proidea.hu online termékinformációs katalógus

Megújult a Tarkett iD Inspiration Loose-Lay padlóburkolat kollekciója


2019. június 26.

A kollekció 36 elegáns és divatos mintából áll

Az egyszerűen lefektethető és újra felszedhető iD Inspiration Loose-Lay padlóburkolat a szabadalmaztatott halszálka mintázatának köszönhetően tökéletesen tapad az aljzathoz, és új mércét állít fel az egyszerű padlófektetés tekintetében. A gyors fektetésre és egyszerű használatra tervezett kollekció 36 elegáns és divatos fa-, ásvány- és művészi mintából áll.

Tarkett iD Inspiration Loose-Lay padlóburkolat

Tarkett iD Inspiration Loose-Lay padlóburkolat 

Termék
iD Inspiration Loose-Lay PVC padlóburkolat

A lazán fektethető iD Inspiration Loose-Lay akár háromszor rövidebb idő alatt is lerakható, mint a többi moduláris PVC megoldás, ami ideálissá teszi a kisméretű vagy nagy forgalmú területeknél, valamint a gyors fektetést igénylő környezetekben. Akár az egyetlen éjszaka alatt elvégzett felújításokat is lehetővé teszi. Aljzat előkészítést egyáltalán nem, vagy csak kis mértékben igényel, mert elnyeli az egyenetlenségeket, és a lerakásához nincs szükség ragasztóra. A lazán fektethető iD Inspiration egyedi csúszásgátló hátoldallal rendelkezik. A szabadalmaztatott halszálka dizájn és mintázat erős tapadást és kiváló stabilitást biztosít a pallók számára. A lazán fektethető iD Inspiration 22-féle kifinomult dizájnban, palló (19-féle faminta) és lap (3-féle kőminta) formátumban kapható. A felület TopClean XP poliuretán bevonattal van ellátva a nagyobb ellenállóképesség, a gyorsabb és költséghatékonyabb tisztítás és a kiváló élettartam költségek érdekében. Nem igényel sem vaxolást, sem csiszolást, jelentősen csökkenti a víz, az energia és a kémiai tisztítószerek felhasználását, aminek köszönhetően a legalacsonyabb karbantartási költséggel rendelkezik a kategóriájában.

Cég
Székhely: H-1031 Budapest, Záhony u. 7.
Telefon: +36 1 437 8150
Fax: +36 1 437 8151
E-mail:
Web: http://intezmenyi.tarkett.hu
Web: http://lakossagi.tarkett.hu
Sámson Ádám
  +36 20 569 1039
   
   
   
   
A Tarkett és a Sommer-Allibert padló üzletágának 1997-es egyesülése óta a Tarkett a világon az egyik legnagyobb gyártója és forgalmazója PVC, keményfa és laminált burkolóanyagoknak. A Tarkett több mint 100 éves tapasztalattal rendelkezik a burkolóanyagok gyártásában. Termékei között megtalálhatóak a rugalmas (műanyag és linóleum), keményfa (készparketták), valamint a laminált padlók.
A cégcsoport 2003 óta Tarkett márkanév alatt folytatja tevékenységét. Mára a Tarkett Csoport innovatív és globális vállalattá vált, amely több mint 50 országban van jelen. 10 országban összesen 26 gyártóközpontja találtható, ezekből 16 Európában. 7000 alkalmazottjával a Tarkett évente 238 millió négyzetméter padló- és falburkolóaanyagot ( gyárt.
További hírek a Heterogén pvc burkolatok termékkategóriában
További hírek a Burkolatok, padlók, térburkolatok termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  Tarkett  iD  Inspiration  Loose-Lay  LVT  padlólap  padló  PVC  padlóburkolat