALL, amely a festéshez képest jelentősen csökkenti a felújítási költségeket, 50 féle színárnyalatban kapható, beleértve az 5 féle tisztaszoba változatot, amelyek mind kompatibilisek és passzíthatók az Excellence, Platinium és Tapiflex Stairs termékekkel.

ProtectWALL falburkolat
ProtectWALL falburkolat


Tapiflex Stairs
A Tapiflex Stairs kollekció 22 féle látható kontrasztot, érdes és csúszásmentes felületet és rendkívül kopásálló színváltozatokat kínál. 10 féle Tapiflex Stairs változat öntapadó hátoldallal kapható a fektetés elősegítése és gyorsabbá tétele érdekében.

Tapiflex Stairs lépcsőburkolat
Tapiflex Stairs lépcsőburkolat


A teljes körű megoldás biztosítása érdekében az Excellence, Platinium, ProtectWALL és Tapiflex Stairs termékek a tartozékok széles körével egészíthetők ki.

Az új heterogén PVC burkolat kollekciók letölthető katalógusaiért kattintson a hír alatti termékképekre. Ha árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a Tarkett munkatársától, használja a megfelelő gombot.
A hírben szereplő termékek
Tapiflex Excellence 80 heterogén PVC padlóburkolat Tapiflex & Acczent Platinium heterogén PVC padlóburkolat Meteor 70 heterogén PVC padlóburkolat - Fiber Wood Grey Beige Topaz 70 heterogén PVC padlóburkolat
 
Kompakt heterogén PVC padlóburkolatok nagy igénybevételekre
4 termék

A heterogén kompakt (tömör) burkolóanyagok jellemzője a nagy kopásállóság, benyomódásokkal szembeni ellenállás, kiváló méretstabilitás. Mélységi hatást keltő, szórt- vagy nyomott felülettel, élénk, vidám színekkel, különleges mintázatokkal készülnek. A takarítás megkönnyítésére PUR felületnemesítést kapnak, így nincs szükség felületkezelésre. A Sanitized kezelés a baktérium- és penészállóságot javítja.

4 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Tapiflex Stairs lépcsőburkolat
 
Tapiflex Stairs lépcsőburkolat

A Tapiflex heterogén PVC lépcsőburkolat tökéletes biztonságot nyújt minden lépcsőnél. Költséghatékony, ellenálló és csökkenti a zajokat, emellett 100%-ban ftalátmentes. A leragasztható változat 22-féle, míg a fektetés elősegítése és gyorsabbá tétele érdekében öntapadó hátoldallal rendelkező változat 10-féle színváltozatban érhető el.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
ProtectWALL falburkolat
 
ProtectWALL falburkolat

A ProtectWALL falburkolat kollekció tagjai megóvják a falakat a szennyeződésektől és foltoktól, elkerülvén ezzel a folyamatos felújítási munkálatokat. Ideálisak egészségügyi és oktatási intézményekbe, vendéglátóipari egységekbe, valamint a munkahelyekre. Az intelligens mintázatnak köszönhetően elrejtik a karcolásokat. A ProtectWALL burkolatok akár 10 éven át védelmet nyújtanak a karcolásokkal, ütésekkel és szennyeződésekkel szemben mind a speciális, mind pedig az általános területeken. A festéshez képest jelentősen csökkentik a felújítási költségeket. A CR változat tisztatéri tanúsítvánnyal rendelkezik, így biztonságos használható laboratóriumokban és a tiszta helyiségekben. A ProtectWALL falburkolatok színben passzolnak a Tarkett Tapiflex, Acczent, iQ Granit és iQ Optima termékekhez.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Heterogén pvc burkolatok
Heterogén pvc burkolatok
Burkolatok, padlók, térburkolatok
Burkolatok, padlók, térburkolatok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...