proidea.hu online termékinformációs katalógus

Teljesen megújult a Tarkett iD Square LVT padlóburkolat kollekciója


2019. június 18.

Az iD Square a legnagyobb szín- és mintaválasztékot kínálja a piacon

Az 50 féle (41 új) dizájnnal és az eredeti 3 helyett 7 féle formátumban kapható, felfrissített iD Square kollekciót újradefiniálták, hogy jobban tükrözze a modern dizájn trendeket a munkahelyeken és a vendéglátásban. Mindemellett a termék korábban már megismert jó tulajdonságai is megmaradtak, így a könnyű lerakhatóság, és visszabonthatóság (egyszerű hozzáférés az aljzathoz), ami az irodai felhasználást megkönnyíti, illetve a könnyű karbantartás és kiváló ellenállóképesség.

Három fő munkahelyi trend szolgál a teljes kampány vezérfonalaként: flexibilis, együttműködő és törődő munkahelyek. A vendéglátási tartalom a folyton változó iparági igényekre fókuszál. Az új kollekció létrehozásakor ezeket a trendeket beazonosították és alaposan megvizsgálták.

Az iD Square LVT burkolatok és a Desso szőnyeglapok tökéletesen passzolnak egymáshoz.Tarkett iD Square kollekció

Tarkett iD Square kollekció

 

Termék
Cég
Székhely: H-1031 Budapest, Záhony u. 7.
Telefon: +36 1 437 8150
Fax: +36 1 437 8151
E-mail:
Web: http://intezmenyi.tarkett.hu
Web: http://lakossagi.tarkett.hu
Sámson Ádám
  +36 20 569 1039
   
   
   
   
A Tarkett világszinten piacvezető a padlóburkolatok és sportburkolatok innovatív és fenntartható megoldásainak terén. A Tarkett Csoport széles termékválasztékával, melynek részét képezi a PVC, a linóleum, a szőnyeg, a futópálya, a szalagparketta valamint a műfű és atlétikai pálya borítás, több mint 100 országban szolgálja ki az ügyfeleit. A főbb márkák: Tarkett, Desso, Johnsonite, Tandus Centiva, Tarkett Sports, FieldTurf és Beynon.
A 13000 alkalmazottal és 34 gyártóüzemmel rendelkező Tarkett mintegy 1,3 millió négyzetméter padlóburkolatot értékesít nap mint nap kórházak, iskolák, otthonok, irodák, üzletek és sportlétesítmények számára.
A környezetvédelem és a társadalom támogatása iránt elkötelezett Tarkett Csoport a Cradle to Cradle® alapelveken alapuló öko-innovációs stratégiát valósít meg, és támogatja a körkörös gazdaságot, amelynek célja hogy hozzájáruljon az emberek egészségéhez és jól-létéhez (wellbeing).
További hírek a Heterogén pvc burkolatok termékkategóriában
További hírek a Burkolatok, padlók, térburkolatok termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  Tarkett  iD  Square  LVT  padlólap  padló  PVC  padlóburkolat