Tarkett ProtectWALL falburkolatok

Tökéletes védelmet nyújt a falak számára az ütésekkel szemben

A Tarkett a ProtectWALL falakburkolatok esetében az Extreme Protection terén szerzett szaktudását hasznosítja, megteremtve ezáltal a falvédelem teljesen új piaci szegmensét.
A ProtectWALL kiváló mechanikai ellenállásának köszönhetően tökéletes védelmet nyújt a falak számára az ütésekkel szemben ott, ahol szükséges - ahol fennáll az ütéstől, karcolástól, dörzsöléstől vagy foltosodástól való sérülés veszélye. A kétféle vastagság mellett speciális szennyfogó (2 CR) változatban is kapható, amely kifejezetten az egészségügyi helyiségek különleges követelményeinek hivatott megfelelni. A ProtectWALL más Tarkett termékcsaládokkal színben harmonizálva olyan dizájnt kínál, amely összhangban van a szomszédos helyiségekkel. (Tökéletesen kompatibilis a TX / Acczent Evolution és vizes helyiség termékkel, és színben harmonizál a Tapiflex Acczent Excellence, iQ Optima/Granit termékekkel.)

Piaci szegmensek és alkalmazási területek:

 • Egészségügy
 • Oktatás
 • Idősgondozás
Tarkett ProtectWALL falburkolatok
Tarkett ProtectWALL falburkolatok

Dizájn jellemzők
Elsősorban az egészségügyi szektor számára kifejlesztett ProtectWALL-t úgy tervezték, hogy melegséget és otthonos érzetet kölcsönözzön az ilyen területeknek, összhangban azzal a szemlélettel, amely nem intézménynek tekinti az egészségügyi létesítményeket, ahol a jó közérzet a gyógyulás része. A modern, meleg színek és a minták ösztönzőek és segítik a felépülést.
Alkalmazott trendek: Higgadtság és könnyed élet.
A ProtectWALL a Tarkett teljesen új falvédő termékcsaládja, a Tarkett padlóburkolat kollekció ideális kiegészítője. (Tökéletesen kompatibilis a TX / Acczent Evolution és vizes helyiség termékkel, és színben harmonizál a Tapiflex Acczent Excellence, iQ Optima/Granit termékekkel.)

Tarkett ProtectWALL falburkolatok
Tarkett ProtectWALL falburkolatok

A ProtectWALL termékcsalád jellemzői:

 • Kiváló minőségű, innovatív falborítás megoldás
 • Tartós védelmet kínál az ütésekkel, karcolásokkal és a foltokkal szemben
 • 1,5 mm-es, 2,00 mm-es és az egészségügyi helyiségeket szolgáló 2 mm-es CR (Clean Room) változatban kapható,PUR felületkezelés az egyszerű és alacsony költségű karbantartás érdekében
 • Csökkenti a falak sérülését = kisebb javítási és karbantartási költségek
 • Szendvics (rétegelt) szerkezet, melynek köszönhetően javul az ütéselnyelés és a rugalmasság
 • Fektetés: teljesen testreszabható, minden magassághoz hozzáigazítható
 • A kiváló minőség és a stílusos dizájn tökéletes összhangja
  37-féle szín, 1 szegély és 4 minta/dizájn
    
  o Tissé, 1,5 mm: 10-féle szín
  o Graphic Lines, 1,5 mm: 2-féle szín
  o Vital, 1,5 mm: 6-féle szín
  o Abstract, 2,5 mm: 12-féle szín
  o Uni, 1,5 mm CR (Clean Room): 6-féle szín
 • Egészséges, higiénikus és egyszerűen tisztítható
  Színben harmonizál több Tarkett termékcsaláddal, a globális formatervezési megoldás érdekében
 • A Tarkett padlóburkoló termékekkel való harmonizálás érdekében választott stílusos színek és minták, aminek köszönhetően tökéletes összhang teremthető a különböző területek között.
 • "T" kopásállóság
 • 100%-ban újrahasznosítható, 10 év garancia

Ha a ProtectWALL falakburkolatokkal kapcsolatban árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a Tarkett SAS Kereskedelmi Képviselet munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek
ProtectWALL falburkolat
 
ProtectWALL falburkolat

A ProtectWALL falburkolat kollekció tagjai megóvják a falakat a szennyeződésektől és foltoktól, elkerülvén ezzel a folyamatos felújítási munkálatokat. Ideálisak egészségügyi és oktatási intézményekbe, vendéglátóipari egységekbe, valamint a munkahelyekre. Az intelligens mintázatnak köszönhetően elrejtik a karcolásokat. A ProtectWALL burkolatok akár 10 éven át védelmet nyújtanak a karcolásokkal, ütésekkel és szennyeződésekkel szemben mind a speciális, mind pedig az általános területeken. A festéshez képest jelentősen csökkentik a felújítási költségeket. A CR változat tisztatéri tanúsítvánnyal rendelkezik, így biztonságos használható laboratóriumokban és a tiszta helyiségekben. A ProtectWALL falburkolatok színben passzolnak a Tarkett Tapiflex, Acczent, iQ Granit és iQ Optima termékekhez.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Heterogén pvc burkolatok
Heterogén pvc burkolatok
Burkolatok, padlók, térburkolatok
Burkolatok, padlók, térburkolatok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...